Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Fondacija Novak Đoković

 • vrtic

  Zgrada Mesne kancelarije “Božidar Adžije” možda postane novi vrtić u Nišu

  Ne zna se tačno kada, ali u zgradi Mesne kancelarije “Božidar Adžije”, kako je rekao većnik Nenad Stanković, mogao bi da bude adaptiran vrtić. Kako je pojasnio ta lokacija je izabrana kao najbolja da se ponudi Fondaciji “Novak Đoković” koja se javila Gradu sa željom da finansira rekonstrukciju nekog postojećeg objekta koji će postati vrtić.

  (11) detaljnije
 • Vrtić-Zeka-Medoševac-foto-V.-Milić

  Otvoren nov vrtić u Medoševcu

  Vrtić koji je, u prostorijama stare škole, adaptiran parama koje je donirala Fondacija “Novak Đoković” počeo je da radi u Medoševcu, a trenutno ga pohađa četrdesetak mališana. Iako je otvaranje najavljeno još pre godinu dana, direktorka Predškolske ustanove “Pčelica” Svetlana Mitić kaže da su sada završeni svi radovi i obezbeđene sve potrebne dozvole da u objektu počnu da borave deca.

  (5) detaljnije
 • deca igra vrtic foto ALEKSANDAR KOSTIC Juzne vesti

  Vrtić u Žitorađi dobija igralište za decu

  Igračke i mobilijar u vrednosti od million dinara vrtiću “Prva radost” u Žitorađi donirala je Fondacija "Novak Đoković", a svečano otvaranje igrališta zakazano je za utorak, 17. oktobra, u 12 sati.

  detaljnije
 • djokovic2-FNDJ

  Đoković obišao vrtić u Medoševcu

  Poznati srpski teniser Novak Đoković, koji je u Nišu sa teniskom reprezentacijom Srbije, posetio je vrtić u niškom naselju Medoševac, koji se renovira parama njegove fondacije i koji bi uskoro trebalo da bude otvoren za 100 mališana.

  (9) detaljnije
 • škola Milan Rakić u Medoševcu

  Medoševac na proleće dobija vrtić

  Oko 120 mališana od 3 do 6 godina iz naselja Medoševac u Nišu, od sredine naredne godine više neće morati u vrtiće u drugim delovima grada, kilometrima daleko, jer će njihovo naslje napokon dobiti svoje obdanište. Za njih bi trebalo u staroj zgradi Osnovne škole “Milan Rakić” da budu opremljene tri radne sobe, kuhinja, sobe za izolaciju i vaspitače, kao i toaleti.

  detaljnije
 • Vrtic-Vlasotince-Fondacija-Novak-Djokovic-FOTO-D.M..jpg

  Fondacija "Novak Đoković" pomaže obnovu vrtića u Vlasotincu

  Za zamenu spoljne stolarije na objektu "Dečja radost" Predškolske ustanove “Milka Dimanić“ u Vlasotincu Fondacija “Novak Đoković“ odobrila je 3,3 miliona dinara, a posao bi trebalo do bude završen do avgusta.

  (2) detaljnije
 • OS-Milan-Rakic-2

  Najavljen prvi vrtić u Medoševcu

  Pošto je Novak Đoković Fondacija podržala otvaranje dečjeg obdaništa u Medoševcu, roditelji mališana iz ovog naselja neće više morati da svoju decu vode u predšolske ustanove kilometrima daleko jer će za potrebe vrtića biti rekonstruisan deo osnovne škole.

  (3) detaljnije