Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

OK radio Vranje

 • pretbnje

  Pretnje redakciji “OK radija” iz Vranja

  Redakciji “OK radija” stigle su pretnje u komentarima na tekstove koji su objavljeni, zbog čega su čitav slučaj prijavili Policijskoj upravi.

  detaljnije
 • Stojković Irić Obradović protest novinara u Vranju foto i.m.

  Protest novinara zbog konkursa za informisanje u Vranju

  Dok su nezavisni mediji na gradskom konkursu za informisanje u Vranju dobili "mrvice", televizije i portali bliski SNS su dobili preko 10 miliona dinara. Medijska i novinarska udruženja smatraju da je reč o politički motivisanoj odluci konkursne komisije, a predstavnici nedeljnika "Vranjske“ i "OK Radija" protestvovali su ispred zgrade Skupštine grada, optužujući vlast da želi da "zavede medijski mrak na jugu Srbije".

  (1) detaljnije
 • In memoriam gora vladkovic foto ok radio

  In memoriam: Goran Vladković

  Vlasnik i glavni i odgovorni urednik vranjskog OK Radija Goran Vladković preminuo je u Beogradu u 53. godini. Komemoracija će biti održana u Skupštini Vranja u utorak u 11 sati, a sahrana u četvrtak u 13 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

  detaljnije
 • 1442735547-okradio20godina.jpg

  Vranjski "OK Radio" obeležava 2 decenije rada

  Na današnji dan, pre 20 godina, “OK radio” se prvi put zvaničnu čuo u etru i od tada je prešao put od male komercijalne radio stanice do medija sa velikim kredibilitetom u Srbiji koji obeležava 2 decenije rada.

  detaljnije
 • 19god.jpg

  Devetnaest godina "OK radija"

  Vranjski “OK radio”, koji prati dešavanja iz nekoliko opština na jugu Srbije, proslavio je 19 godina svog postojanja.

  detaljnije
 • tribina-preshevo.jpg

  Tribina o pravima i etničkim odnosima u Preševu

  U organizaciji vranjskog OK radija održana je tribina u Preševu "Vladavina prava i etnički odnosi na jugu Srbije“ na kojoj je, između ostalog, bilo reči i o nastavku prekinutog dijaloga Albanaca sa juga Srbije i Vlade Srbije. 

  detaljnije