Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

bazen

 • bazeni svrljig foto aleksandar kostic

  Humanitarni turniri u odbojci na pesku i nogo-tenisu u Svrljigu

  Na kupališnom kompleksu u Svrljigu u sredu, 22. avgusta i četvrtak, 23. avgusta biće održani humanitarni turniri u odbojci na pesku "3 na 3" i nogo-tenisu "2 na 2". Sav prilog od kotizacije, kako je najavljeno, biće uplaćen u humanitarne svrhe.

  detaljnije
 • bazen grdelica

  Počela sezona kupanja na bazenu u Grdelici

  Skoro mesec dana kasnije u odnosu na prethodne godine, počela je sezona kupanja na bazenu na otvorenom u Grdelici. Kupalište će raditi svakog dana od 10 do 18 sati.

  detaljnije
 • bazen foto aleksandar kostic

  U petak počinje kupališna sezona na prokupačkom bazenu

  Gradski bazen u Prokuplju, jedino uređeno kupalište na teritoriji ove opštine, počeće da radi od petka, 6. jula, a zvanično otvaranje je zakazano za 10 sati. Cena dnevne ulaznice nije se menjala u odnosu na prethdnu godinu, pa će odrasli ulaz plaćati 100, a deca 50 dinara.

  detaljnije
 • Vrežinski bazen

  Počinje sezona kupanja na Vrežinskom bazenu

  Besplatan ulaz danas će biti za kupanje na Vrežinskom bazenu, a kupalište će ubuduće raditi svakog dana osim ponedeljkom i neće moći da se pliva ni kada temperatura bude manja od 23 stepena, kao i kada budu loši vremenski uslovi.

  detaljnije
 • bazeni svrljig foto aleksandar kostic

  Počela kupališna sezona na svrljiškim bazenima

  Kupališni kompleks na Sportsko-rekreativnom centru "Pastirište" od petka je otvoren za kupače. Cene su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, ulaznica košta 100 dinara, a suncobrani i ležaljke mogu se iznajmiti po ceni od po 50 dinara. Besplatan ulaz i ove godine imaće trudnice, invalidi, deca do 7 godina i đaci sa svim peticama.

  detaljnije
 • Bazen kuplišnog kompleksa u Babušnici

  Bazen u Babušnici se u petak otvara za kupače

  Kupališni kompleks u Babušnici počinje da radi u petak, 15. juna, ukoliko to vremenski uslovi dozvole, a tokom cele sezone biće otvoren za kupače od 10 do 19 sati. Cena ulaznice je promenjena u odnosu na prošlu godinu i sada iznosi 120 dinara.

  detaljnije
 • 2 Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca

  Cvetanović o imovini: Bazen mi je pohaban, nije za kupanje

  Iako gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović o svojoj imovini nije želeo da govori sa novinarima KRIK-a i Južnih vesti , pojašnjenje o poreklu nekretnina, automobila i njiva, dao je odbornicima u lokalnom parlamentu. Prvi čovek Leskovca pozvao je sve zainteresovane da se okupaju u njegovom bazenu, naglasivši da su “pločice dosta tvrde i pohabane”.

  (15) detaljnije
 • PROKUPLJE bazen u prokuplju foto lj.m.

  Prokupački bazen biće spreman za kupače do kraja juna

  Zamena pločica na površini od oko 300 kvadrata, kao i kompletna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, samo su neki od radova koji se privode kraju na prokupačkom bazenu, kako bi najkasnije do kraja juna počela kupališna sezona.

  detaljnije
 • Bazen Čair

  Prvi kupači na otvorenom na "Čairu" ove sezone

  Na temperaturi od skoro 30 stepeni, građani su danas mogli da se ohlade na spoljnim bazenima na niškom "Čairu" jer je letnja kupališna sezona počela. Ulaz na bazen je danas bio besplatan, a sutra je i zvanično otvaranje.

  (1) detaljnije
 • Bazen (1) foto Grad Vranje

  Vranjska Banja dobila balon salu i zatvoreni bazen

  U Vranjskoj Banji su otvoreni sportska balon sala i zatvoreni bazen površine 100 kvadrata, sa temperaturom vode od 25 do 30 stepeni. Zanimljivo je da je toplifikacija objekta obezbeđena zahvaljujući prirodnim resursima, pa će se za zagrevanje koristiti voda sa najtoplijeg izvora u Evropi čija temperatura ide i do 96 stepeni po Celzijusu.

  detaljnije
 • koncert foto aleksandar kostic

  "Rok preobraženje" u petak na prokupačkom bazenu

  Ljubitelji rok muzike uživaće u dobroj svirci bendova "Talični Tom", "Eskadrila" i "Jazz addicts" na manifestaciji “Rok preobraženje” koja se ove godine održava u petak, 18. avgusta na prokupačkom bazenu. Ulaz je besplatan.

  detaljnije
 • Bazeni na "Čairu"

  Posle nekoliko dana bez kupača, bazen "Čair" za vikend ponovo otvoren

  Nišlije već 2 dana nisu mogle da se kupaju na javnom bazenu, iako “Čair” ima i one pod krovom. Ni zatvoreni bazeni u ovom kompleksu nisu radili zbog ranije zakazanog takmičenja u plivanju, kaže direktor Sportskog centra “Čair” Dragan Perić.

  (2) detaljnije
 • Zatvoreni bazen

  Zatvoreni bazeni na "Čairu" do jeseni rezervisani samo za klubove

  Oni koji bi ovih dana na bazen "Čair" u Nišu, kako bi se isplivali, a ne samo da se sunčaju i brčkaju, ipak će morati da sačekaju zimsku sezonu, kada će moći da plivaju u zatvorenim bazenima i kada nema gužve. Jedini uslov će biti da na bazen mogu da odu u periodu od 12 do 18 sati, kada će on biti otvoren za plivače rekreativce.

  (3) detaljnije
 • Detetu noga propala kroz plastiku oko bazena

  Dečak propao kroz rešetku na čairskom bazenu

  Dok je izlazio iz dečijeg bazena na “Čairu”, 5-godišnjak je stao na plastičnu rešetku koja se polomila. Dečaku je noga propala u kanal, a njegov otac kaže da se lakše povredio. Međutim, direktor SC "Čair" kaže da je kroz rešetku zapravo propao roditelj, koji se nalazio na mestu koje nije predviđeno za stajanje, niti izlazak iz bazena.

  (16) detaljnije
 • Bazen Banjica Bela Palanka foto SC Banjica

  Počinje kupališna sezona u Beloj Palanci

  Kupališni kompleks “Banjica” počinje sa radom u petak, 23. juna, a tokom cele kupališne sezone biće otvoren od 10 do 20 sati. Cena ulaznice je ista u odnosu na prošlu godinu i iznosi 150 dinara.

  detaljnije
 • Bazeni Svrljig foto Aleksandar Kostic

  Sutra počinje kupališna sezona u Svrljigu

  Kompleks bazena na Sportskom centru "Pastirište" počinje sa radom od četvrtka, 15. juna, a ovogodišnja cena ulaznice biće nepromenjena u odnosu na prošlu godinu i iznosiće svega 100 dinara.

  (2) detaljnije
 • Akva-park Doljevac

  Za vikend počinje da radi akva-park u Doljevcu

  Svi koji su se uželeli kupanja i rekreacije u vodi, moći će već ovog vikenda da posete akva-park u Doljevcu i rashlade se u nekom od bazena. Planirano je da vodeni park bude otvoren u subotu 3. juna od 10:30, a ulaz se neće naplaćivati. Najavljuju i izgradnju novog bazena, koji bi trebalo da počne da radi početkom jula.

  (1) detaljnije
 • Akva-park na "Čairu"

  Otvoreni bazeni na “Čairu” počinju da rade krajem nedelje

  Ljubitelji sunčanja i kupanja na otvorenom, od petka 2. juna, moći će da se rekreiraju na spoljašnjim bazenima na “Čairu”. Cene karata su iste kao prošlog leta, a bazeni su otovreni za kupače od 11 do 19, i vikendom od 10 sati.

  (1) detaljnije
 • Radnici BAT čiste bazen

  Radnici BAT-a pomogli u sređivanju bazena

  Više od 60 zaposlenih u kompaniji British American Tobacco je volonterskim radom na rekonstrukciji Koštaninog bazena u Vranju pomoglo u renoviranju ovog objekta, u koji je BAT ranije već investirao više od 10.000 evra.

  detaljnije
 • Teretana ilustracija

  Za mlade besplatna teretana i bazen

  Zainteresovane Nišlije starosti od 18 do 30 godina mogu besplatno da vežbaju u teretani ili na bazenu Čair. Ovo im je omogućeno po dva puta nedeljno, a organizatori kažu da imaju u planu da se besplatni treninzi prošire i na jogu i neku borilačku veštinu.

  detaljnije