Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

TEDx

 • TEDxNis.jpg

  Na niškoj "TEDx" konferenciji 12 govornika

  Na konferenciji "TEDxNiš" koja će u subotu 23. maja u Pozorištu lutaka biti održana 3. put naći će se 12 govornika, 2 grupe izvođača, predstavnici uspešnih kompanija i lokalnih institucija i oko 50 volontera.

  (1) detaljnije
 • TEDxNis.jpg

  Na "TEDxNiš" konferenciji i Maja Volk

  Na "TEDxNiš" konferenciji, koja će 23. maja biti održana u niškom Pozorištu lutaka, prisutnima će se, između ostalih obratiti Maja Volk koja će govoriti o zdravom načinu života i nastavnica engleskog Ana Živković koju je "Microsoft" proglasio inovativnim edukatorom.

  (5) detaljnije
 • TEDx.jpg

  Najavljeni prvi predavači na "TEDx" konferenciji

  Neki od predavača "TEDx Niš" konferencije, koja će 23. maja biti održana u niškom Pozorištu lutaka, su istoričar Nebojša Ozimić, profesor PMF-a Dragan Gajić, direkor "Nišvila" Ivan Blagojević, "start up evanđelista" Ivan Rašić i bloger Nebojša Radivojević.

  (2) detaljnije
 • TEDx-se-vraca-u-Nis-05.jpg

  Drugi TEDx u Nišu

  U subotu, 12. oktobra u Pozorištu lutaka u Nišu biće održana druga po redu TEDxNiš konferencija, na kojoj će ideje predstaviti 14 govornika iz različitih oblasti.

  detaljnije
 • Održan prvi TedxNiš

  Na niškom Univerzitetu uspešno održan prvi TEDxNiš. Prisustvovalo oko 150 ljudi, od čega 10 govornika, 100 delegata i određen broj gostiju.

  detaljnije
 • Niš domaćin TEDx konferencije

  U Velikoj sali Univerziteta u Nišu, 4. juna sa početkom od 12h, biće održana prva nezavisna TED konferencija - TEDxNiš.

  detaljnije
KOMENTAR DANA