Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Udruženje distrofičara

  • invalidska kolica

    Međunarodni dan osoba sa invaliditetom obeležava se u subotu u Nišu

    Niško Udruženje “Dan” obeležiće Međunarodni dan osoba sa invaliditetom u subotu, 3. decembra, od 17 sati, u koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti, pod sloganom “Spoznaj svoje granice, ali uvek teži da ih prevaziđeš”.

    (7) detaljnije
  • sunce

    Anti-stres program u "senzornoj sobi" u Prokuplju za pomoć deci i odraslima

    Kako bi deci i mladima sa smetnjama u razvoju, kao i građanima pomogli u otklanjanju negativnih posledica pandemije virusa korona, prokupačko Udruženje obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti u svom dnevnom boravku "Sunce" u selu Vodice realizovaće u naredna 4 meseca program "Neurofeedback i biofeedback antistres program“. Program se realizuje uz pomoć Fondacije Ana i Vlade Divac u okviru projekta "Solidarnost pre svega".

    detaljnije
  • sunce

    Dnevni boravak "Sunce" kod Prokuplja ponovo otvoren

    Uz pridržavanje svih propisanih mera zdravstvene zaštite, prethodnom kompletnom dezinfekcijom i generalnim čišćenjem svih prostorija, a nakon pauze od gotovo 3 meseca, Dnevni boravak za decu ometenu u razvoju "Sunce” u prokupačkom selu Vodice od danas je ponovo otvoren za svoje korisnike.

    detaljnije
  • lkc

    Predstava na znakovnom jeziku sutra u Leskovcu

    Kako bi “svoj svet” približili svim sugrađnima, članovi udruženja distrofičara i gluvih i nagluvih iz Leskovca, odigraće predstavu "Validnost" na znakovnom jeziku. Premijera je zakazana za petak, 28. decembra od 11 sati, a igraće se u kamernoj sali Leskovačkog kulturnog centra. Ulaz je slobodan.

    detaljnije
  • 1.jpg

    Nagrađeni najbolji radovi prokupačkih učenika

    U okviru Meseca borbe protiv distrofije Udruženje obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti Topličkog okruga nagradilo je 44 učenika prokupačkih škola za literarne i likovne radove na temu "Mi radimo zajedno".

    detaljnije
  • 490x370-osi-izakruga-org.jpg

    Ulične akcije i predstava na Dan osoba sa invaliditetom

    U sredu, 3. decembra, udruženja osoba sa invaliditetom i “Akcija i pomoć” iz Niša obeležiće Svetski dan ovih osoba, a Pozorište lutaka će u doljevačkom Domu za odrasla invalidna lica odigrati predstavu.

    detaljnije
  • PROKUPLJE-izlozeni-radovi-udruzenja-distroficara.JPG

    Izložba Udruženja distrofičara

    Udruženje obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti Topličkog okruga organizovalo je izložbu rukotvorina u prokupačkoj Galeriji "Boža Ilić" koje su njihovi članovi stvarali poslednjih nekoliko meseci u okviru svojih programskih aktivnosti. 

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: