Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

aukcija

 • aukcija dresova

  I dres Ivana Miljkovića na novoj humanitarnoj aukciji za pomoć niškom novinaru

  Reprezentativci Srbije u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu i tenisu donirali su svoje dresove za humanitarnu aukciju, sa koje će novac otići za lečenje mladog niškog sportskog novinara Aleksandra Nikolića. Oni koji su pristigli kasnije i za njih se nije čulo nisu se prodali na prvoj licitaciji, među kojima je najzvučniji onaj koji je nosio odbojkaš Ivan Miljković, pa će ponovo biti ponuđeni 8. jula.

  detaljnije
 • aukcija dresova

  Humanitarna aukcija uspešna, preostali dresovi čekaju na novu akciju

  Prodajom dresova i sportskih rekvizita na humanitarnoj aukciji u Nišu prikupljeno je 217.000 dinara za lečenje novinara Aleksandra Nikolića, koji boluje od leukemije. Kako se odazvao veliki broj sportista, a dresovi su pristizali do poslednjeg minuta, za neke se nije čulo, pa su ostali neprodati i sačekaće seledeću aukciju, koja će se održati uskoro.

  detaljnije
 • Aca Nikolić

  Na humanitarnoj aukciji za niškog novinara i dres Teodosića

  Potpisani dres LA Klipersa košarkaša Miloša Teodosića, onaj koji je nosio fudbaler Aleksandar Mitrović dok je bio u Partizanu, kao i još mnogo dresova srpskih reprezentativaca moći će da se nabave u Nišu. Sportski rekviziti se još prikupljaju da bi bili prodati na aukciji, a sav novac biće uplaćen za lečenje niškog novinara Aleksandra Nikolića, kome je zbog leukemije neophodna operacija.

  detaljnije
 • Oficirski dom

  U Nišu humanitarna aukcija opreme poznatih sportista

  Kako bi pomogli porodici iz Belog Polja u opštini Peć, kako kažu organizatori, u ponedeljak 29. januara, održaće humanitarnu aukciju sportske opreme. Tako će se u Oficirskom domu tada naći potpisana oprema sportista, poput evropskog prvaka Asmira Kolašinca, vaterpolo reprezentativca Save Ranđelovića, te fudbalera Branislava Ivanovića.

  detaljnije
 • aukcija slika za Miljanu foto I.M.

  Ljubitelji umetnosti pomogli Miljanino lečenje sa 160.000 dinara

  Kroz poetsko veče, prodaju knjiga, ručnih radova i aukcijsku prodaju slika, za lečenje Miljane Ristić Stanković, mlade Vranjanke koja je ubrzo nakon porođaja obolela od leukemije, prikupljeno je 160.000 dinara. Prikupljanje novca se nastavlja.

  detaljnije
 • Miljana Ristic foto FB Miljana Ritic tankovic - Donacije za transplantaciju

  Veliko humanitarno veče u Vranju za pomoć Miljani

  Kako bi što pre sakupili novac i pomogli sugrađanki Miljani Ristić Stanković, oboleloj od akutne mijeloblastne leukemije, vranjski umetnici ponudiće svoja dela i proizvode na aukcijskoj prodaji u sredu, 26. aprila od 20 sati u Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju.

  detaljnije
 • 10343012-842407735788864-6801605059383471780-n.jpg

  Humanitarna aukcija umetničkih dela

  U nedelju, 8. juna, u niškoj Galeriji “Srbija” biće održana aukcija umetničkih dela, a sav prikupljen novac biće prosleđen kao pomoć ljudima pogođenim poplavama. 

  detaljnije
 • rotari-klub-prokuplje-pomaze-danici.jpg

  Humanitarna aukcija u Prokuplju

  Na aukciji povodom petogodišnjice prokupačkog Rotari kluba prikupljeno je 70.000 dinara, a novac je uručen Danici Bošković, slabovidoj devojčici sa multipla sklerozom.

  detaljnije
 • "Milan Toplica" ponovo na aukciji

  Fabrika kisele vode "Milan Toplica“ iz Tulara kod Prokuplja krajem ovog meseca ide na aukciju, početna cena biće oko 130 miliona.

  detaljnije