Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Hala "Kej" Pirot

  • SNS Miting Leskovac

    Vučić i naprednjaci kampanju nastavljuju u Pirotu

    Kampanja Srpske napredne za decembarske parlamentarne izbore počela je u Leskovcu, a nastaviće se u Pirotu, gde je za četvrtak, 9. novembar, zakazan novi miting naprednjaka.

    (9) detaljnije
  • sajam knjiga

    Dobitnica NIN-ove nagrade otvara Sajam knjiga u Pirotu

    Pirotski 24. Salon knjige i grafike ove godine održaće se od 10. do 17. februara u sportskoj hali "Kej", a otvoriće ga poslednja dobitnica NIN-ove nagrade Danica Vukićević. Posetioce svakog dana očekuju iznenađenja, nagradne igre, promocije i druženje sa piscima.

    detaljnije
  • trening

    Pirot domaćin "Olimpijskog časa", đaci učili o olimpijskom pokretu

    Blizu 700 osnovaca iz pet gradova u Srbiji učestvovalo je na "Olimpijskom času" i kroz zanimljive radionice učilo o olimpijskom pokretu i istorijom igara, ali i družilo se sa srpskim olimpijcima, a poslednji takav čas održan je danas u Pirotu.

    detaljnije
  • Predstaviće se 29 izlagača

    U Pirotu sutra počinje Sajam knjiga

    Razgovori sa autorima, promocije knjiga, nagradne igre za posetioce, ali i kako najavljuju organizatori, “prave sajamske cene”, očekuju posetioce jubilarnog 20. Sajma knjiga i grafike Pirotu od 14. do 21. februara u hali “Kej”.

    detaljnije
  • Drugi po redu Memorijalni turnir u čast legendi pirotske košarke

    Memorijalni turnir u košarci za vikend u Pirotu

    U čast legendi i osnivača Košarkaškog kluba Pirot, predstojećeg vikenda u hali "Kej" održaće se turnir “Memorijal Zvonka Minčića i Baneta Ćirića”. Pored domaćina ekipe Pirota, na turniru će učestvovati Zdravlje iz Leskovca, beogradski Beovuk 72 i Jambol iz Bugarske.

    detaljnije
  • Pirotska peglana kobasica foto Milan Mitić

    Za vikend u Pirotu 6. Sajam peglane kobasice

    Oko 40 proizvođača pirotske peglane kobasice, dvadesetak vinarija i isto toliko proizvođača sira i kačkavalja izložiće svoje proizvode u subotu i nedelju, 27. i 28. januara u pirotskoj hali "Kej" na 6. Sajmu posvećenom ovom specijalitetu koje iz godine u godinu posećuje sve veći broj turista iz zemlje i inostranstva.

    (1) detaljnije
  • Peglana kobasica

    Na Sajmu peglane kobasice biće izlagani i sir, kačkavalj, vino i rakija

    Manifestacija koja tradicionalno privuče brojne izlagače i posetioce - Sajam pirotske peglane kobasice, i ove godine održaće se u hali “Kej” u Pirotu. Tokom vikenda 27. i 28. januara, kako kažu u Turističkoj organizaciji Pirota, 40 učesnika izlagaće čuveni proizvod.

    (1) detaljnije
  • Vežbanje

    Košarkaške legende Pešić i Maljković na Sportskom izazovu u Pirotu

    U isto vreme, u sportskim halama udaljenim stotinak km, Piroćanci i Zaječarci nadmetaće se u zanimljivom "Sportskom izazovu". Zadatak je da što više stanovnika ova dva grada vežba makar 15 minuta, a pobednik je grad u kome se procentualno više njih bavilo fizičkom aktivnošću u subotu, 7. oktobra od 12 do 15 sati. Piroćance će predvoditi svetski šampion u kajaku Milenko Zorić, a izazov će otvoriti legendarni košarkaški treneri Svetislav Pešić i Božidar Maljković.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: