Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Narodna biblioteka Vranje

  • prt-1024x768-1371718707.jpg

    Karavan francuskog filma u Vranju

    U Biblioteci “Bora Stanković” u Vranju, od ponedeljka do četvrtka, održaće se Francuski filmski karavan na kome će biti prikazano 4 filma. Sve projekcije počinju u 17h, a ulaz je besplatan.

    detaljnije
  • vranje-americki-kutak.jpg

    Kreativnost na ceni u Vranju

    Već godinu dana u Američkom kutku biblioteke "Bora Stanković", mlada Vranjanka Dragana Jovanović svoju ljubav prema kreativnosti i umetnosti prenosi na druge u okviru besplatnih kreativnih radionica.

    detaljnije
  • bibliotekas.jpg

    Vranjanci više čitaju strane pisce

    U Narodnoj biblioteci „Bora Stanković“ broj čitalaca na pozajmnom odeljenju nije iznad proseka u letnjim danima, ali se zbog godišnjih odmora uzima koji naslov više. Među najčitanijima Halid Hoseini, Vesna Dedić i Gijom Muso.

    detaljnije
  • knjige.jpg

    Vranjanci vole beletristiku

    U Narodnoj biblioteci „Bora Stanković“ u kategoriji najtraženijih knjiga na pozajmnom odeljenju su uglavnom dela stranih pisaca, mada se na listi najtraženijih već duži period nalazi i domaća spisateljica Marija Jovanović. 

    detaljnije
  • Predavanje akademika Jerotića u Vranju

    Predavanje akademika Jerotića u Vranju

    Akademik Vladeta Jerotić održaće predavanje „Enigma greha“ u Domu vojske u Vranju u četvrtak, 10. aprila od 19h, nakon čega će potpisivati svoje knjige koje posetioci budu želeli da kupe.

    detaljnije
  • IMG-2946.JPG

    Jeftinija članarina za najmlađe čitaoce

    Povodom svetskog Dana knjige, 2. aprila, Narodna biblioteka „Bora Stanković“ u Vranju najmlađim ljubiteljima knjige obezbedila je popust na članarinu sa 500 na 250 dinara.

    detaljnije
  • grafit vranje

    Sporan grafit u Vranju

    “Pali i biblioteku, narodnjaci su zakon” napisano je na zgradi vranjskog Šumskog gazdinstva koja se nalazi preko puta Narodne biblioteke “Bora Stanković”.

    (3) detaljnije
  • vranje, biblioteka darivanje

    Narodna biblioteka u Vranju dobila nove knjige

    Zaposleni kompanije "Filip Moris" u Srbiji prikupili su knjige i poklonili ih Narodnoj biblioteci "Bora Stanković“ u Vranju. Tako je proširen fond knjiga ove ustanove.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: