Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Provetravanje

 • plejboj

  “Provetravanje” donelo svež zvuk u Niš

  Ljubitelji alternativnog zvuka sinoć su u rovovima Niške tvrđave u okviru jednodnevnog festivala “Provetravanje“ imali prilike da čuju čak pet bendova.

  (1) detaljnije
 • provetr.jpg

  "Provetravanje" i u slučaju kiše

  Bendovi “Kanda, Kodža i Nebojša”, “Obojeni Program”, “Plejboj” i “Darkvud Dab”, nastupiće  6. septembra na Tvrđavi na festivalu “Provetravanje”, čak i u slučaju kiše, najavljuju organizatori.

  detaljnije
 • obojeni-program-autor-nemanja-djordjevic.jpg

  Nova cena karata za "Provetravanje"

  Karte za festival "Provetravanje", koji će se održati u niškoj Tvrđavi, 6. septembra, od danas su u prodaji po ceni od 400 dinara, jer je prvi kontingent karata od 300 dinara rasprodat. 

  (1) detaljnije
 • darkvud.jpg

  U prodaji karte za "Provetravanje"

  Karte za jednodnevni muzički festival “Provetravanje”, koji će biti održan u subotu 6. septembra u Tvrđavi, mogu se od danas kupiti po promotivnim cenama od 300 i 400 dinara. 

  detaljnije
 • darkwood-dub.jpg

  "Provetravanje" ponovo u Nišu

  Bendovi “Plejboj”, “Darkvud Dab”, “Obojeni program“ i “Kanda, Kodža i Nebojša“ nastupiće na festivalu "Provetravanje" u subotu, 6. septembra, na niškoj Tvrđavi. 

  (1) detaljnije
 • provetravanje-2

  Održan festival "Provetravanje"

  U dvorištu Banovine u Nišu, sinoć su u okviru festivala "Provetravanje" nastupili bendovi "Ti", "Plastik sandej", "Obojeni program" i "Darkvud dab". Mini festival je Nišlijama pružio priliku da među afirmisanim muzičkim imenima čuju i neke novije izvođače.

  (1) detaljnije