Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Vlada Nemačke

  • Muke “po koroni” jednog Nišlije: Šest dana od Hamburga do Niša

    Čim su prešli granicu Nemačke i Češke u autobus su ušli Česi sa zaštitnim odelima i počeli da ispituju putnike termo lampama, koje detektuju povišenu telesnu temperaturu. Samo Nišlija D.S. i momak iz Subotice imaju povišenu. Pod pratnjom, njih dvojicu izvode iz autobusa, smeštaju u vozilo saniteta i voze. " U jednom momentu momak me pita šta mislim, gde nas voze. Ja mu kažem u šumu, da nas streljaju i spale", kaže ovaj Nišlija koga ni u tim trenucima puta od 6 dana nije napuštao smisao za humor.

    (9) detaljnije
  • zumiranje

    Novo “Zumiranje” o odnosima Srbije i Nemačke

    Nakon što je nemačka kancelarka Angela Markel najavila da joj je to poslednji mandat na toj funkciji, kao i na mestu šefa Hiršćansko demokratske unije, upitni su dalji odnosi između Srbije i Nemačke. Analizom posledica “odlaska” Merkelove u emisiji "Zumiranje" nedeljnika "Vreme", ali i trenutnom situacijom na tom polju, bavili su se novinari Andrej Ivanji i Nemanja Rujević.

    detaljnije
  • Presevo Prihvatni centar foto i.m.

    Nemačka donacija za obnovu školske sale u Preševu

    Za obnovu fiskulturne sale u Osnovnoj školi "Ibrahim Keljmendi" u Preševu Vlada Nemačke donirala je 50.000 evra kroz projekat pomoći opštinama koje su pogođene migrantskom krizom.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: