Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

bioskop Vilin grad

 • Sedišta Cineplexx

  Tri nova filma na repertoaru niških bioskopa

  Filmovi “Prizivanje zla: Đavo me je naterao” zatim “Mainstream” i akcioni triler “Najduža noć” noviteti su na reportoaru niških bioskopa Cineplexx, Vilin Grad i Cine Grand. Posetioci će moći da pogledaju ova ostvarenja od 3. juna.

  detaljnije
 • festival

  Devet najboljih filmova sa domaćih i stranih festivala u bioskopu "Vilin grad"

  Filmovi koji su obeležili ovogodišnje domaće i strane festivale naći će se na repertoaru bioskopa "Vilin grad" povodom održavanja festivala "Najbolji od najboljih" od 12. do 16. maja. Zainteresovani će imati prilike da pogledaju oskarovce Zemlju nomada i Još jednu turu, Minari - film koji je dobitnik Zlatnog globusa, kao i druga ostvarenja sa najprestižnijih festivala.

  detaljnije
 • Sedišta Cineplexx

  Animirani film “Duša” stigao u niške bioskope

  Da li ste se ikada zapitali gde nastaju vaše emocije, snovi, vaša interesovanja? Šta je to što vas čini onim što jeste? Odgovor na to pitanje niškoj bioskopskoj publici daće ekipa animiranog filma “Duša” koji je na repertoaru bioskopa Cineplexx i Vilin grad. Uz taj naslov iz Vilinog grada najavljuju i premijernu projekciju savremene prerade "Olivera Tvista“.

  (2) detaljnije
 • bioskop

  Domaći film “Jedini izlaz” na repertoaru niških bioskopa

  Za bioskopsku publiku iz niških bioskopa spremili su, kako saopštavaju, domaći film “Jedini izlaz”, a iz bioskopa Cineplexx najavljuju da će u subotu, 13. februara, ugostiti deo autorske i glumačke ekipe tog filma. Pored tog ostvarenja, bioskop Vilin grad je na repertoar stavio i novi film - “Šarlatan”.

  (1) detaljnije
 • bioskop

  Film "Male stvari" novitet na repertoaru niških bioskopa

  Psihološki triler "Male stvari", koji prati priču zamenika šerifa okruga Kem u potrazi za ubicom, Nišlije će moći da gledaju od četvrtka, 28. januara u bioskopima Cineplexx i Vilin Grad.

  (1) detaljnije
 • Cineplexx

  Dva nova filma u niškim bioskopima - “Dublerka” i “Strelac”

  Nove naslove najvaljuju iz bioskopa “Vilin grad” i Cineplexx” na repertoaru od 21. do 27. januara. Reč je o filmu "Dublerka" u kome glavnu ulogu tumači Dru Barimor i filmu "Strelac", priči o rančeru i vijatnomskom veteranu, koji duž granice između SAD-a i Meksika prolazi kroz teška vremena. Takođe, sve dame koje 21. dođu da pogledaju film dobiće od bioskopa poklon.

  (1) detaljnije
 • Ruski car bioskop

  "Ruski car" - najstariji stalni bioskop u Srbiji koji je nastao u Nišu

  Početak 20. veka je Nišu, a i Srbiji, doneo prvi stalni bioskop u zgradi nekadašnjeg Rajhlovog hotela. Zvao se "Ruski car", a nalazio se u današnjoj Obrenovićevoj ulici. O tome u knjizi “Pioniri filma i fotografije juga Srbije” piše Branislav Miltojević i naglašava da je bioskop u toj zgradi menjao više imena - "kino Volga", "Istra" i na kraju "Vilin grad", te da bioskop u toj zgradi i danas postoji i ima gotovo kultni gradski status.

  (5) detaljnije
 • bioskop

  Film “Beše jednom” novina u prazničnom repertoaru niških bioskopa

  Topla porodična priča „Beše jednom“, koja otkriva kako su nastale dve fantastične legende Petar Pan i Alisa u zemlji čuda, novitet je na repertoaru koji su za praznične dane pripremili iz oba niška bioskopa.

  (1) detaljnije
 • Sedišta Cineplexx

  Film “Zbogom, moroni” novitet pred niškom bioskopskom publikom

  Na rasporedu prikazivanja, kako najavljuju iz niških bioskopa, od četvrtka 19. novembra je film “Zbogom, moroni” o teško bolesnoj ženi koja odlučuje da krene u potragu za detetom koje je bila primorana da napusti u svojoj petnaestoj godini.

  (2) detaljnije
 • The Doorman - film

  Triler "The Doorman" novitet u niškim bioskopima

  Repertoari niških bioskopa će do 11. novembra biti bogatiji za triler The Doorman. U Vilin Grad stiže i horor Come play, a u Cineplexx istinita priča Streljcov i balet Romeo i Julija.

  (1) detaljnije
 • Patuljci iz Kelna

  Animirani film o patuljcima i triler "Prevodioci" u niškim bioskopima

  Od četvrtka, 22. oktobra, na repertoarima niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad naći će se animirani film Kućni patuljci: Operacija kolačići, kao i triler Prevodioci.

  (2) detaljnije
 • Novi filmovi na repertoarima niških bioksopa

  Novi filmovi na repertoarima niških bioskopa

  Filmovi A.S. (25) , Lesi se vraća kući i Osinja mreža novina su u ponudi bioskopa Vilin grad , dok će repertoar Cineplexx -a u periodu od 15. do 21. oktobra, osim ovim naslovima, biti obogaćen i Tišinom belog grada .

  (1) detaljnije
 • Sedišta Cineplexx

  Film o prvoj tamnoputoj Mis sveta na repertoaru niških bioskopa

  Upadom na binu novoosnovani Ženski pokret za oslobođenje omeo je prenos izbora za Mis sveta u vreme kada je takmičenje pratilo preko 100 miliona gledalaca i na kome je titula po prvi put otišla u ruke tamnopute žene - detalj je filma Nezavisne koji od 8. oktobra na repertoaru niških bioskopa.

  (3) detaljnije
 • posle sudara

  "After: Posle sudara" novina na repertoaru niških bioskopa

  Film “After: Posle sudara” koji je nova globalna senzacija i nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice glavni je adut na repertoaru niških bioskopa od 17. do 23. septembra. Cineplexx i Vilin Grad odabrali su da veče 17. septembra posvete damama i obeležiće ga premijerom ovog filma i podelom poklona.

  (1) detaljnije
 • Mulan

  "Mulan" konačno u niškim bioskopima

  Šest meseci od kada je bio spreman za prikazivanje, pa otkazivan zbog pandemije, film Mulan konačno će se naći na bioskopskim platnima. U Cineplexx i Vilin grad stiže 10. septembra, a publika će u niškim bioskopima moći da pogleda još i filmove Kralj ostrva, Istina i Van kontrole.

  (1) detaljnije
 • vilin grad

  Bioskop "Vilin Grad" ponovo se otvara 1. septembra

  Nakon šest meseci pauze zbog pandemije korona virusa, niški bioskop Vilin Grad otvoriće posetiocima svoja vrata u utorak, 1. septembra pod sloganom "Film se nastavlja". Iz bioskopa napominju da će publika moći da gleda filmove na velikom platnu tako što će se poštovati sve mere bezbednosti - uz propisanu distancu među sedištima i održavanjem maksimalnih higijenskih uslova.

  (1) detaljnije
 • Tajna izgubljenog kraljevstva

  Komedija i animirani film noviteti u niškim bioskopima

  Repertoari niških bioskopa od četvrtka, 27. februara, biće bogatiji za komediju Ko'e šef i animirani film Tajna izgubljenog kraljevstva. U Vilin grad stiže i evropska drama Mali Džo, a u Cineplexx ruska komedija sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi - Sluga.

  detaljnije
 • patrolne sape

  "Patrolne šape" i "Marica i Ivica" u niškim bioskopima

  Na repertoarima niških bioskopa od danas su novi naslovi - animirani film Patrolne šape - Priprema, pozor, spašavaj, horor Marica i Ivica, i ostvarenje Zov divljine sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi. U Vilinom gradu prikazuje se i francuski film Portret dame u vatri.

  (2) detaljnije
 • asimetrija

  Domaće ostvarenje "Asimetrija" u niškim bioskopima

  Asimetrija - prvi film mlade rediteljke Maše Nešković, koji je na Festivalu autorskog filma osvojio nagrade za najbolju montažu i najbolje snimateljsko ostvarenje, novitet je u niškim bioskopima. Od danas su na repertoaru Cineplexx -a i Vilinog Grada i drama Pravo na prigovor, horor Okretaj zavrtnja, kao i filmovi Jadnici i Pavaroti.

  detaljnije
 • gospoda film

  "Gospoda" i "Male žene" u niškim bioskopima

  Akciona komedija sa velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama Gospoda , film nominovan za Oskar Male žene , crtać Vreme je za sankanje i evropska drama Žao nam je što smo vas propustili , novi su naslovi u niškim bioskopima Cineplexx i Vilin Grad .

  detaljnije