Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

havarija

 • Radijator

  Otklonjen kvar na toplani, radijatori ponovo topli

  Zgrade koje se nalaze na nekoliko stotina metara od toplane "Krivi vir" već su dobile grejanje, a radijatori postaju topliji i u ostalim delovima grada, kaže direktor Toplane Predrag Milačić.

  (7) detaljnije
 • Toplana

  Više od pola Niša bez grejanja zbog kvara na toplani

  Svi koji su povezani na toplanu "Krivi vir" ostali su hladnih radijatora, a kako kaže direktor Toplane Predrag Milačić, još nije otkriveno gde se tačno nalazi kvar. Grejanja nema u delu centra grada, u Dušanovoj, duž Bulevara Nemanjića i Zorana Đinđića pa sve do Trošarine.

  (21) detaljnije
 • Vodovod

  Bez vode ulica ka Gabrovcu, Međurovo i Mramorsko brdo

  Zbog kvara na mreži domaćinstva u Ulici Široke Padine koja se nalazi na putu ka Gabrovcu, nemaju vodu još od noćas, a kako navode iz niškog Vodovoda, njihove ekipe su na terenu i popravljaju kvar. Zbog havarija na vodovodnoj mreži su bez vode su i u Gornjem i Donjem Međutovu i na Mramorskom brdu.

  (1) detaljnije
 • vodovod

  Nekoliko vranjskih sela bez vode zbog havarije

  Zbog havarije na magistralnom cevovodu u selu Toplac, iz gradskog Vodovoda su najavili da će bez vode biti potrošači u selima Toplac, Ćukovac, Zlatokop i Brestovac do saniranja kvara.

  detaljnije
 • vodovod

  Deo Vardarske bez vode

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži, bez vode je deo Vardarske ulice u niškom naselju Palilula. Radnici Javnog komunalnog preduzeća “Naissus” su na terenu i rade na otklanjanju kvara.

  detaljnije
 • Zbog struje okolina Niša bez vode; foto: A. K.

  Vranjsko naselje Rudina bez vode

  Zbog havarije na vodovodnoj mreži u Kajmakčalanskoj ulici na dve lokacije, od jutros su bez vode potrošai u naselju Rudina. Iz Vodovoda kažu da su ekipe na terenu, ali da ne mogu da preciziraju kada će kvar biti otklonjen.

  detaljnije
 • radijator

  Mašinska škola i MIN ambulanta bez grejanja

  Zbog havarije na toplovodu bez grejanja će biti Mašinska škola u Šumadijskoj ulici u Nišu, popularni ŽIŠ, kao i ambulanta Mašinske industrije u Ulici Koste Abraševića. Grejanje nema ni zgrada u Somborskoj, a u Toplani kažu da se topli radijatori očekuju tokom sutrašnjeg dana.

  detaljnije
 • Majakovskog

  Toplana: Zgrade u Duvaništu koje zbog komšinice nisu imale grejanje, od sutra tople

  Stanovnici zgrada u Duvaništu, koji zbog toga što njihova komšinica nije dozvoljavala da radnici Toplane poprave kvar na cevima koje prolaze kroz njen stan, kako kažu u ovom preduzeču, od sutra bi trebalo da imaju grejanje.

  (1) detaljnije
 • Vodovod

  Zbog više havarija bez vode Gabrovac, Mramorsko brdo i Miljkovac

  Nastavljaju se popravke na vodovodnoj mreži u Nišu, gde zbog svakodnevnih kvarova i havarija građani često ostaju suvih slavina, nekada čak i po nekoliko dana. Danas će, kako saopštavaju iz Vodovoda , bez vode do 15 sati biti domaćinstva na Gabrovačkom putu, u Gabrovcu, na Mramorskom brdu i u selu Miljkovac.

  detaljnije
 • voda-vodovod-ispravnost-vode-Ilustracija-KOSTA-Juzne-vesti.JPG

  Deo Vranja bez vode zbog havarije

  Ulica Proleterskih brigada i okolne ulice, kao i naselje Donji Asambair od jutros su bez vode zbog havarije na vodovodnoj mreži, a iz vranjskog Vodovoda kažu da će kvar biti saniran do 15 sati.

  detaljnije
 • Havarija vodovod

  Havarije na vodovodnoj mreži u Leskovcu, oštećene tri kuće

  Zbog pucanja vodovodne cevi u Ulici Dimitrija Tucovića u Leskovcu, tri domaćinstva u ovom delu grada su poplavljena, dok je voda potopila i delove ulica. Osim ove, pukla je cev i u blizini glavne autobuske stanice gde je voda poplavila podvožnjak, a prema rečima direktorke JKP “Vodovod” Kosare Ilić, sve raspoložive ekipe su na terenu.

  detaljnije
 • Zbog kvara na vodovodu, prokupačkim ulicama teku potoci

  Dok voda iz gradskog vodovoda izbija iz asfalta na više lokacija u Prokuplju, iz JKP Hammeuma uprkos kvaru ne zatvaraju vodu. Zbog potoka koji teku kolovozima, saobraćaj je otežan, a bezbednost građana je ugrožena.

  (1) detaljnije
 • Česma

  Počinju restrikcije vode u Svrljigu

  Nakon nedavne havarije, kada ceo Svrljig nije imao vodu, iz JKSP “Svrljig” najavljuju da će od srede 20. septembra u 14 sati početi restrikcije, pa građani u pojedinim ulicama 24 sata neće imati vodu.

  detaljnije
 • cesma

  Svrljig bez vode zbog havarije

  Celo područje Svrljiga, kako je saopšteno u lokalnom javnom komunalnom preduzeću, bez vode je zbog velike havarije na glavnom vodu iz Manojlice.

  detaljnije
 • Durlanska pijaca

  Na Durlanskoj pijaci već 2 dana nema struje, prodavci negoduju

  Zbog “havarije u razvodnom ormanu” koja se dogodila pre 2 dana na Durlanskoj pijaci u Nišu, pojašnjava direktor Tržnice Radovan Milojević, zaposleni rade bez struje. Iako je do kvara došlo u nekom od privatnih lokala na pijaci, direktor kaže da je on preuzeo odgovornost da reši problem.

  (2) detaljnije
 • Ekipe popravljaju kvarove u Gornjoj Vrežini

  Naselje Šljaka bez vode zbog kvara

  Još jednom su stanovnici niškog naselja Šljaka ostali bez vode jer se, kako navode iz Vodovoda, dogodila havarija na mreži.

  detaljnije
 • cevovod

  Deo Pasi Poljane bez vode

  Zbog kvara na vodovodnoj mreži nekoliko ulica u niškom naselju Pasi Poljana je bez vode. U Javnom komunalnom preduzeću “Naisus” kažu da se normalizacija vodosnabdevanja očekuje do 15 sati.

  detaljnije
 • Vodovod kvar

  Ulica u Niškoj Banji bez vode

  Kvar na vodovodnim cevima u Ruzveltovoj, uslovio je nestanak vode u domaćinstvima, koja se nalaze u ovoj ulici u Niškoj Banji.

  detaljnije
 • havarija

  Deo Palilule i pojedine ulice u Medijani bez vode

  Zbog havarije na vodovodnoj mreži u Ulici Srđana Aleksića u Opštini Medijana, meštani ovog dela Niša, kao i dela Palilule biće bez vode do 19 sati. U niškom Vodovodu kažu da su zbog nestanka vode, za građane obezbedili cisternu.

  detaljnije
 • vodovod

  Bez vode pojedini delovi Niša, Knez Selo i Supovac

  Zbog havarije bez vode će biti stanovnici u Ulici Svetolika Rankovića, u niškom Kalač brdu. Vode u jednom delu dana neće biti ni u Gornjoj Vrežini, Knez Selu i vikend naselju Supovac.

  detaljnije