Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Sportska hala Prokuplje

 • boks

  Prokuplje tokom vikenda domaćin Prvenstva jugoistočne Srbije u boksu

  Oko 30 takmičara iz 25 klubova jugoistočne Srbije učestvovaće na bokserskom takmičenju koje organizuje Bokserski savez jugoistočne Srbije. Takmičenje počinje u subotu od 14 sati u prokupačkoj sportskoj hali, a osim u seniorskoj, nastupiće i takmičari u pionirskoj i juniorskoj konkurenciji.

  detaljnije
 • knjiga

  Promocija knjige "Moda i neke druge priče" u Prokuplju

  Sve o visokoj modi, ženskom preduzetništvu, ljubavi, ali i životnim pričama spisateljice sa bogatim iskustvom privrednika i modnog dizajnera, opisano je u drugoj po redu knjizi Dušanke Vranješević, rođene u okolini Prokuplja, koja je čitav svoj radni vek i veći deo života provela u Novom Sadu. Promocija knjige "Moda i neke druge priče“ zakazana je za utorak u "plavoj sali“ Sportske hale "Dr Zoran Đinđić“ od 18 sati, a sav prihod od prodatih knjiga autorka će pokloniti poklanja OŠ "Ratko Pavlović Ćićko“ u Prokuplju.

  detaljnije
 • berza-ptica.jpg

  Održana izložba ptica u Prokuplju

  Na prvoj prokupačkoj izložbi ptica koju je videlo oko 1.000 posetilaca u Sportskoj hali „Dr Zoran Đinđić“ bilo je izloženo 270 malih ptica pevačica izlagača iz Srbije i Bugarske.

  detaljnije
 • deo-izložbe.jpg

  Izložba ptica u Prokuplju

  U Sportskoj hali “Dr Zoran Đinđić” se od 25. oktobra po prvi put organizuje izložba ptica na kojoj će naredna dva dana biti izloženo preko 200 primeraka.

  detaljnije
 • hala.jpg

  Cirkus od cirkusa u Prokuplju

  Cirkuska predstava u Sportskoj hali koju je gledalo više od 1.000 ljudi obeležena je propustima u organizaciji čime je bila ugrožena bezbednost dece.

  (4) detaljnije