Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Konjički klub Čegar

  • konj

    Niško javno preduzeće plaća rekreativno jahanje zaposlenima

    Javno komunalno preduzeće Mediana iz Niša platilo je 90.000 dinara za rekreativno jahanje Konjičkom klubu Čegar, pokazuje račun za jul mesec. Direktor Mediane Dragoslav Pavlović nije komentarisao opravdanost ovog troška, a iz Konjičkog kluba potvrdili su da na ovaj način sarađuju sa Medianom i da časove jahanja koriste zaposleni u ovom preduzeću.

    (43) detaljnije
  • Konjički klub Čegar

    Jovanović tvrdi da se Turcima ustupa Konjički klub "Čegar", u klubu kažu da je Bane "nešto načuo"

    Dok zamenik šefa odborničke grupe Niš moj grad Branislav Jovanović tvrdi da je saznao da će Konjički klub "Čegar" preuzeti investitor iz Turske, direktor ovog niškog kluba Vladeta Veljović tvrdi da je Jovanović “nešto načuo”, te da je to “nešto malo istine”. On pojašnjava da je kontakt sa Turcima postojao, ali ne o preuzimanju kluba, već zemljišta na Gradskom polju, a sve u cilju istraživanja ovog kulturnog dobra.

    (17) detaljnije
  • konjički klub

    U podnožju Niške Banje porodično brinu o više od 40 životinja

    Porodica 73-godišnjeg Vladete Veljovića, koji je ostao jedini vlasnik Konjičkog kluba “Čegar” na putu ka Sićevu, čuva desetak konja, pse, srndaća, koze, ovce, magare i zečeve, a uskoro na imanje stiže i krava. Osim škole jahanja za najmlađe, među kojima je poslednjih godina i dosta dece sa smetnjama u razvoju, želja im je i da mališanima pokažu kako izgleda život na selu.

    (3) detaljnije
  • pansion za pse

    Konjički klub “Čegar” otvorio i pansion za pse

    Kuca Cica bila je pre godinu dana prva gošća pansiona za pse u Konjičkom klubu “Čegar” u podnožju Niške Banje, koju je Nišlijka Mila Milosavljević htela da skloni sa ulice. Tako je došla na ideju da na imanju kluba čuva napuštene pse koje nije imao ko da udomi, a na odmor i druženje dolaze i oni koji imaju svoje vlasnike.

    (6) detaljnije
  • Hrast-Divljana-foto-JV

    Akcija “Svi u prirodu” vodi u Divljanu i na jahanje

    Pešačenje do manastira Svetog Dimitrija i Starog hrasta u naselju Divljana, nedaleko od Bele Palanke, a onda i jahanje u Konjičkom klubu Čegar, aktivnosti su koje očekuju izletnike u nedelju, 22. jula u okviru akcije “Svi u prirodu”.

    detaljnije
  • Letovanje na Bojaninim vodama

    Neuobičajeno "planinsko" letovanje za decu

    Jahali su konje, veslali Nišavom, podizali šatore, penjali uz stene i igrali se u prirodi - ovako je grupa mališana iz Niša provela deo letnjeg raspusta na Bojaninim vodama.

    (11) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: