Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Osnovna škola "Dobrila Stambolić"

 • toaleti-skolski-2.jpg

  Renovirani školski toaleti

  Za nešto manje od godinu i po dana u svrljiškoj OŠ "Dobrila Stambolić" renovirano je 14  toaleta, rekonstruisan je kompletni dotrajali deo odvoda kanalizacije i zamenjema je stolarija.

  detaljnije
 • svrljig-evropski-dan-jezika.JPG

  Evropski dan jezika obeležen u Svrljigu

  Evropski dan jezika, 26. septembar, obeležen je danas po prvi put u Osnovnoj školi "Dobrila Stambolić“. Uz pomoć nastavnika jezika, osnovci su program izveli na srpskom, engleskom i francuskom jeziku.

  (1) detaljnije
 • os-dobstamb.JPG

  Svrljig: Dan OŠ "Dobrila Stambolić"

  Priredbom i svečanom sednicom na kojoj su dodeljene nagrade učenicima i zaposlenima obeležen je Dan Osnovne škole „Dobrila Stambolić“ u Svrljigu.

  detaljnije
 • os-dobstamb.JPG

  Počeo upis prvaka

  Upis đaka prvaka u svrljiškoj Osnovnoj školi “Dobrila Stambolić” počeo je 28. marta i trajaće do 31. maja, a već četvrtu godinu za redom u Svrljigu prvi razred neće imati više od 3 odeljenja.

  detaljnije
 • Dusan-Milanovic.jpg

  Ceo Svrljig za pomoć Dušanu

  Dušanu Milanoviću (16) obolelom od cerebralne paralize hitno je potrebna operacija kičme zbog teške skolioze koja mu je ugrozila život, a ceo Svrljig uključio se u akciju prikupljanja neophodnih 805.000 dinara za operaciju.

  detaljnije
 • kosta.jpg

  Savindan obeležen i u Svrljigu

  Učenici, profesori i roditelji, uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave i gostiju, proslavili su školsku slavu Svetog Savu u Osnovnoj školi “Dobrila Stambolić“ u Svrljigu.

  detaljnije
 • proba-061.jpg

  Upisano 99 đaka prvaka u Svrljigu

  U prvi razred osnovne škole "Dobrila Stambolić“ u Svrljigu upisano je 99 prvaka, što je blagi porast u odnosu na prošlu godinu. Novim polaznicima priređen svečani prijem u školi i vrtiću.

  (1) detaljnije