Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Ikea

 • IKEA

  Godinama čekana IKEA kupila prostor u Nišu

  Još od 2009. godine više puta je najavljen dolazak švedske kompanije IKEA u Niš, a zasad je poznato, kako je rekla gradonačelnica Dragana Sotirovski, samo da je najveći prodavac nameštaja na svetu kupio 14 hektara prostora u Industrijskoj zoni u Čamurliji. Ni iz Grada ni iz IKEA ne otkrivaju šta tačno spremaju, a iz Kancelarije za lokalni razvoj kažu da IKEA nastavlja svoj projekat i čeka se pismo o namerama.

  (5) detaljnije
 • ikea.jpg

  IKEA na Čamurlijskom putu?

  Na prostoru pored puta koji vodi ka niškom selu Čamurlija trebalo bi da budu izgrađeni objekti švedske kompanije IKEA, najavio je gradonačelnik Niša Zoran Perišić.

  (21) detaljnije
 • ikea, singapur

  "Ikea" dolazi u Niš

  Do kraja 2013. švedska kompanija će otvoriti jedan mega market u Beogradu, a zatim drugi objekat u Beogradu, Nišu, Novim Sadu, Kragejvcu i Čačku.

  (10) detaljnije
 • avion-volvo-ikea-nis

  Direktori Volvo i IKEA sleteli u Niš

  Čarter avion sa direktorima nekoliko najvećih švedskih firmi sleteo je na niški aerodrom. Najverovatnije kao navijači rukometne ekipe.

  (3) detaljnije
 • "Ikea" otvara objekat u Nišu

  Ambasador Švedske u Srbiji Krister Asp najavio da će švedska kompanija "Ikea" otvoriti regionalni centar u Beogradu i objekte u Nišu i Novom Sadu.

  (1) detaljnije
 • Ikea dolazi u Niš

  Švedska kompanija intenzivno radi na otvaranju četiri velika šoping centra u Srbiji, dva u Beogradu i po jedan u Novom Sadu i Nišu, izjavio šef ekonomsko-trgovinskog odeljenja Ambasade Švedske u Srbiji.

  (5) detaljnije
 • Novih 300 radnih mesta u Leskovcu

  Do kraja godine u Leskovcu će biti otvoreno 300 novih radnih mesta, najavio gradonačelnik Slobodan Kocić.

  detaljnije
KOMENTAR DANA

Znači iz 1-X

Dzong Čitalac

Tekst: Nišliija iz kladionice ukrao 26.000 dinara