Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Rolerijada

  • Roleri

    Humanitarna rolerijada u Nišu za pomoć Jani da nastavi lečenje

    Trka i slalom na rolerima, kao i revijalni trening na skejtbordu, očekuju Nišlije u nedelju, 24. septembra od 12 sati na humanitarnoj rolerijadi u Tvrđavi. Organizatori iz Ski kluba Niš ističu da ovim događajem žele da prikupe sredstva za lečenje devojčice Jane Petrović, koja se godinama bori sa retkom dijagnozom - Tetralogija Fallot.

    detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Trke rolerima za sve generacije za vikend u Nišu

    Takmičenje u vožnji rolera namenjeno svim generacijama biće održano u subotu, 24. septembra, od 16 sati, na Bulevaru Svetog Pantelejmona u Nišu. Svi zainteresovani moći će besplatno da učestvuju na "Rolerijadi", ali i na takmičenju za Prvenstvo Srbije. Dan kasnije od 13 sati u Niškoj Banji održaće se i roler kros trka.

    detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Trke rolerima za sve generacije u subotu na Panteleju u Nišu

    Takmičenje u vožnji rolera namenjeno svim generacijama biće održano u subotu, 4. septembra, od 17 sati na Somborskom bulevaru, četvrti put u Nišu. Ljubitelji rolera moći će besplatno da učestvuju u Rolerijadi , ali i na takmičenju za Prvenstvo Srbije u brzinskoj vožnji rolera.

    detaljnije
  • Roleri ilustracija

    U Niškoj Banji trka rolerima i trotinetima

    U brzinskoj vožnji rolera Nišlije imaju priliku da se oprobaju prilično često, ali u subotu, 5. oktobra, rolerašima će u takmičenju moći da se pridruže i oni koji voze trotinete. Takmičenje će se održati na centralnom šetalištu u Niškoj Banji, kažu organizatori iz Sportskog udruženja Extreme, a učešće je besplatno za sve zainteresovane.

    (3) detaljnije
  • roleri-57,-foto-oxygen-

    Dva dana vikenda za dve trke rolerima u parku Čair

    U Nišu će ovog vikenda biti pregršt aktivnosti za one koji uživaju u vožnji rolera - u subotu, 31. avgusta od 9 sati u Tvrđavi će biti organizovan otvoreni čas, istog dana od 17 sati u parku Čair Roler liga Srbije, a dan kasnije u istom terminu i na istom mestu još jedna brzinska trka.

    (5) detaljnije
  • Trka rolerima

    Trka rolerima za decu kod niške Tvrđave

    Nadmetanje u brzinskoj vožnji rolera održaće se u petak, 19. jula, kažu u klubu Oxigen, blizu ulaza u nišku Tvrđavu. Trka je namenjena deci od 5 do 13 godina i, iako su prijave otvorene, broj takmičara je ograničen.

    (8) detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Roler liga Srbije u nedelju u Nišu

    Svi koji žele da se oprobaju u trci na rolerima mogu to učiniti u nedelju, 7. jula u parku Čair, gde će se održati 2. kolo Roler lige Srbije. Takmičari će biti podeljeni u kategorije po polu i starosti, a ova trka se, napominju organizatori iz Sportskog kluba Extreme, boduje za nacionalni šampionat Srbije.

    (3) detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Rolerijada u subotu na Panteleju, deo Somborskog bulevara zatvoren

    Takmičenje u vožnji rolera, namenjeno svim generacijama, održaće se u subotu, 22. juna na Panteleju. Deo Somborskog bulevara od kružnog toka kod Studeničke ulice, pa do raskrsnice sa Ulicom despota Đurđa zbog toga će biti zatvoren za saobraćaj od 16 do 20 sati.

    detaljnije
  • rolerijada

    Rođendanska rolerijada u parku Čair

    Trka rolerima za decu od 5 do 13 godina održaće se u petak 21. juna u parku Čair, kažu u Sportskom klubu "Oxigen", kao i da će svi mališani moći da se zaslade tortom, s obzirom na to da je ova rolerijada ujedno i proslava 15. rođendana niškog kluba.

    (3) detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Trka rolerima u parku u Niškoj Banji

    Svi zainteresovani, bez obzira na godine i uvežbanost, mogu nadmetati na trci rolerima, koja će se održati u nedelju, 7. oktobra, na glavnom šetališu u parku u Niškoj Banji.

