Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Festival "Filipovi dani"

  • 1280x0_fetival-filipovi-dani

    Festival "Filipovi dani", posle pauze, opet sa brojnom publikom

    "Priča o plavom dečaku" i ove godine će biti ispričana od 22. do 24. juna u Nišu na Festivalu "Filipovi dani" koji je nastao iz koncerta učenika završnog razreda Muzičke škole iz Niša koji su 2011. godine posvetili svoje maturske radove prerano preminulom prijatelju flautisti Filipu Čavari. Ove godine je ustanovljena nagrada koja nosi ime po talentovanom flautisti koji nas je prerano napustio.

    (1) detaljnije
  • Sala simfonijskog orkestra

    Festival "Filipovi dani" seli se na internet

    Zbog pandemije korona virusa mnoge manifestacije širom sveta su odložene ili otkazane, a svoje izdanje onlajn imaće niški festival "Filipovi dani", koji je nastao iz koncerta učenika završnog razreda Muzičke škole iz Niša koji su 2011. godine posvetili svoje maturske radove prerano preminulom prijatelju flautisti Filipu Čavari. Oni koji žele da budu deo "Filipovih dana" mogu svoj snimak poslati do 10. juna.

    (1) detaljnije
  • VAK-2646

    Koncertom u sali Simfonijskog počeo festival "Filipovi dani"

    Petodnevni festival "Filipovi dani", koji je nastao iz koncerta učenika završnog razreda Muzičke škole iz Niša koji su 2011. godine posvetili svoje maturske radove prerano preminulom prijatelju flautisti Filipu Čavari, počeo je koncertom violinistkinje Jelena Dragnić i horniste Nikole Ćirića, pod vođstvom šefa dirigenta Beogradske filharmonije Gabriela Felca.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: