Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Sportski centar Vranje

 • Udruženje "BEV" Vranje

  Udruženje građana “BEV” iz Vranja pokrenulo peticiju za renoviranje Sportskog centra

  Udruženje građana “Borino i evropsko Vranje” započelo je proteklog vikenda prikupljanje potpisa za realizaciju projekta renoviranja Sportskog centra u Vranju. Kako kažu, reč je o projektu koji je javnu raspravu prošao još 2017. godine, ali se kasnije odluka vlasti promenila pa je na tom mestu najavljena izgradnja stadiona. Svoj potpis Vranjanci će moći da daju i 19. septembra od 12 sati u Sportskom centru.

  detaljnije
 • Teniski tereni - Vranje

  U Sportskom centru u Vranju otvorena Škola tenisa

  Svi Vranjanci koji bi voleli da se oprobaju u tenisu profesionalno ili rekreativno od danas će moći da treniraju u svom gradu jer se na teniskim terenima Sportsko-rekreativnog centra otvara Škola tenisa. Sa decom će raditi teniski trener sa ATP licencom Đorđe Merdžijević.

  detaljnije
 • Odbojka na pesku ilustraciju

  Humanitarni turnir u odbojci na pesku 19. jula u Vranju

  Kako bi pomogli u sakupljanju novca za 28-godišnjeg Marka Stankovića iz okoline Vranja, koji je nakon intervencije zbog kamena u bubregu dobio paraplegiju, Kancelarija za mlade grada Vranja i “Magic in Current World” organizuju humanitarni turnir u odbojci na pesku, koji će se održati 19. jula u okviru kompleksa Sportskog centra.

  detaljnije
 • Bazen Vranje

  Idejni projekat za izgradnju otvorenog i zatvorenog bazena u Vranju, za sada bez rokova

  Da je u planu izgradnja otvorenog i zatvorenog bazena u okviru Sportskog centra, čime bi Vranjanci dobili mesto za odmor, održavanje sportskih takmičenja, a deca mesto gde će moći da nauče da plivaju, kao i dogradnja Sportske hale, kaže za Južne vesti glavni urbanista Vranja Jelena Marković. Reč je o idejnom projektu sa kojim će Grad u narednom periodu konkuristati kod nadležnih ministarstava.

  detaljnije
 • Klupe

  Počelo uređenje vranjskog Sportskog centra

  Vranjanci su započeli uređenje Sportskog centra postavljanjem 20 novih klupa, a u toku je uređenje česme i zelenih površina. U toku je i prirprema projekta za rekonstrukciju čitavog kompleksa.

  detaljnije
 • pijaca-vranje-pozar.jpg

  Požari na nekoliko lokacija u Vranju

  U noći između četvrka i petka gotovo u isto vreme izbili su požari na nekoliko lokacija, a policija istražuje povezanost.. Izgorele su prodajne barake na pijaci, letnjikovac u Proleterskoj ulici i luna park u Sportskom centru.

  detaljnije
 • Koštanin-bazen.jpg-.jpg

  Otvoren "Koštanin bazen" u Vranju

  U vranjskom Sportskom centru na „Koštaninom bazenu“ danas je otvorena kupališna sezona i Vranjanci prvog dana mogu uživati u besplatnom kupanju, dok će se od utorka ulaz naplaćivati po ceni od 150 dinara.

  detaljnije