    (1) detaljnije
  • Trka rolerima Oxigen

    Slalom i brzinska trka na rolerima ovog vikenda u Nišu

    U parku Čair u Nišu će u subotu, 22. septembra, deca uzrasta do 10 godina moći da se nadmeću u brzinskoj vožnji rolera, dok će dan kasnije, u nedelju, u Tvrđavi biti održana trka za sve uzraste, samo će se oni takmičiti u slalomu.

    (6) detaljnije
  • Roleraši Vranje

    Južnjaci na Rolerijadi u Banjaluci osvojili na desetine medalja

    Klubovi iz Vranja i Niša - Ski klub "Besna kobila" i "Extreme", zahvaljujući svojim članovima su kući doneli ukupno više od 30 medalja sa takmičenja u Banjaluci. Učesnici su se, kakao navode iz ovih klubova, takmičili u tri distipline - brzinska voznja, paralel slalom i poligon.

    (1) detaljnije
  • Roleri

    U petak na Paliluli trka rolerima

    Mališani starosti do 10 godina, koji žele da se nadmeću u vožnji rolera moći će to da učine u petak, 31. avgusta, kažu u niškom klubu Oxigen, na Rolerijadi Opštine Palilula. Za trku koja se održava u Ulici Vojvode Gojka, na Palilulskoj rampi, prijave su besplatne, a početak je zakazan za 17:30.

    (3) detaljnije
  • Roleraši Besna kobila

    Vranjanka potpisala za jedan od najboljih nemačkih roler klubova

    Iako nije uspela da se okiti medaljom na trkama na takmičenju u Češkoj, na kome su njene klupske drugarice osvojile po jedno zlato, srebro i bronzu, Vranjanka Mia Dedinac potpisala je tamo ugovor sa češko-nemačkim klubom. Reč je o Pamfy sportu, kažu u klubu Besna kobila, timu za koji nastupa najbolji svetski roleraš i prvakinja Evrope.

    detaljnije
  • Roleri

    Zbog lošeg vremena pomerene obe niške rolerijade

    Trke rolerima, koje su bile zakazane za petak, 15. jun i subotu, 16. jun, kažu organizatori, zbog lošeg vremena i najave kiše otkazane su za sledeću nedelju.

    detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Vikend u Nišu u znaku rolera - trke na Panteleju i u Tvrđavi

    Poligon trka, koja će biti kombinacija brzinske vožnje i spretnosti na rolerima održaće se u petak, 15. juna u niškoj Tvrđavi, dok će dan kasnije Pantelej ugostiti roleraše, pošto će se na Somborskom bulevaru održati 2. Rolerijada opštine Pantelej.

    (2) detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Pregršt medalja za Nišlije na rolerijadi u Sloveniji

    Među takmičarima iz Srbije, Hrvatske, Austrije i Slovenije, koji su se nadmetali u Kranju na Alpe Adria kupu i Niš je imao svoje predstavnike. Roleraši niškog kluba Extreme, kao i tri Nišlijke koje se zbog uslova takmiče za beogradski klub, osvojili su pregršt medalja.

    (12) detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Niški roleraši osvojili 8 medalja u Beogradu

    Jubilarna 20. Rolerijada u glavnom gradu Srbije bila je organizovana u nekoliko disciplina. Nišlije su se takmičile u brzinskoj i slalom vožnji, na međunarodnom Alpe Adria kupu, kao i na fitnes trci, a na svakoj su osvojili medalje.

    detaljnije
  • Roleri

    Roler liga južne Srbije po prvi put u Čairu

    Kako se u poslednje vreme na jugu Srbije mnogo radi na promociji roler sporta, klubovi iz ovog dela zemlje rešili su da organizuju i spostvenu ligu. Tako će se u nedelju, 3. septembra, od 10 sati u parku Čair, po prvi put održati takmičenje u brzoj vožnji rolera i slalomu samo za 5 klubova iz južne i jugoisočne Srbije.

    detaljnije
  • Roleri ilustracija

    Rolerima kroz poligon spretnosti u Niškoj Banji

    Kombinujući slalom, brzinsku i fristajl vožnju, roler kros je veoma popularanan u svetu, tvrde u klubu Extreme, a prvi put u Srbiji održaće se takmičenje u ovoj disciplini 23. jula od 11 sati u Niškoj Banji. U prelaženju prepreka, koje će biti postavljene duž šetališta, mogu se takmičiti svi zainteresovani, a učešće je besplatno.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: