Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Noć knjige

 • knjiga

  “Noć knjige” u Nišu - četvoro pisaca potpisivaće svoja dela

  U okviru manifestacije “Noć knjige”, pisci Lela Stojanović, Dejan Stojiljković i Stefan Marković potpisivaće knjige danas od 17 do 19 sati u Knjižari “Branko Miljković” u Nišu. U subotu će posetioci imati priliku da razgovaraju sa Branislavom Jankovićem, koji će potpisivati knjige od 19 sati, na istom mestu.

  detaljnije
 • Knjige

  Duplo jeftinija članarina za ”Noć knjige” u leskovačkoj Biblioteci

  Povodom manifestacije ”Noć knjige” svi Leskovčani koji se 9. i 10. decembra učlane u Narodnu biblioteku ”Radoje Domanović” imaće 50% popusta na godišnju članarinu. Odrasli će tako u petak i subotu moći da se učlane u leskovačku Biblioteku po ceni od 250 dinara i godinu dana uzimaju knjige, dok je cena za decu 125 dinara za godišnju člansku kartu.

  detaljnije
 • IMG_20211210_120354

  Leskovačka Biblioteka bogatija za preko 1.000 novih publikacija

  Kako bi ispunili želje čitalaca i nabavili nove knjige, koje se do sada nisu nalazile na policima leskovačke Biblioteke, iz budžeta Grada Leskovca izdvojeno je 800.000 dinara za kupovinu 1.067 publikacija, rekla je direktorka te ustanove Vesna Ilić. Povodom "Noći knjige" ona dodaje i da će i svi Leskovčani danas i sutra moći da se učlane u Narodnu biblioteku po upola manjim cenama.

  detaljnije
 • Promocija romana "Anjin svet" u Leskovcu u "Noći knjige"

  I ove godine Leskovčki kulturni centar se priključio manifestaciji Noć knjige, a publika će sutra od 18 sati u holu na spratu LKC-a moći da vidi promociju romana "Anjin svet" autorke Lele Stojanović iz Niške Banje.

  detaljnije
 • biblioteka leskovac

  Za "Noć knjige" duplo jeftinija članarina u leskovačkoj Biblioteci

  Za "Noć knjige", koja se u Leskovcu održava u petak, 26. juna, Narodna biblioteka “Radoje Domanović” ljubiteljima knjiga daće mogućnost da uplate godišnju članarinu upola jeftinije.

  detaljnije
 • vesela vestica i kaput od mahovine

  "Noć knjige" u Nišu uz pisce za decu sa juga Srbije

  Priliku da se najmlađi čitaoci druže i razgovaraju sa piscima za decu Lelom Stojanović iz Niške Banje i Stefanom Tićmijem iz Leskovca imaće u petak, 26. juna i subotu, 27. juna u niškim knjižarama tokom "Noći knjige". Takođe, tokom ove manifestacije ljubitelji pisane reči imaće priliku da po najpovoljnijim cenama kupe najnovije svetske hitove, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

  detaljnije
 • knjige

  Druženje s piscima i popusti za Noć knjige u Leskovcu

  Knjige svih žanrova po povoljnijoj ceni očekuju posetioce 21. Noći knjige u Leskovcu koja će se održati u petak, 13. decembra od 17 sati do ponoći. Leskovčani će moći i da se druže sa piscem za decu Stefanom Mitićem Tićmijem i piscem Branislavom Jankovićem. Istog dana oni koji žele moći će besplatno da se upišu u leskovačku Biblioteku, vaučere od 2.000 dinara poklanjaće Škola brzog čitanja i mudrog učenja.

  detaljnije
 • knjiga

  "Noć knjige" u petak u Nišu i Leskovcu

  Druženje sa piscima i pesnicima, ali i knjige svih žanrova po nižim cenama, očekuju posetioce na ovogodišnoj 20. "Noći knjige" u Nišu i Leskovcu. Ova manifestacija održava se u petak, 14. juna od 17 sati do ponoći. Pored popusta u knjižarama, Leskovčani će moći da se učlane i u Narodnu biblioteku "Radoje Domanović" po upola manjoj ceni.

  detaljnije
 • polica sa knjigama

  Duplo jeftinija članarina za “Noć knjige” u leskovačkoj Biblioteci

  Narodna biblioteka “Radoje Domanović” u Leskovcu i ove godine pridružila se manifestaciji “Noć knjige” tokom koje će građani, kako kažu, moći da se učlane u biblioteku po povoljnijoj ceni. Manifestacije će se održati u petak, 14. decembra od 16 sati do ponoći.

  detaljnije
 • noc knjige

  "Noć knjige" i u Nišu

  Knjige svih žanrova po nižim cenama, druženje sa piscima i glumcima Lutkarskog - ponudiće 12. “Noć knjige” koja će u petak 12. juna biti održana i u Nišu.

  detaljnije
 • noc knjige

  “Noć knjige” večeras u Nišu

  Svetski i domaći hit naslovi po nižim cenama, brojni pokloni i druženje sa domaćim piscima obeležiće “Noć knjige” koja će večeras, od 17 do 24 sata, biti održana u Nišu.

  (5) detaljnije
 • knjige

  “Noć knjige” u Nišu

  U petak od 17 sati do ponoći u knjižarama “Delfi” i “Laguna” posetioci će moći da se odluče za neki od oko 50.000 naslova po povoljnim cenama i da se druže sa svojim omiljenim autorima.

  detaljnije
 • Untitled.jpg

  Budni uz knjigu u “Noći knjige”

  U petak, 14. juna od 17 sati do ponoći posetioce knjižara u Nišu očekuju popusti, pokloni, promocije i nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima.

  detaljnije
 • Dejan Stojiljković Dexa Pantelejski

  "Noć knjige" u Nišu

  U petak, 21. decembra Nišlije će od 18 do 24h biti u prilici da se druže sa piscima i ostvare različite popuste u knjižarama "Delfi".

  (2) detaljnije
 • Noć knjige i u Nišu

  Pod sloganom "Budni uz knjigu" i u knjižari Delfi u Nišu biće održana "Noć knjige". Popusti od 30 do 70 posto.

  (1) detaljnije
KOMENTAR DANA