Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Zoran Antić, SPS

  • Zoran Antić foto I.M.

    Zoran Antić ponovo državni sekretar i predsednik Gradskog odbora SPS-a u Vranju

    Šef vranjskih socijalista Zoran Antić ponovo je izabran za predsednika Gradskog odbora SPS-a, a treći put je izabran i za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

    detaljnije
  • SPS Vranje

    SPS na lokalne izbore u Vranju i Vranjskoj Banji izlazi samostalno

    Na predstojeće lokalne izbore SPS će u Vranju i Vranjskoj Banji izaći samostalno, rekao je lider vranjskih socijalista Zoran Antić. Lista “Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije SPS” imaće 65 kandidata, a za sada se ne zna ko će biti nosilac. Prema rečima Antića, kanditati SPS-a za poslanike iz Vranja, Surdulice i Niša imaju najveće šanse da budu visoko kotirani na poslaničkoj listi, jer su rezultati partije, kaže, najbolji na tim prostorima.

    detaljnije
  • sps kampanja

    Izborna kampanja socijalista iz Vranja: SPS - jedan od milion glasova

    Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić na sednici Glavnog odbora stranke najavio je da je izborni cilj socijalista pola miliona glasova, ali se Gradski odbor ove partije u Vranju ne slažu sa tim i predlažu da moto kampanje bude "SPS - jedan od milion glasova“. Izjave stranačkog kolege iz okruga Novice Tončeva o igri prestola unutar SPS, predsednik vranjskog odbora Zoran Antić nije želeo da komentariše, ali je rekao da je za rat spreman.

    (3) detaljnije
  • toncev

    Tončev: Izborni proces u SPS je kao igra prestola

    Dinamičan, misteriozan i neizvestan do poslednje sekunde - tako je potpredsednik SPS i narodni poslanik Novica Tončev opisao unutarstranački izborni proces. Socijalisti su održali sednicu Glavnog odbora, ali rukovodstvo vrha stranke nisu dobili. Jedino je na mesto predsednika Izvršnog odbora izabran Vladimir Zagrađanin, široj javnosti poznat iz afere “Kofer”. Za Tončeva je ovaj izbor “otežavajuća” okolnost, ali ne misle tako svi njegovi partijski drugovi sa juga.

    (18) detaljnije
  • Zoran Antic SPS u uniformi foto FB Zoran Antic

    Državni sekretar iz Vranja na vojnoj vežbi

    Bivši gradonačelnik Vranja i državni sekretar Ministarstva za rad i socijalna pitanja Zoran Antić ovih dana se nalazi se na vojnoj vežbi u jednoj od vranjskih kasarni. Iako je aktuelno pozivanje "civilnih vojnika", Antić, inače rezervni potporučnik, na vežbi se našao kao rezervista 40. komandnog bataljona 4. brigade Kopnene vojske Srbije.

    (7) detaljnije
  • Zoran Antić foto I.M.

    Bivši gradonačelnik Vranja novi državni sekretar

    Nekadašnjeg gradonačelnika Vranja Zoran Antić, a sada predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u tom gradu, Vlada je na poslednjoj sednici u petak 16. novembra imenovala za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

    (2) detaljnije
  • Zoran Antić

    Obustavljen sudski postupak protiv bivšeg gradonačelnika Vranja

    Nakon što je Tužilaštvo teretilo bivšeg gradonačelnika Vranja i lidera socijalista u tom gradu Zorana Antića da je pre 7 godina utajio porez od prodaje nekoliko fudbalera vranjskog Dinama , zamenik tužioca odustao je od gonjenja i krivični postupak je obustavljen.

    (3) detaljnije
  • Zoran Antić

    Zoran Antić povređen u saobraćajnoj nezgodi

    Bivši gradonačelnik Vranja, lider socijalista u tom gradu i sadašnji savetnik ministra Ivice Dačića, povređen je u saobraćajnoj nezgodi kod Kragujevca, saznaju Južne vesti . Antić, prema prvim informacijama, nije životno ugrožen.

    (1) detaljnije
  • sps vranje foto i..m.

    Socijalistima "deo kolača" nakon ulaska u vranjsku vlast

    Kadrovi vranjskog SPS-a preuzeće funkcije koje su im pripale nakon koalicionog sporazuma sa naprednjacima, a prema rečima predsednika SPS-a Zorana Antića, oni će dobiti mesto pomoćnika gradonačelnika, 3 većnika i 3 direktora i poziciju zamenika načelnika Gradske uprave.

    detaljnije
  • sps vranje foto i.m.

    Socijalisti u Vranju najavljuju ulazak u vlast

    Vranjski socijalisti najavili su ulazak u gradsku vlast sa SNS-om sredinom septembra kao "krajnju tačku dogovora" sa naprednjacima sa kojima su pregovori o saradnji počeli pre predsedničkih izbora.

    (1) detaljnije
  • Zoran Antić foto I.M.

    Zoran Antić imenovan za savetnika Ivice Dačića

    Bivši gradonačelnik Vranja i predsednik Gradskog odbora SPS-a Zoran Antić ubuduće će biti savetnik prvog potpredsednika Vlade i ministra inostranih poslova Ivice Dačića.

    detaljnije
  • Vranjski naprednjaci zadovoljni saradnjom sa SPS-om

    Doskorašnji "ljuti neprijatelji" na lokalu, sada okupljeni u kampanji za zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića, kažu da su zadovoljni obostranom saradnjom i da je cilj pobeda u prvom krugu predsedničkih izbora. Antić pozvao socijaliste da aktivno učestvuju u kampanji za lidera SNS-a.

    detaljnije
  • sastanak sps i sns vranje foto i.m.

    Vranjski SNS i SPS zajedno u kampanji za Vučića

    Nakon višemesečnih prepucavanja saopštenjima i međusobnim optužbama, naprednjaci i socijalisti u Vranju održali su zajednički sastanak. Iako se očekivalo da će SPS ući u lokalnu vlast, to se nije desilo. Cilj je zasad, kako je saopšteno, vođenje zajedničke kampanje i pobeda Vučića u prvom krugu predsedničkih izbora.

    (2) detaljnije
  • sps vranje foto i.m.

    Moguć ulazak vranjskih socijalista u lokalnu vlast sa SNS

    Predizborni miting zajedničkog kandidata SNS-a i SPS-a Aleksandra Vučića u Vranju bio je povod da se netrpeljivost dve stranke na lokalu primiri, pa je za subotu zakazan sastanak na kome će se razgovarati o kampanji, dok socijalisti ne isključuju mogućnost dogovora o ulasku u vlast.

    (2) detaljnije
  • SPS i SNS rat saopstenjima foto A.K. JUZNE VESTI

    U "ratu" saopštenjima vranjskog SPS-a i SNS-a jedni lavovi, drugi magarci

    Netrpeljivost na lokalnu između vladajuće SNS i opozicione SPS kulminirala je nakon intervjua bivšeg gradonačelnika i lidera vranjskog SPS-a Zorana Antića nedeljniku "Vranjske", pa su, između ostalog, u "ratu" saopštenjima, citirali Napoleona, te jedni druge poredili sa lavovima, ali i magarcima.

    (1) detaljnije
  • sps vranje zoran antic

    Antić: Uskoro "provetravanje" i u redovima SPS-a

    Dosadašnji “blaži” tretman vranjskog SPS-a prema vladajućoj koaliciji oko SNS-a predsednik socijalista Zoran Antić pravda time što vlast vodi grad “tek 6 meseci”. Najavljuje “provetravanje” i u redovima svoje partije i oštrije opoziciono delovanje.

    detaljnije
  • Zoran-Antic-SPS-Vranje-Foto-I.M..jpg

    Zoran Antić ostaje na čelu vranjskog SPS-a

    Vranjski odbor SPS-a većinom od ukupno 110 članova pružio je podršku predsedniku stranke Zoranu Antiću koji je, nakon loših rezultata SPS-a na lokalnim izborima, ponudio ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora.

    detaljnije
  • index.jpg
    Izbori 2016

    Rezultati ponovljenih izbora potvrdili pobedu SNS-u Vranju

    Nakon ponovljenih izbora na 3 biračka mesta, Gradska izborna komisija saopštila je konačne izborne rezultate prema kojima će SNS u vranjskoj Skupštini imati 35 od 65 odbornika. Do sada vladajućem SPS-u pripalo 15 mandata.

    detaljnije
  • Vranje---Zoran-Antic-gradonacelnik-040315-dopisno.JPG
    Izbori 2016

    Antić zbog loših rezultata SPS-a nudi ostavku

    Nakon što je SPS prvi put izgubio izbore u Vranju osvojivši 20,10 % glasova, dok je SNS ubedljivo pobedio sa 46,47 %, lider vranjskog SPS-a Zoran Antić najavio će da će ponuditi ostavku. Izbore u Vranju nazvao "kaubojštinom".

    (3) detaljnije
  • 89bbc4eb-2a29-4199-b70a-556ce6364466.jpg
    Izbori 2016

    Naprednjaci i zvanično osvojili Vranje

    Prema rezultatima GIK-a sa 104 biračka mesta, SPS je prvi put izgubio izbore u Vranju, nakon što su naprednjaci osvojili 46,47 % glasova, dok do sada vladajući SPS ima 20,10 % osvojenih glasova. Izbori se ponavljaju na 2 biračka mesta.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: