Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

RRA

 • Avramović

  Gradonačelnik traži smenu Avramovića sa mesta direktora RRA "Jug"

  Sa obrazloženjem da Regionalna razvojna agencija “Jug” posle dva propala javna poziva za novu regionalnu deponiju “Keleš“, od 2015. godine do danas, ništa nije preduzela, Grad Niš je zatražio razrešenje Bojana Avramovića sa funkcije direktora Agencije. Inače, Avramović je pre desetak dana smenjen sa mesta poverenika Opštinskog odbora SNS u Panteleju, a i sam je rekao da razmišlja da podnese ostavku zbog svega što se izdešavalo sa aerodromom.

  (13) detaljnije
 • Bojan Avramovi

  Avramović razmišlja da "sam ode" sa mesta direktora RRA "Jug"

  Posle smene sa mesta poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Panteleju, direktor niške Regionalne razvojne agencije “Jug” (RRA) Bojan Avramović, kaže da ne strahuje da će izgubiti i direktorsku fotelju i tvrdi da je ranije iz nje pokušao da ga skloni gradonačelnik Darko Bulatović, kao i da razmišlja da posle svega što se izdešavalo oko aerodroma podnese ostavku.

  (18) detaljnije
 • ei niš

  Niš čeka investitore na 21 lokaciji

  Spisak lokacija podobnih za finansiranje na jugu Srbije predvode Elektronska i Mašinska industrija. Niš nudi mnogo potencijalnim investitorima, piše u priručniku lokacija RRA “Jug”.

  (14) detaljnije
 • naslovna

  Prijavite ako vam na TV-u smeta seks, nasilje, šund...

  Građani kojima smetaju vređanje, psovke ili tuče na televiziji, bilo koji uznemirujuć i neprikladan sadržaj ili emisije kojima se krše ljudska prava ili snižava kulturni nivo, mogu takav program da prijave preko sajta publika.rs.

  (5) detaljnije
 • TV5

  RRA krije podatke o dužnicima

  Republička radiodifuzna agencija odbila je da objavi spisak radio i TV stanica sa podacima o njihovim dugovanjima prema toj instituciji.

  (7) detaljnije
 • Aneta TV5

  Informativni program i dalje prioritet TV5

  Biće promena na bolje. Uskoro menjamo prostor i selimo se bolji studio. Nove scenografije, novi dizajn, ali ono što je sigurno, kvalitet našeg informativnog programa uvek ide uzlaznom putanjom, tako da tu nema nekih iznenadjenja, kaže Aneta Radivojević, direktor TV5 iz Niša.

  (1) detaljnije