Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Twitter

  • Radnički crveni crveni tviter

    "Crveni crveni" - Tviter nalog o istoriji Radničkog najavljuje knjigu i film

    O zelenim dresovima fudbalera Radničkog, gotovo praznim tribinama "Čaira" u finalu Balkanskog kupa 1975. godine, Teniskom klubu Radnički kao prvaku Srbije iz 1954. ili ženskoj rukometnoj ekipi ovog sportskog društva sačinjenoj od radnica Fabrike duvana, ljubitelji sporta mogu da saznaju više na jednom novom Tviter nalogu. Crveni_crveni je profil otvoren pre dvadesetak dana, zamišljen tako da sa svojim pratiocima deli zanimljivosti iz veka istorije Sportskog društva Radnički.

    (10) detaljnije
  • leskovac

    Leskovac najpristupačniji na društvenim mrežama, Niš reklamira gradonačelnika

    I dok je sajt Grada Leskovca linkovan sa zvaničnom Fejsbuk stranicom i Tviterom Grada, na kojima se dnevno objavljuju gradske vesti, niški sajt umesto veze sa gradskim Fejsbukom, povezan je sa privatnim profilom gradonačelnika Niša. Pored toga, vranjski sajt nema pristup do Fejsbuka, jer je stranica ugašena, ali ima do Tvitera, dok u Pirotu nemaju ni jedno ni drugo, a i ne planiraju da otvaraju.

    (6) detaljnije
  • pozornica

    Svetski turistički blogeri nose utiske iz Niša

    Popularni turistički blogeri Malvin Beher iz Nemačke i Kaš Batačarija iz Portugala prethodna dva dana proveli su u Nišu u kampanji "Moja Srbija" u kojoj je Turistička organizacija Srbije pozvala 4 svetska putnika da od 22. jula do 4. avgusta posete našu zemlju.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: