Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Leto u Vlasotincu

  • leto u vlasotincu

    Predstave i koncerti narednih mesec dana u Vlasotincu

    Na platou ispred Galerije Kulturnog centra večeras u 20 sati počeće manifestacija "Leto u Vlasotincu" koja će trajati do 4. avgusta. Svake večeri posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom i zabavnom programu. Ovogodišnju manifestaciju otvoriće plesni klub "Fantazi", a publika će u narednih skoro mesec dana moći da uživa i u 3 predstave nekadašnjeg vlasotinačnog alternativnog teatra.

    detaljnije
  • kulturni centar vlasotince

    Uz bogat program nastavlja se "Leto u Vlasotincu"

    I tokom ove nedelje, Vlasotinčani će moći da uživaju u koncertima, predstavama i nastupima kulturno-umetničkih društava, u okviru manifestacije "Leto u Vlasotincu". Ulaz na sve programe je slobodan.

    detaljnije
  • trg vlasotince

    Koncerti i izložbe tokom jula u Vlasotincu

    U nastupima kulturno-umetničkih društava, izložbama i koncertima moći će da uživaju Vlasotinčani na manifestaciji "Leto u Vlasotincu" koja se održava tokom jula. Ulaz na sve programe je slobodan.

    detaljnije
  • leto u vlasotincu

    Predstave, izložbe i koncerti tokom jula u Vlasotincu

    Programom za najmlađe, 4. jula od 20 sati, na platou ispred Galerije Kulturnog centra, počeće ovogodišnje “Leto u Vlasotincu”, a posetioci će do 27. jula moći da uživaju u koncertima, predstavama i izložbama.

    detaljnije
  • Muzej Vlasotince

    Izložbe, koncerti i priredbe tokom juna u Vlasotincu

    Pre početka tradicionalne kulturno-zabavne manifestacije “Leto u Vlasotincu” koja se već 12 godina održava u ovom mestu, građani će od 13. do 21. juna moći da uživaju u koncertima, izložbama i igri kulturno-umetničkih društava, koje će se održati u Zavičajnom muzeju, Kulturnom centru i na Letnjoj pozornici.

    detaljnije
  • Ilke snimatelj TV Vlasotince nova mala 3

    Dokumentarni film o Vlasinskom jezeru

    Vlasotinački umetnik i autor više nagrađenih dokumentarnih filmova Nebojša Ilić Ilke predstaviće večeras ostvarenje posvećeno Vlasinskom jezeru “Mobi Dik - zemlja koja plovi”.

    detaljnije
  • Vlasotince, park, centar mala (1)

    Počelo sedmo "Leto u Vlasotincu"

    Kulturno-zabavna manifestacija "Leto u Vlasotincu" počelo je projekcijom filmova sa 20. Međunarodnog festivala etno filma.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: