Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

IMI

  • arhiva radnici u fabrici leoni (1)

    Investitori u Nišu se žalili na porast bolovanja, Ministarstvo naložilo kontrolu rada lekara

    Nakon što su se predstavnici firmi Leoni, Zumtobel, IMI i Johnson Electric požalili premijerki Srbije da je porastao broj bolovanja i dostavili listu zdravstvenih ustanova iz kojih stiže najveći broj doznaka, Ministarstvo zdravlja je pokrenulo postupke kontrole u tim ustanovama. Jedna od njih je i Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika Niš iz kojeg potvrđuju za Južne vesti da su dobili nalog Ministarstva i da su pokrenuli vanrednu unutrašnju kontrolu lekara koji su otvarali bolovanja radnicima ovih firmi.

    (27) detaljnije
  • Otvaranja fabrika IMI Vucic Bulatovic

    Otvorena fabrika "IMI" na Loznom kalemu kod Niške Banje

    Bez velike gužve i pompe, kakva je postala uobičajena u ovakvim prilikama, s obzirom na to da je vrpcu presekao predsednik Aleksandar Vučić, otvorena je još jedna fabrika u Nišu. Reč je o "IMI"-ju, filipinskoj fabrici za elektronske auto-komponente, koja će, prema najavama, zaposliti 1.250 radnika i nalazi se na Loznom kalemu kod Niške Banje.

    (27) detaljnije
  • cumtobel

    Vučić u Nišu danas otvara "Cumtobel", a sutra "IMI"

    U dva dana u Nišu će svečano svoje pogone otvoriti dve fabrike - danas će to biti austrijski "Cumtobel" koji proizvodi rasvetu, a sutra filipinski "IMI" koji pravi automobilske komponente. Na obe ceremonije, pored direktora kompanija i lokalnih vlasti, prisustvovaće i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

    (17) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: