Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

RRA

  • traktor KOSTA

    3 miliona dinara iz novog fonda poljoprivrednicima u Beloj Palanci

    Za nabavku nove opreme, modernizovanje i unapređenja kvaliteta i obima proizvodnje, belopalanačkim poljoprivrednicima u 2023. godini biće na raspologanju 3 miliona dinara. Taj novac naći će se u Lokalnom fondu za podsticaj razvoja poljoprivrede, čiji su zajednički ulagači Fondacija Ana i Vlade Divac i Opština Bela Palanka.

    detaljnije
  • Avramović

    Gradonačelnik traži smenu Avramovića sa mesta direktora RRA "Jug"

    Sa obrazloženjem da Regionalna razvojna agencija “Jug” posle dva propala javna poziva za novu regionalnu deponiju “Keleš“, od 2015. godine do danas, ništa nije preduzela, Grad Niš je zatražio razrešenje Bojana Avramovića sa funkcije direktora Agencije. Inače, Avramović je pre desetak dana smenjen sa mesta poverenika Opštinskog odbora SNS u Panteleju, a i sam je rekao da razmišlja da podnese ostavku zbog svega što se izdešavalo sa aerodromom.

    (13) detaljnije
  • Bojan Avramovi

    Avramović razmišlja da "sam ode" sa mesta direktora RRA "Jug"

    Posle smene sa mesta poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Panteleju, direktor niške Regionalne razvojne agencije “Jug” (RRA) Bojan Avramović, kaže da ne strahuje da će izgubiti i direktorsku fotelju i tvrdi da je ranije iz nje pokušao da ga skloni gradonačelnik Darko Bulatović, kao i da razmišlja da posle svega što se izdešavalo oko aerodroma podnese ostavku.

    (18) detaljnije
  • ei niš

    Niš čeka investitore na 21 lokaciji

    Spisak lokacija podobnih za finansiranje na jugu Srbije predvode Elektronska i Mašinska industrija. Niš nudi mnogo potencijalnim investitorima, piše u priručniku lokacija RRA “Jug”.

    (14) detaljnije
  • naslovna

    Prijavite ako vam na TV-u smeta seks, nasilje, šund...

    Građani kojima smetaju vređanje, psovke ili tuče na televiziji, bilo koji uznemirujuć i neprikladan sadržaj ili emisije kojima se krše ljudska prava ili snižava kulturni nivo, mogu takav program da prijave preko sajta publika.rs.

    (5) detaljnije
  • TV5

    RRA krije podatke o dužnicima

    Republička radiodifuzna agencija odbila je da objavi spisak radio i TV stanica sa podacima o njihovim dugovanjima prema toj instituciji.

    (7) detaljnije
  • Aneta TV5

    Informativni program i dalje prioritet TV5

    Biće promena na bolje. Uskoro menjamo prostor i selimo se bolji studio. Nove scenografije, novi dizajn, ali ono što je sigurno, kvalitet našeg informativnog programa uvek ide uzlaznom putanjom, tako da tu nema nekih iznenadjenja, kaže Aneta Radivojević, direktor TV5 iz Niša.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: