Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Grdeličko leto

 • grdeličko leto

  Dženan Lončarević, Kaliopi i "Van Gog" na "Grdeličkom letu"

  Posle godinu dana pauze, manifesacija "Grdeličko leto" će se ove godine održati od 6. do 21. avgusta. Publika će moći da uživa u koncertima, moto-skupu, ali i regati.

  detaljnije
 • grdeličko leto

  Zbog korone odloženo "Grdeličko leto"

  Zbog porasta broja obolelih od virusa korona i nestabilne epidemiološke situacije na jugu Srbije, manifestacija "Grdeličko leto" koja je trebalo da počne 10. jula, odlaže se do daljeg, kažu u Domu kulture u Grdelici. Termin održavanja manifestacije još nije poznat.

  detaljnije
 • čamci nišavska regata

  U subotu se održava "Grdelička regata"

  Četrnaestu godinu zaredom najhrabriji će se spustiti niz Južnu Moravu na tradicionalnoj "Grdeličkoj regati". Spust će se održati u subotu, 3. avgusta, a okupljanje učesnika je u 11 sati ispred Doma kulture u Grdelici.

  detaljnije
 • 2b7c79e6-fe06-44db-aec9-8cabca2a025c

  Odložena 13. “Grdelička regata”

  Zbog visokog vodostaja i zamućenja Južne Morave usled izlivanja manjih reka u vranjskom kraju, odlaže se “Grdelička regata”, koja je trebalo da se održi 4. avgusta. Novi termin za spust od Sarajevskog mosta do grdeličkog sela Dobrotin je 11. avgust.

  detaljnije
 • 70fff577-13ef-4c7a-a73e-283d04fae734

  U subotu 13. "Grdelička regata"

  Tradicionalni spust na Južnoj Moravi ove godine održaće se u subotu, 4. avgusta, a okupljanje učesnika zakazano je za 10 sati ispred Doma kulture u Grdelici. Za sve učesnike organizovan je prevoz do Sarajevskog mosta, odakle počinje regata, a završava se kod grdeličkog sela Dobrotin.

  detaljnije
 • grdelicko leto

  Brojni koncerti na ovogodišnjem “Grdeličkom letu”

  Koncerti popularnih pevača i bendova, priredbe, tradicionalna "Grdelička regata" i moto-skup obeležiće ovogodišnje “Grdeličko leto” koje će se održati od 6. jula do 15. avgusta.

  detaljnije
KOMENTAR DANA

Znači iz 1-X

Dzong Čitalac

Tekst: Nišliija iz kladionice ukrao 26.000 dinara