Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Fudbalska zona Zapad

  • Lopta

    Dubočica i Zaplanjac u Srpskoj ligi istok

    Završeno je nadmetanje i u četvrtom rangu fudbalskog prvenstva, pa je zvanično da će se Zaplanjac iz Gadžinog Hana i leskovačka Dubočica, kao pobednici zona istok i jug, sledeće sezone nadmetati u Srpskoj ligi istok. Malo je falilo da im se pridruži još jedan predstavnik juga Srbije Topličanin iz Prokuplja, ali je Borac iz Paraćina to sprečio.

    (1) detaljnije
  • toplicanin - borac fto lj.m

    Prokupčani promašili 2 penala i ostali bez Srpske lige

    Dva penala, od kojih jedan u nadoknadi vremena i podrška sa prepunih tribina nisu bili dovoljni fudbalerima Topličanina da u odlučujućoj utakmici pretposlednjeg kola Zone "Zapad“ pobede direktog konkurenta za ulazak u Srpsku ligu. Sasvim zasluženo, Borac je slavio sa 1:0 i kolo pre kraja obezbedio plasman u viši rang takmičenja, a prokupačka publika je Paraćince ispratila aplauzom.

    detaljnije
  • fudbal foto aleksandar kostic

    Topličanin protiv Borca za ulazak u Srpsku ligu

    U derbiju 29. kola i čitavog prvenstva Zone “zapad”, fudbaleri Topličanina će u danas na gradskom stadionu u Prokuplju ugostiti ekipu Borca iz Paraćina, direktnog konkurenta za prvo mesto i plasman u Srpsku ligu. Susret počinje u 17:30, a ulaz je besplatan.

    detaljnije
  • toplicanin kopaonik foto lj.m.

    Fudbaleri Topličanina pobedili Kopaonik na svom terenu

    Dva gola defanzivca Luke Paunovića i jedan novajlije Stefana Cvetkovića bili su dovoljni da fudbaleri Topličanina pred svojom publikom u Prokuplju pobedom od 3:1 nad ekipom Kopaonika iz Brusa započnu prolećni deo prvenstva Zone "Zapad“.

    detaljnije
  • Topličanin

    Zonaši: Trgovište se približilo Dubočici, Gadžin Han na 1. mestu

    Fudbalski klubovi Vranjska Banja i Pčinja iz Trgovišta zamenili su mesta u vrhu fudbalske Zone Jug, ali je leskovačka Dubočica i dalje lider, uprkos remiju u 5. kolu. Zaplanjac je, sa druge strane smenio ekipu Naša krila sa 1. mesta u Zoni Istok, dok je Topličanin upisao i 4 pobedu i opstao na vodećoj poziciji u Zoni Zapad.

    (1) detaljnije
  • Topličanin Prokuplje stadion

    Zonaši: pobede Topličanina, Belotinca i Dubočice za prva mesta

    Nakon 4 odigrana kola, u zonskim fudbalskim ligama Jug i Istok na vodećim pozicijama su se odvojile ekipe Naša krila iz Belotinca i Dubočica iz Leskovca, dok je i Topličanin lider u zoni Zapad, ali zahvaljujući gol-razlici.

    detaljnije
  • kopaonik toplicanin 2 foto lj.m.

    Kopaonik i Topličanin podelili bodove

    Na stadionu u Brusu fudbaleri Topličanina odigrali su nerešeno sa ekipom Kopaonika 1:1 u derbiju 1. kola Zone “Zapad” koji je pratilo oko 200 navijača.

    detaljnije
  • toplicanin sloga foto lj.m.

    Prokupački fudbaleri ubedljivi na svom terenu

    Nakon lošeg starta u prva dva kola nastavka prvenstva Zone “Zapad”, kada su doživeli poraz kod kuće i odigrali jednu utakmicu nerešeno, Prokupčani su u 9. kolu potpuno deklasirali na svom terenu ekipu Sloge iz Ćićevca, pobedivši rezultatom 5:0.

    detaljnije
  • Fudbal lopta foto Aleksandar Kostic

    Topličanin pobedio u gostima

    Nakon lošeg starta u prva dva kola nastavka prvenstva Zone "Zapad", jedan remi i poraz na domaćem terenu, fudbaleri Topličanina konačno su osvojili 3 boda i to na gostovanju u Obrežu.

    detaljnije
  • fk toplicanin prokuplje foto lj.m.

    Prokupački fudbaleri ubedljivi na početku priprema

    U prvoj pripremnoj utakmici za nastavak prvenstva Zone "Zapad“, fudbaleri Topličanina su u Pukovcu pobedili istoimenog srpskoligaša rezultatom 3:1. Trenutno drugoplasirana ekipa drugi deo priprema nastavlja u Crnoj Gori.

    (1) detaljnije
  • FK Toplicanin Levac stadion Prokuplje foto Lj.M.

    Prokupčani ubedljivi protiv Rekovčana

    Fudbaleri Topličanina nastavili su u 14. kolu Zone „Zapad“ seriju dobrih rezultata pobedom od 8:0 nad ekipom Levač  iz Rekovca i sada zauzimaju 2. mesto sa samo 4 boda zaostatka za prvoplasiranim Trajalom iz Kruševca.

    detaljnije
  • Toplicanin---Lj.-M..jpg

    Veliki preokret u topličkom derbiju

    I pored najslabije odigranog prvog poluvremena od počeka prvenstva, fudbaleri Topličanina uspeli su da zabeleže važnu pobedu nad Kosanicom i nastave trku za prvo mesto prvenstva Zone “Zapad”.

    detaljnije
  • toplicanin

    “Topličanin” kao debitant u ligi lider na tabeli

    Debitant u prvenstvu Zone “Zapad”, Fudbalski klub “Topličanin” u prva četiri kola je ostvario maksimalan učinak i sa 12 osvojenih bodova nalazi se na vrhu tabele ispred ekipe “SFS Borac” iz Paraćina i “Trajal” iz Kruševca koje dele drugo mesto sa po 10 bodova.

    detaljnije
  • Fudbaleri-Toplicanina-u-subotu-igraju-baraz-FOTO-LJ.-M.-Juzne-vesti.jpg

    Fudbaleri Topličanina u karantinu pred subotnji baraž

    Prokupački fudbaleri će u subotu, 18. juna, iz karantina sa Oblačinskog jezera otići za Niš gde će na stadionu Cara Konstantina igrati baraž utakmicu sa ekipom Kušiljeva za plasman u Zonu “Zapad”. Za navijače obezbeđeni autobusi.

    (4) detaljnije
  • Prokupcani-igraju-baraz-za-zonu-foto-Lj.M.-JUZNE-VESTI.jpg

    Prokupčani u Nišu igraju baraž za Zonu "Zapad"

    Maksimalnim učinkom sa 31 pobedom iz isto toliko odigranih utakmica, fudbaleri Topličanina su završili Prvenstvo Topličke okružne lige i kao lider na tabeli u subotu, 18. juna, igraće baraž sa pobednikom duela Mladi radnik  -  Kušiljevo  na stadionu Cara Konstantina u Nišu.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: