Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Opšta bolnica Pirot

 • Doktor

  Na jugu Srbije ponovo besplatni zdravstveni pregledi

  Građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu moći će u nedelju, 16. decembra, od 8 do 16 sati, besplatno da urade pulmološke preglede i analize krvi na tumor markere debelog creva, ali i da provere vid. Akcija se organizuje u zdravstvenim ustanovama u Leskovcu, Nišu, Pirotu, Prokuplju i Vranju.

  (1) detaljnije
 • bolnica

  Kompletna rekonstrukcija bolnice u Pirotu

  Zamenom stolarije, sveobuhvatnim unutrašnjim radovima, ali i sređivanjem 5. sprata Opšte bolnice u Pirotu koji trenutno nije u funkciji, kako kaže direktor Goran Petrović, izvršiće se kompletna rekonstrukcija ove zdravstvene ustanove. Pedijatrija i ginekologija u saradnji sa Opštinom Montana iz Bugarske već dobile opremu vrednu oko 25 miliona dinara.

  detaljnije
 • Dom zdravlja Merosina ginekoloska stolica foto Evropski Progres

  Besplatni ginekološki i pregledi mladeža i stomaka na jugu Srbije

  Ovog meseca će građani bez obzira na to da li imaju zdravstvenu knjižicu moći besplatno da se pregledaju u zdravstvenim ustanovama u Nišu, Leskovcu, Vranju i Pirotu, a za nedelju 25. mart, od 8 do 16 sati, najavljeni su ginekološki, kao i pregledi mladeža i ultrazvuk abdomena.

  (4) detaljnije
 • Vakcina

  I u Pirotu proglašena epidemija malih boginja

  Nakon što je virus potvrđen kod desetomesečne bebe na Dečjem odeljenju Opšte bolnice i jedne medicinske sestre sa tog odeljenja, pirotski Zavod za javno zdravlje proglasio je epidemiju. Sumnja se da virus imaju još 4 medicinske sestre i čistačica iz Opšte bolnice u kojoj su posete zabranjene.

  detaljnije
 • udes

  Sleteli s puta kod Dimitrovgrada, 6 osoba povređeno

  Na putu između Pirota i Dimitrovgrada kamion i kombi su, da se ne bi sudarili, sleteli s puta, a 6 povređenih bugarskih državljana je smešteno u Opštoj bolnici u Pirotu.

  (2) detaljnije
 • Grip Ilustracija

  Prijavljena epidemija gripa u Pirotskom okrugu

  Nakon pojave većeg broja obolelih, Zavod za javno zdravlje proglasio je epidemiju gripa na teritoriji Pirotskog okruga. Zabranjene i posete pacijentima u pirotskoj Opštoj bolnici.

  detaljnije