Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Liga za Leskovac

  • DS-Leskovac.jpg
    Izbori 2016

    Demokratama u Leskovcu listu potpisivali i maloletnici

    Iako je koalicija oko DS-a još listu odborničkih kandidata predala još u petak, Gradska izborna komisija dala joj je 48 sati da otkloni nedostatke, nakon što je utvrđeno da su listu podržali i maloletnici i ljudi kojih u biračkom spisku uopšte nema.

    detaljnije
  • mail.google.com.jpg

    Dve "Lige" za jedan Leskovac

    Doskorašnji lider i osnivač “Lige za Leskovac” Živojin Stefanović, nakon raskola u tom Udruženju, podneo je zahtev za registrovanje novog pod istim imenom, a za sredu je zakazao vanrednu sednicu Udruženja.

    detaljnije
  • Stojanovic-kriv-zbog-pretnji-u-Elektrodistribuciji.jpg

    Gradski većnik osuđen zbog pretnji ubistvom

    Novoizabrani leskovački većnik Goran Stojanović nepravosnažno je osuđen na 5 meseci zatvora jer je pretio ubistvom radnicama Elektrodistribucije kada su ga obavestili da će zbog dugovanja isključiti struju u hotelu čiji je vlasnik.

    (7) detaljnije
  • stojanovic-na-pressu.jpg

    Leskovački političari dele funkcije po kafanama

    Dok je Stojanović na konferenciji detaljno ispričao da se u kafani dogovorio oko raspodele funkcija sa gradonačelnikom Leskovca, Cvetanović je to negirao. Osnivač "Lige za Leskovac" Žika Stefanović tvrdi da su naprednjaci Stojanovića "kupili". 

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: