Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Marčelo

 • Marcelo-5

  Marčelo nastupa u Nišu 31. januara

  Poslednji dan u prvom mesecu 2020. godine niška publika moći će da provede na koncertu Marka Šelića Marčela, koji će ponovo nastupiti u klubu "Feedback" sa svojim "Napetim triom".

  (3) detaljnije
 • knjige

  Praznična štiva po preporuci Marčela, Karanovića i Stojiljkovića

  Domaći pisci i futuristički romani našli su se u top 5 po izboru pisca i muzičara Marka Šelića Marčela, dok niški pesnik Zvonko Karanović “u svom stilu” preporučuje da se tokom praznika čita poezija, američki klasici, memoari i priče. Na listi prazničnih štiva niškog književnika Dejana Stojiljkovića našli su se omiljena knjiga njegove ćerke, pripovetke Lazara Ristovskog, kao i Marčelovi romani koje je i sam uređivao.

  (5) detaljnije
 • Marčelo

  “Moramo da menjamo sistem, a ne samo vladajuću stranku”

  Pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo je u Nišu promovisao novi roman "Higijena nesećanja", a osim priče o knjizi, dotakao se i aktuelnog stanja u društvu koji je poredio sa nekom vrstom “okupacije” i ocenio da iz toga može da se izađe samo “kulturnom blokadom institucija” koje ne rade svoj posao, ali i menjanjem sistema, a ne samo vladajuće stranke.

  (8) detaljnije
 • markoselic.jpg

  Marčelo nastupa u Nišu

  U petak 6. marta od 22 sata u niškom klubu “Feedback” nastupiće reper Marko Šelić Marčelo koji će pored starih premijerno izvesti i numere sa najnovijeg albuma “Napet šou”.

  detaljnije
 • marchelo.jpg

  Marčelo promoviše "Napet šou" u Nišu

  U subotu, 29. novembra u knjižari “Delfi” u Voždovoj ulici u Nišu, pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo potpisivaće svoju novu knjigu i album “Napet šou”.

  (6) detaljnije
 • Koncert Marčela u klubu Feedback

  Rođendanska fešta Marčela u "Fidbeku"

  Niški klub „Fidbek“ sinoć je ugostio poznatog repera i poetu, Marka Šelića Marčela koji je sa sastavom „Iskaz“ održao prvi od dva rođendanska koncerta.

  detaljnije