Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Sportsko-turistički centar Dimitrovgrad

  • Renovirane prostorije sportskog kompleksa u Dimitrovgradu foto EU PRO

    Uređene prostorije sportskog kompleksa u Dimitrovgradu

    Novu fasadu, krov i uređene prostorije dobio je sportski kompleks u Dimitrovgradu, a predsednik opštine Vladica Dimitrov kaže da će sada moći da se poveća broj sportskih programa, te da je cilj promocija "ideja sporta za sve".

    detaljnije
  • Čuveni niški rokeri

    Koncert "Kerbera" za vikend u Dimitrovgradu

    Čuvena niška rok grupa Kerber nastupiće u Dimitrovgradu u nedelju 28. jula u Sportskom centru Park na terenu za mali fudbal, a ulaz će za sve posetioce biti slobodan. Svirka niških rokera počinje od 21 sat.

    detaljnije
  • manifestacije povodom Dana opštine će trajati 3 dana

    Dimitrovgrad slavi Dan opštine

    Svečanom sednicom lokalne Skupštine i dodelom priznanja, liturgijom i litijama, te promocijom monografije i koncertom, od 20. do 22. septembra obeležiće se Dan Opštine Dimitrovgrad. U naredna 3 dana Dimitrovgrađani će moći da posete i takmičenje u spremanju ajvara, kao i da šetaju kroz "Ulicu starih zanata".

    detaljnije
  • turnir-dimitrovgrad.jpg

    Turnir u malom fudbalu februara u Dimitrovgradu

    U sportskoj hali od 6. do 8. februara održaće se 2. Međunarodni turnir u malom fudbalu na kome je učešće najavio i veliki broj ekipa iz Bugarske. Prijavljivanje je besplatno i traje do 3. februara.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: