Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Više tužilaštvo Leskovac

 • Romsko naselje

  Bez jasnih informacija o napadima na Rome u Leskovcu

  Dva dana nakon informacije o upadu huligana u leskovačka romska naselja, i dalje je nejasno šta se tačno dogodilo. Dok Romi tvrde da je organizovanog napada bilo i da su huligani upali sa metalnim šipkama i palicama, iz policije i Tužilaštva kažu da grupa navijača nije ulazila u naselja. Iz Lige Roma kažu da se incident krije i zato traže smenu načelnika policije.

  (1) detaljnije
 • policija

  Napadi na Rome u Leskovcu, uhapšeno 7 maloletnika

  U Leskovcu su u subotu 11. maja prijavljena čak 3 napada na Rome, a policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila 7 maloletnika koji se terete za nasilničko ponašanje.

  (4) detaljnije
 • više tužilaštvo leskovac

  Još se ne zna uzrok iznenadne smrti mladića iz Leskovca

  Zašto se 24-godišnji mladić srušio nasred ulice u Leskovcu i kasnije preminuo u Urgentnom centru, i dalje je nepoznatno. U Višem javnom tužilaštvu kažu da još nisu dobili nalaz obdukcije.

  detaljnije
 • miroljub petrovic

  Slučaj Miroljuba Petrovića prebačen u Osnovno tužilaštvo

  Nakon što je pokrenulo predistražni postupak protiv pseudoakademika Miroljuba Petrovića i dobilo policijski izveštaj, Više javno tužilaštvo u Leskovcu odlučilo je da slučaj nije u njihovoj nadležnosti i spise prebacilo u Osnovno javno tužilaštvo. Petrović se sumnjiči da se bavio nadrilekarstvom u svom Centru za zdravstveni oporavak koji se nalazi u selu Petrovac u blizini Leskovca

  detaljnije
 • miroljub petrovic

  Leskovačko Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Miroljuba Petrovića

  Zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv zdravlja ljudi, Više javno tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo je predistražni postupak protiv Miroljuba Petrovića, pseudoakademika i jednog od najpoznatijih antivakcinaša. Prema nezvaničnim informacijama Južnih vesti, Petrović se bavio nadrilekarstvom u svom Centru za zdravstveni oporavak u blizini Leskovca.

  (9) detaljnije