Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Fondacija Novak Đoković

 • Vrtić-Zeka-Medoševac-foto-V.-Milić

  Otvoren nov vrtić u Medoševcu

  Vrtić koji je, u prostorijama stare škole, adaptiran parama koje je donirala Fondacija “Novak Đoković” počeo je da radi u Medoševcu, a trenutno ga pohađa četrdesetak mališana. Iako je otvaranje najavljeno još pre godinu dana, direktorka Predškolske ustanove “Pčelica” Svetlana Mitić kaže da su sada završeni svi radovi i obezbeđene sve potrebne dozvole da u objektu počnu da borave deca.

  (5) detaljnije
 • deca igra vrtic foto ALEKSANDAR KOSTIC Juzne vesti

  Vrtić u Žitorađi dobija igralište za decu

  Igračke i mobilijar u vrednosti od million dinara vrtiću “Prva radost” u Žitorađi donirala je Fondacija "Novak Đoković", a svečano otvaranje igrališta zakazano je za utorak, 17. oktobra, u 12 sati.

  detaljnije
 • djokovic2-FNDJ

  Đoković obišao vrtić u Medoševcu

  Poznati srpski teniser Novak Đoković, koji je u Nišu sa teniskom reprezentacijom Srbije, posetio je vrtić u niškom naselju Medoševac, koji se renovira parama njegove fondacije i koji bi uskoro trebalo da bude otvoren za 100 mališana.

  (9) detaljnije
 • škola Milan Rakić u Medoševcu

  Medoševac na proleće dobija vrtić

  Oko 120 mališana od 3 do 6 godina iz naselja Medoševac u Nišu, od sredine naredne godine više neće morati u vrtiće u drugim delovima grada, kilometrima daleko, jer će njihovo naslje napokon dobiti svoje obdanište. Za njih bi trebalo u staroj zgradi Osnovne škole “Milan Rakić” da budu opremljene tri radne sobe, kuhinja, sobe za izolaciju i vaspitače, kao i toaleti.

  detaljnije
 • Vrtic-Vlasotince-Fondacija-Novak-Djokovic-FOTO-D.M..jpg

  Fondacija "Novak Đoković" pomaže obnovu vrtića u Vlasotincu

  Za zamenu spoljne stolarije na objektu "Dečja radost" Predškolske ustanove “Milka Dimanić“ u Vlasotincu Fondacija “Novak Đoković“ odobrila je 3,3 miliona dinara, a posao bi trebalo do bude završen do avgusta.

  (2) detaljnije
 • OS-Milan-Rakic-2

  Najavljen prvi vrtić u Medoševcu

  Pošto je Novak Đoković Fondacija podržala otvaranje dečjeg obdaništa u Medoševcu, roditelji mališana iz ovog naselja neće više morati da svoju decu vode u predšolske ustanove kilometrima daleko jer će za potrebe vrtića biti rekonstruisan deo osnovne škole.

  (3) detaljnije