Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Leto u Vlasotincu

 • leto u vlasotincu

  Predstave i koncerti narednih mesec dana u Vlasotincu

  Na platou ispred Galerije Kulturnog centra večeras u 20 sati počeće manifestacija "Leto u Vlasotincu" koja će trajati do 4. avgusta. Svake večeri posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom i zabavnom programu. Ovogodišnju manifestaciju otvoriće plesni klub "Fantazi", a publika će u narednih skoro mesec dana moći da uživa i u 3 predstave nekadašnjeg vlasotinačnog alternativnog teatra.

  detaljnije
 • kulturni centar vlasotince

  Uz bogat program nastavlja se "Leto u Vlasotincu"

  I tokom ove nedelje, Vlasotinčani će moći da uživaju u koncertima, predstavama i nastupima kulturno-umetničkih društava, u okviru manifestacije "Leto u Vlasotincu". Ulaz na sve programe je slobodan.

  detaljnije
 • trg vlasotince

  Koncerti i izložbe tokom jula u Vlasotincu

  U nastupima kulturno-umetničkih društava, izložbama i koncertima moći će da uživaju Vlasotinčani na manifestaciji "Leto u Vlasotincu" koja se održava tokom jula. Ulaz na sve programe je slobodan.

  detaljnije
 • leto u vlasotincu

  Predstave, izložbe i koncerti tokom jula u Vlasotincu

  Programom za najmlađe, 4. jula od 20 sati, na platou ispred Galerije Kulturnog centra, počeće ovogodišnje “Leto u Vlasotincu”, a posetioci će do 27. jula moći da uživaju u koncertima, predstavama i izložbama.

  detaljnije
 • Muzej Vlasotince

  Izložbe, koncerti i priredbe tokom juna u Vlasotincu

  Pre početka tradicionalne kulturno-zabavne manifestacije “Leto u Vlasotincu” koja se već 12 godina održava u ovom mestu, građani će od 13. do 21. juna moći da uživaju u koncertima, izložbama i igri kulturno-umetničkih društava, koje će se održati u Zavičajnom muzeju, Kulturnom centru i na Letnjoj pozornici.

  detaljnije
 • Ilke snimatelj TV Vlasotince nova mala 3

  Dokumentarni film o Vlasinskom jezeru

  Vlasotinački umetnik i autor više nagrađenih dokumentarnih filmova Nebojša Ilić Ilke predstaviće večeras ostvarenje posvećeno Vlasinskom jezeru “Mobi Dik - zemlja koja plovi”.

  detaljnije
 • Vlasotince, park, centar mala (1)

  Počelo sedmo "Leto u Vlasotincu"

  Kulturno-zabavna manifestacija "Leto u Vlasotincu" počelo je projekcijom filmova sa 20. Međunarodnog festivala etno filma.

  detaljnije
KOMENTAR DANA

Vranjskom SNS nije zasmetala Partizanska ulica i kanalizacija koju dvanajes' godine ne umeju da naprave.

"Ahaha" čitalac

Tekst: Vranjskom SNS-u zasmetalo polaganje venaca u gradskom parku, opozicija poručuje "park nije vaš"

Pronađite nas na: