Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

KMF Prokuplje

  • Prokuplje Nova Pazova futsal Kup 2019

    Jastrebac u polufinalu Kupa u futsalu, prokupačkoj bajci došao kraj

    Istorijski uspeh postigao je Jastrebac, pošto je savladao sa 5:2 FON u Blacu i tako se iz trećeg pokušaja plasirao u polufinale Kupa. Prokuplje, drugi predstavnik juga Srbije, nije mogao protiv aktuelnog vicešampiona države, pošto je poraženo od Nove Pazove sa 6:1.

    detaljnije
  • KMF Prokuplje KMF Kalča

    Četvrtfinale Kupa u futsalu - U Prokuplju i Blacu se piše istorija

    U sredu, 3. marta igraju se utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u futsalu, a dve od četiri igraju se na jugu - u Blacu će Jastrebac dočekati FON, a u Prokuplju istoimeni klub Novu Pazovu. Prokupčani, inače četvrtoligaši, već su plasmanom u osminu finala ostvarili istorijski uspeh, dok je Blačanima ovo treće četvrtfinale, pa se nadaju da će ovo biti srećan broj.

    detaljnije
  • Prokuplje Kalča futsal

    Kup u futsalu: Prokupčani izbacili Kalču, prošao i Jastrebac

    Najveće iznenađenje u osmini finala Kupa priredio je četvrtoligaš Prokuplje, koji je izbacio niškog Kalču, tim koji se nadmeće u tri ranga višem takmičenju. Od južnjaka je u četvrtfinale prošao i Jastrebac, koji je deklasirao Smederevo, dok je Pirot izgubio od Novog Pazara.

    detaljnije
  • Svi južnjaci večeras igraju mečeve osmine finala Kupa u futsalu

    Većina mečeva osmine finala Kupa Srbije u futsalu igra se u sredu, 6. marta, a među njima i timovi sa juga Srbije. "Komšijski" okršaj odigraće se u Sportskoj hali u Prokuplju, gde će akteri biti domaći četvrtoligaš i niški Kalča, a igraće još i Jastrebac iz Blaca u Smederevu, te Pirot koji dočekuje Novi Pazar.

    detaljnije
  • futsal

    Kup u futsalu: Prokuplje dočekuje Kalču u osmini finala

    U osmini finala futsal Kupa jug će imati četiri predstavnika, a jedan je siguran u četvrtfinalu, s obzirom na to da će Prokuplje dočekati niškog Kalču. “Fenjerašu” Prve lige Smederevu gostovaće Jastrebac iz Blaca, dok će Pirot ugostiti Novi Pazar. Svi mečevi bi trebalo da se igraju 6. marta.

    detaljnije
  • kmf prokuplje foto lj.m

    KMF Prokuplje bolji od Preševljana u finalu Kupa istočne Srbije

    Prokupčani su sigurno i ubedljivo u finalu Kupa istočne Srbije u malom fudbalu savladali preševsku ekipu KMF Lindoret i tako obezbedili nastavak takmičenja i plasman u glavni žreb za Kup Srbije. Rezultat na kraju susreta bio je više nego ubedljiv, 8:2 za Prokupčane.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: