Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Slaviša Bulatović

 • Policija foto aleksandar kostic

  Potvrđeno: U Vranju gorela kola poslanika Bulatovića

  “Škoda superb” koja je izgorela u noći između 7. i 8. juna u vlasništvu je Slaviše Bulatovića, narodnog poslanika i prvog čoveka vranjskih naprednjaka, potvrđeno je Južnim vestima u Osnovnom javnom tužilaštvu. Detalja nema, a o slučaju se nisu oglašavali ni iz stranke, ni sam Bulatović.

  detaljnije
 • sastanak sps i sns vranje foto i.m.

  Vranjski SNS i SPS zajedno u kampanji za Vučića

  Nakon višemesečnih prepucavanja saopštenjima i međusobnim optužbama, naprednjaci i socijalisti u Vranju održali su zajednički sastanak. Iako se očekivalo da će SPS ući u lokalnu vlast, to se nije desilo. Cilj je zasad, kako je saopšteno, vođenje zajedničke kampanje i pobeda Vučića u prvom krugu predsedničkih izbora.

  (2) detaljnije
 • slavisa-bulatovic-sns-vranje-foto-i.m..jpg

  Bulatović: Vranje od strateškog značaja za Vladu

  Narodni poslanik SNS-a Slaviša Bulatović iz Vranja kaže da svakodnevno razgovara sa građanima koji od njega traže samo jedno - posao. Vlada Srbije obećala je, kaže, da će Vranje biti od strateškog značaja i da s pravom očekuje bolje dane.

  detaljnije
 • Slaviša Bulatovic

  Bulatović novi predsednik SNS u Vranju

  Jedan od dvojice dosadašnih poverenika vranjskog SNS Slaviša Bulatović izabran je na izbornoj skupštini jednoglasno za predsednika Gradskog odbora te stranke.

  detaljnije