Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Svetosavski konkurs

  • grad Prokuplje

    Toplički okrug raspisao konkurs za dodelu Svetosavske povelje

    Konkurs Topličkog upravnog okruga za dodelu Svetosavske povelje otvoren je i trajaće do 20. januara, a pojedinci i institucije će za to prestižno priznanje moći da predlažu takođe najzaslužnije pojedince ili institucije iz oblasti privrede, prosvete, zdravstva, kulture, sporta i vere.

    (1) detaljnije
  • Prokuplje

    Toplički okrug raspisao konkurs za dodelu svetosavskih povelja

    Toplički upravni okrug objavio je konkurs koji će trajati do 20. januara 2022. godine, a na kome će moći da se predlažu najbolji i najzaslužniji pojedinci ili institucije iz oblasti privrede, prosvete, zdravstva, kulture, sporta i vere za dodelu prestižnog priznanja koje se dodeljuje u čast obeležavanja Svetog Save.

    detaljnije
  • svetosavski likovni salon vucje

    Najbolji nagrađeni na Svetosavskom likovnom salonu u Vučju

    Na 20. Svetosavskom likovnom salonu koji tradicionalno organizuje Dom kulture u Vučju, najbolji rad imao je Vlasotinčanin Jovan Spasić. Druga nagrada otišla je u ruke umetnika iz Leskovca Kristijana Filipovića, dok treće mesto dele Nišlije Zvonko Milojević i Gordana Tasić. Specijalnu nagradu salona osvojio je Leskovčanin Filip Stamenković.

    detaljnije
  • Prokuplje

    U Toplici raspisan konkurs za predloge za Svetosavsku povelju

    Toplički upravni okrug objavio je konkurs koji će trajati do 21. januara, a na kome će moći da se predlažu najbolji i najzaslužniji pojedinci ili institucije iz oblasti prosvete, zdravstva, kulture, vere, privrede i sporta za dodelu prestižnog priznanja koje se dodeljuje u čast obeležavanja Svetog Save.

    detaljnije
  • svetosavski-konkurs-(3).jpg

    Dodeljene nagrade za "Svetosavski konkurs"

    U Gradskoj kući su u petak 24. januara dodeljene nagrade najboljim stvaraocima koji su odgovorili na teme „Svetosavskog konkursa za mlade“. Predstavnici nedavno oformljenog književnog društva „Vuk Karadžić“ uručili su nagrade laureatima.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: