Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Kupališni kompleks Svrljig

 • Od srede počinje kupališna sezona na bazenima u Svrljigu

  Kupališni kompleks na Sportskom centru "Pastirište" u Svrljigu otvara se od srede, 15. juna, a prvog dana će ulaz biti besplatan. Tokom ove sezone cena karte će biti 200 dinara, cene ležaljki i suncobrana po 100, a besplatan ulaz imaće deca do 7 godina. Bazeni će za kupače biti otvoreni svakodnevno od 10 do 19 sati.

  detaljnije
 • Svrljig foto ALEKSANDAR KOSTIĆ

  Korona odlaže manifestacije u Svrljigu, za 10 dana 15 novozaraženih

  Direktor Doma zdravlja u Svrljigu kaže za Južne vesti da je 42 Svrljižana testirano u poslednjih desetak dana, a da je na virus korona pozitivno njih 15, da je uglavnom reč o mlađim osobama koje imaju izuzetno blage simptome. Zbog naglog porasta novoobolelih odložen je najstariji srpski turnir u malom fudbalu, Dani gljiva, ali i folklorna manifestacija KUD-a Svrljig. Krizni štab ćuti.

  (2) detaljnije
 • decji festival svrljig foto a.k

  Dečiji festival tokom vikenda na svrljiškim bazenima

  Brojne zabavne igre u kojima će se, po uzrastima, takmičiti mališani, dečja predstava, karaoke i maskenbal samo su deo ovogodišnjeg festivala koji će se od petka do nedelje održati na kupališnom kompleksu u Svrljigu.

  detaljnije
 • Svrljiški bazeni počinju sa radom od subote

  Najbolji svrljiški đaci, osobe sa invaliditetom i deca iz hraniteljskih porodica, kao i deca do 7 godina i ove sezone imaće besplatan ulaz na kupališnom kompleksu u Svrljigu. Bazen se otvara u subotu, 15. juna od 10 sati, ulaz je na dan otvaranja besplatan, a tokom sezone i cene ostaju nepromenjene, pa će ulaznica koštati 100 dinara, a iznajmljivanje suncobrana i ležaljke po 50 dinara.

  detaljnije
 • bazeni svrljig foto aleksandar kostic

  Humanitarni turniri u odbojci na pesku i nogo-tenisu u Svrljigu

  Na kupališnom kompleksu u Svrljigu u sredu, 22. avgusta i četvrtak, 23. avgusta biće održani humanitarni turniri u odbojci na pesku "3 na 3" i nogo-tenisu "2 na 2". Sav prilog od kotizacije, kako je najavljeno, biće uplaćen u humanitarne svrhe.

  detaljnije
 • bazeni svrljig foto aleksandar kostic

  Počela kupališna sezona na svrljiškim bazenima

  Kupališni kompleks na Sportsko-rekreativnom centru "Pastirište" od petka je otvoren za kupače. Cene su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, ulaznica košta 100 dinara, a suncobrani i ležaljke mogu se iznajmiti po ceni od po 50 dinara. Besplatan ulaz i ove godine imaće trudnice, invalidi, deca do 7 godina i đaci sa svim peticama.

  detaljnije
 • decji festival svrljig foto aleksandar kostic

  Dečji festival u Svrljigu okupio mališane i iz okolnih gradova

  Na Dečjem festivalu koji je održan na kupališnom kompleksu u Svrljigu, tokom prethodna 3 dana u maskenbalu, igrama bez granica i karaokama takmičilo se preko 100 mališana od iz Svrljiga, Niša i Bele Palanke. Najbolja je maska pileta koju je nosila Nikolina Đorđević, a "Dečaci iz ulice" i "Drim tim" pobednici su u "igrama bez granica".

  detaljnije
 • Bazeni Svrljig foto Aleksandar Kostic

  Sutra počinje kupališna sezona u Svrljigu

  Kompleks bazena na Sportskom centru "Pastirište" počinje sa radom od četvrtka, 15. juna, a ovogodišnja cena ulaznice biće nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosiće svega 100 dinara.

  (2) detaljnije
 • DSC-2185.JPG

  Na bazenima u Svrljigu dnevno i do 1.000 kupača

  Iako besplatan ulaz imaju deca do 7 godina, osobe sa invaliditetom i odlični učenici, samo u nedelju je prodato oko 800 ulaznica, čime je oboren dnevni rekord posećenosti, pa kompleks u Svrljigu s pravom dobija epitet turističkog bisera opštine, ali i regiona.

  (8) detaljnije
 • Bazen-Svrljig-foto-Aleksandar-Kostic.JPG

  Prva noćna žurka na svrljiškim bazenima

  Na kompleksu "Bazeni Pastirište“ večeras od 21 sat biće organizovan prvi "Pool party“ na kome će nastupiti lokalni DJ-evi Cane, Ulix i Vuteek. Ulaz je besplatan.

  (1) detaljnije
 • bazeni-svrljig.jpg

  Novo radno vreme kupališnog kompleksa u Svrljigu

  Svrljiški bazeni od srede, 13. jula, umesto od 10 do 18, radiće od 11 do 19 sati, a vikendom od 10 do 19 sati. Cena dnevne karte je 100 dinara.

  detaljnije
 • bazen-A.-K

  Svrljižani dobili poluolimpijski bazen

  Od ovog leta svrljiški kupači će moći da se opuštaju i u 2,2 m dubokom poluolimpijskom bazenu koji je danas svečano otvoren. Time je završen kupališni kompleks, a Svrljig bi uskoro, prema najavama, mogao da dobije i teniske terene.  

  (2) detaljnije
 • Bazen-Svrljig-foto-AK-Juzne-vesti-(2).jpg

  Niže cene ulaznica za svrljiški bazen

  Nakon negodovanja građana na portalima i društvenim mrežama, ali i na inicijativu narodnog poslanika Miletića, Upravni odbor snizio je cene ulaznica na prošlogodišnji nivo, pa će umesto 150, posetioci dnevnu kartu plaćati 100 dinara.

  (3) detaljnije
 • Bazen-Svrljig-foto-AK-Juzne-vesti.jpg

  Svrljiški bazen od ponedeljka počinje sa radom

  Kupališna sezona počeće u ponedeljak, 20. juna, a posetioci će zasad moći da koriste popularno "brčkalište“ i dečji bazen, dok će poluolimpijski bazen, kako je najavljeno, biti otvoren u toku sezone. Cena karte je 150 dinara.

  detaljnije
 • 1 otvoren svrljiški bazen

  Svrljiški bazen otvoren za kupače

  Deo kupališnog kompleksa, popularno "brčkalište“ svečano je otvorila ministarka Zorana Mihajlović, a Svrljižani će od ponedeljka od 10 sati prvi put imati priliku da se rashlade u svom gradu i to po ceni od 100 dinara, dok se ulaz deci do 7 godina neće naplaćivati.

  (4) detaljnije
 • svrljiski-bazen-JUZNE-VESTI.jpg

  Svrljižani grade kupališni kompleks

  Prema planovima, Svrljižani će do početka "Belmužijade" u avgustu dobiti kupališni kompleks na Sportskom centru "Pastirište“, površine 550 kvadratnih metara.

  (14) detaljnije
KOMENTAR DANA

Mora nešto čovek da spremi za Uskrs!

Alo Čitalac

Tekst: Prokupčaninu krivična prijava zbog krivolova u okolini Žitorađe

Pronađite nas na: