Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Fudbalska zona Istok

  • fudbal lopta KOSTA

    Srpska liga Istok: Pobede Radničkog, Vlasine i Budućnosti iz Popovca

    Pobede u 4. kolu Srpske lige Istok od ekipa sa juga zabeležili su pirotski Radnički , Vlasina iz Vlasotinca i Budućnost iz Popovca, dok su remizirali Dinamo iz Vranja, leskovačka Dubočica i OFK Brzi Brod . Poraženi su leskovčka Sloga i Pčinja iz Trgovišta, ekipe koje su bez pobede u dosadašnjem delu prvenstva.

    detaljnije
  • fudbal lopta sudija - kosta

    Fudbalske sudije iz Rasinskog okruga tražile da ne sude Srpsku ligu Istok

    Nezadovoljni statusom i tretmanom u tekućoj sezoni Srpske lige Istok, a sve zbog toga što nisu hteli da učestvuju u, kako navode, favorizovanju pojedinih klubova, 7 sudija iz Rasinskog okruga koji sude taj rang takmičenja su tražili da ne sude na utakmicama poslednja 2 kola prvenstva. Iz sudijske organizacije Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije odgovaraju da su pomenute sudije bile angažovane prema zasluzi i ocenama koje su dobijali na utakmicama koje su sudili, a ostale delove dopisa ne komentarišu.

    (2) detaljnije
  • Lopta

    Dubočica i Zaplanjac u Srpskoj ligi istok

    Završeno je nadmetanje i u četvrtom rangu fudbalskog prvenstva, pa je zvanično da će se Zaplanjac iz Gadžinog Hana i leskovačka Dubočica, kao pobednici zona istok i jug, sledeće sezone nadmetati u Srpskoj ligi istok. Malo je falilo da im se pridruži još jedan predstavnik juga Srbije Topličanin iz Prokuplja, ali je Borac iz Paraćina to sprečio.

    (1) detaljnije
  • FK Svrljig stari i novi predsednik foto aleksandar kostic

    FK Svrljig dobio novo rukovodstvo

    Neslaganja sa lokalnom samoupravom o pomoći klubu, kao i nemogućnost ostvarivanja neophodnog budžeta za dalji rad, razlog su neopozive ostavke celokupne uprave na čelu sa predsednikom kluba Sretenom Bojićem. Za novog predsednika, na predlog lokalne samouprave, Skupština FK Svrljig izabrala je Milana Milutinovića.

    (3) detaljnije
  • Fudbalska-lopta-A-K.jpg

    Zbog snega odlažu se fudbalske utakmice na jugu Srbije

    Vremenske prilike na jugu Srbije odložile su prvoligaške mečeve vranjskog Dinama i pirotskog Radničkog, kao i sve utakmice Srpske lige istok i zonskih liga koje su bile planirane da se igraju za vikend.

    detaljnije
  • Topličanin

    Zonaši: Trgovište se približilo Dubočici, Gadžin Han na 1. mestu

    Fudbalski klubovi Vranjska Banja i Pčinja iz Trgovišta zamenili su mesta u vrhu fudbalske Zone Jug, ali je leskovačka Dubočica i dalje lider, uprkos remiju u 5. kolu. Zaplanjac je, sa druge strane smenio ekipu Naša krila sa 1. mesta u Zoni Istok, dok je Topličanin upisao i 4 pobedu i opstao na vodećoj poziciji u Zoni Zapad.

    (1) detaljnije
  • Topličanin Prokuplje stadion

    Zonaši: pobede Topličanina, Belotinca i Dubočice za prva mesta

    Nakon 4 odigrana kola, u zonskim fudbalskim ligama Jug i Istok na vodećim pozicijama su se odvojile ekipe Naša krila iz Belotinca i Dubočica iz Leskovca, dok je i Topličanin lider u zoni Zapad, ali zahvaljujući gol-razlici.

    detaljnije
  • fk-svrljig-juzne-vesti-KOSTA.JPG

    Goleada Svrljižana za prvo mesto Zone "Istok"

    Fudbaleri Svrljiga ubedljivo su u 10. kolu savladali ekipu “Nemetali“ iz Donje Bele Reke rezultatom 11:0 i nalaze se na vrhu tabele sa 24 osvojena boda. Svrljižani u narednom kolu dočekuju "Rtanj".

    (2) detaljnije
  • FK-Svljig.JPG

    Svrljižani lideri Zone "Istok"

    Fudbaleri Svrljiga pobedom u Kladovu nad ekipom “Brodoremont“ od 2:0 preuzeli su lidersku poziciju na tabeli Zone “Istok“.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: