Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Gornja Vrežina

 • Voda KOSTA

  Bez vode domaćinstva u Gornjoj Vrežini

  Zbog radova na mreži, kako navode u Javnom komunalnom preduzeću Naissus, bez vode će u četvrtak, 23. aprila ostati stanovnici niškog naselja Gornja Vrežina.

  detaljnije
 • voda

  Bez vode Gornja Vrežina, Sečanica i deo Pasi Poljane

  Na nekoliko lokacija u Nišu i njegovoj okolini voda je izbila na ulice, zbog čega su u toku popravke, kažu u Javnom komunalnom preuzeću "Naissus", pa će bez vode do 15 sati biti domaćinstva u Gornjoj Vrežini, delu Pasi Poljane, selu Sečanica i jedno u Jug Bogdanovoj ulici. Nišavski okrug i Tržni centar "Ambasador" i dalje imaju samo tehničku vodu.

  detaljnije
 • protest-skola-kamenica-foto-građani

  Protesti i peticije u Kamenici i Gornjoj Vrežini zbog spajanja škola

  Nezadovoljni odlukom Skupštine Grada Niša o novoj mreži škola kojom OŠ “Stevan Sinđelić” u Kamenici gubi status matične i pripaja se školi u Gornjem Matejevcu, kao i ukidanjem isturenog odeljenje u Cerju, meštani su održali protest i uputili peticiju nadležnima da odustanu od usvojenih odluka. Promenu mreže traže i roditelji đaka škole u Gornjoj Vrežini, koja više neće biti istureno odeljenje OŠ “Čegar” već škole u Malči.

  (6) detaljnije
 • vodovod radovi

  Bez vode Gornja Vrežina i moravska sela kraj Niša

  U niškom naselju Gornja Vrežina, u kome se ovih dana često javljaju kvarovi na vodovodnoj mreži, ni danas neće biti vode zbog popravke, kažu u JKP Naissus. Suve slavine biće zbog kvara i žiteljima sela Vrtište, Trupale, Gornja i Donja Toponica, Mezgraja i Donja Trnava, kao i meštanima Hajduk Veljkove i Ulice Ivana Gundulića.

  detaljnije