Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

isključenje iz stranke

  • Zgrada Prokuplja

    Narodna stranka: Bivši radikal i član SNS-a poverenik Nove DSS u Prokuplju

    Nakon što je pre nešto više od mesec dana smenjeno rukovodstvo Nove DSS u Prokuplju, većina članova te stranke, kao i smenjeni predstavnici prešli su u Narodnu stranku Vuka Jeremića. Kažu da je njihova odluka usledila nakon odluke vrha Novog DSS-a da imenuje za poverenika u Prokuplju člana SNS-a Borivoja Cvetkovića. Cvetković tvrdi da je sve laž i da se niko od članova nije iščlanio iz te stranke od kako je on preuzeo funkciju poverenika, a naglašava i da nije član naprednjaka.

    (2) detaljnije
  • Predsednica Sanja Stajić odbija da razgovara sa novinarima

    SNS isključio Sanju Stajić

    Aktuelna predsednica Skupštine Merošine i bivša predsednica te Opštine Sanja Stajić isključena je iz Srpske napredne stranke jer "nije prošla stranačku kontrolu", navodi se na sajtu naprednjaka. Međutim, Stajićeva tvrdi da je niko iz stranke nije obavestio o tome.

    (13) detaljnije
  • Dosta je bilo

    "Dosta je bilo" u Nišu izbacio 4 odbornika iz Pokreta

    Zbog toga što su prestali da zastupaju principe Pokreta "Dosta je bilo", kako kažu u Gradskom odboru DJB u Nišu, ali i zbog nedovoljnog opozicionog delovanja u Skupštini grada, loše pripreme sednica i samovolje šefa Odborničke grupe Srđana Nonića, 4 od 5 odbornika isključena su iz Pokreta. Nonić odgovara da je pokret napustio principe i pretvorio se u “beogradsku stranku” i da neće vratiti mandate, već svo četvoro nastavljaju kao opoziciona “Niška inicijativa”.

    (25) detaljnije
  • corbic

    Čorbić: Istina se u Srbiji sankcioniše

    Nakon što je iz SNS isključen jer je kao odbornik u Skupštini Grada Niša kritikovao gradsku vlast, profesor niškog Pravnog fakulteta Dragan Čorbić kaže da je tada govorio istinu uveren da time doprinosi SNS, ali da se “teško u Srbiji može govoriti istina bez sankcija”.

    (35) detaljnije
  • žarko

    Isključili ga iz SNS-a zbog “istupa” na Fejsbuku

    Nakon što je bivšeg direktora “Jugoistoka” Igora Novakovića na Fejsbuku propitivao koga je sve po nalogu funkcionera Srpske napredne stranke zaposlio u pomenutom preduzeću, dugogodišnji član SNS-a Žarko Đorđević isključen je iz partije.

    (56) detaljnije
  • 490x370-leskovac-skupstina.jpg

    Leskovački odbornici Jedinstvene Srbije isključeni iz stranke

    Gradski odbor isključio je iz stranke sva 4 odbornika zbog, kako je između ostalog obrazloženo, narušavanja ugleda i zastupanja sopstvenih interesa. Iz stranke isključen i jedan većnik i dva direktora javnih preduzeća.

    detaljnije
  • 490x370-milan-arsovic-bivsi-predsednik-opstine-prokuplje.jpg

    Arsović i Popovićeva isključeni iz DS-a

    Nakon što su sa još troje odbornika iz drugih stranaka formirali odborničku grupu "Socijalna pravda“ u Skupštini Prokuplja, članovi DS-a Milan Arsović i Biljana Popović isključeni su iz te stranke.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: