Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Noć knjige

 • Promocija romana "Anjin svet" u Leskovcu u "Noći knjige"

  I ove godine Leskovčki kulturni centar se priključio manifestaciji Noć knjige, a publika će sutra od 18 sati u holu na spratu LKC-a moći da vidi promociju romana "Anjin svet" autorke Lele Stojanović iz Niške Banje.

  detaljnije
 • biblioteka leskovac

  Za "Noć knjige" duplo jeftinija članarina u leskovačkoj Biblioteci

  Za "Noć knjige", koja se u Leskovcu održava u petak, 26. juna, Narodna biblioteka “Radoje Domanović” ljubiteljima knjiga daće mogućnost da uplate godišnju članarinu upola jeftinije.

  detaljnije
 • vesela vestica i kaput od mahovine

  "Noć knjige" u Nišu uz pisce za decu sa juga Srbije

  Priliku da se najmlađi čitaoci druže i razgovaraju sa piscima za decu Lelom Stojanović iz Niške Banje i Stefanom Tićmijem iz Leskovca imaće u petak, 26. juna i subotu, 27. juna u niškim knjižarama tokom "Noći knjige". Takođe, tokom ove manifestacije ljubitelji pisane reči imaće priliku da po najpovoljnijim cenama kupe najnovije svetske hitove, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja.

  detaljnije
 • knjige

  Druženje s piscima i popusti za Noć knjige u Leskovcu

  Knjige svih žanrova po povoljnijoj ceni očekuju posetioce 21. Noći knjige u Leskovcu koja će se održati u petak, 13. decembra od 17 sati do ponoći. Leskovčani će moći i da se druže sa piscem za decu Stefanom Mitićem Tićmijem i piscem Branislavom Jankovićem. Istog dana oni koji žele moći će besplatno da se upišu u leskovačku Biblioteku, vaučere od 2.000 dinara poklanjaće Škola brzog čitanja i mudrog učenja.

  detaljnije
 • knjiga

  "Noć knjige" u petak u Nišu i Leskovcu

  Druženje sa piscima i pesnicima, ali i knjige svih žanrova po nižim cenama, očekuju posetioce na ovogodišnoj 20. "Noći knjige" u Nišu i Leskovcu. Ova manifestacija održava se u petak, 14. juna od 17 sati do ponoći. Pored popusta u knjižarama, Leskovčani će moći da se učlane i u Narodnu biblioteku "Radoje Domanović" po upola manjoj ceni.

  detaljnije
 • polica sa knjigama

  Duplo jeftinija članarina za “Noć knjige” u leskovačkoj Biblioteci

  Narodna biblioteka “Radoje Domanović” u Leskovcu i ove godine pridružila se manifestaciji “Noć knjige” tokom koje će građani, kako kažu, moći da se učlane u biblioteku po povoljnijoj ceni. Manifestacije će se održati u petak, 14. decembra od 16 sati do ponoći.

  detaljnije
 • noc knjige

  "Noć knjige" i u Nišu

  Knjige svih žanrova po nižim cenama, druženje sa piscima i glumcima Lutkarskog - ponudiće 12. “Noć knjige” koja će u petak 12. juna biti održana i u Nišu.

  detaljnije
 • noc knjige

  “Noć knjige” večeras u Nišu

  Svetski i domaći hit naslovi po nižim cenama, brojni pokloni i druženje sa domaćim piscima obeležiće “Noć knjige” koja će večeras, od 17 do 24 sata, biti održana u Nišu.

  (5) detaljnije
 • knjige

  “Noć knjige” u Nišu

  U petak od 17 sati do ponoći u knjižarama “Delfi” i “Laguna” posetioci će moći da se odluče za neki od oko 50.000 naslova po povoljnim cenama i da se druže sa svojim omiljenim autorima.

  detaljnije
 • Untitled.jpg

  Budni uz knjigu u “Noći knjige”

  U petak, 14. juna od 17 sati do ponoći posetioce knjižara u Nišu očekuju popusti, pokloni, promocije i nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima.

  detaljnije
 • Dejan Stojiljković Dexa Pantelejski

  "Noć knjige" u Nišu

  U petak, 21. decembra Nišlije će od 18 do 24h biti u prilici da se druže sa piscima i ostvare različite popuste u knjižarama "Delfi".

  (2) detaljnije
 • Noć knjige i u Nišu

  Pod sloganom "Budni uz knjigu" i u knjižari Delfi u Nišu biće održana "Noć knjige". Popusti od 30 do 70 posto.

  (1) detaljnije