Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Festival "Zlatni puž"

 • Galerija Narodnog muzeja

  Animirani “Zlatni puž” šesti put u Vranju

  Na šestom Svetskom dečijem festivalu animiranog filma “Zlatni puž” koji će biti otvoren večeras od 20 sati u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju i trajaće do 13. septembra, prikazaće se filmovi iz preko 80 zemalja, kažu iz Škole animiranog filma.

  detaljnije
 • Zlatni puz logo

  Festival "Zlatni puž" počeo u Vranju

  Svojevrsni praznik animacije, 12. Internacionalna radionica dečjeg animiranog filma "Zlatni puž" sinoć je svečano otvorena i trajaće do 15. avgusta. Vranje će na radionici ugostiti 40 dece i mladih sa svojim mentorima, od čega 23 iz inostranstva.

  detaljnije
 • ŠAF plakat Svetki festival Zlatni puž

  Svetski festival animacije naredne nedelje u Vranju

  U Vranju će se od 11. do 15. septembra održati 5. Svetski dečji festival animiranog filma - "Zlatni puž" u organizaciji Škole animiranog filma. Od prispelih 862 filma iz 80-tak zemalja sveta, selekciona komisija odabrala je 56 ostvarenja za ovogodišnji Festival.

  detaljnije
 • vranje,-zlatni-puz,-otvaranje.jpg

  Počeo "Zlatni puž" u Vranju

  U Galeriji Narodnog univerziteta povodom 25 godina Škole animiranog filma u Vranju, počela je tradicionalna internacionalna radionica dečijeg animiranog filma.

  detaljnije
 • zlatni-puz2012

  Festival "Zlatni puž" u Vranju

  Vranjska Škola animiranog filma i ove godine ugostiće od 20. do 26. avgusta animatore iz Italije, Bugarske, Makedonije i Srbije na festivalu "Zlatni puž“.

  detaljnije