Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

izgradnja hale

  • hala partizan leskovac

    Sportska hala u Leskovcu predata na korišćenje Osnovnoj školi ”Svetozar Marković”

    Nakon dve i po godine od zvaničnog završetka radova, leskovačka hala ”Partizan” konačno je dobila prvobitnu namenu, jer ću nju od danas za potrebe časova fizičkog koristiti učenici Osnovne škole ”Svetozar Marković”. Iako se nalazi u centru Leskovca, ta škola jedna je od retkih koja do sada nije imala fiskulturnu salu, te su učenici časove fizičkog tokom zimskih meseci radili u učionicama.

    detaljnije
  • hala partizan leskovac

    Sportska hala u Leskovcu završena, ne zna se kada će građani moći da je koriste

    Iako će sportska hala "Partizan" u Leskovcu prve goste primiti večeras i to na koncertu violiniste Nemanje Radulovića, još je neizvesno kada će građani moći da je koriste za rekreaciju i vežbanje. Nadležni kažu da moraju završiti detalje oko organizacije, rasporeda i rukovođenja objekta.

    detaljnije
  • hala partizan leskovac

    Otvaranje sportske hale u Leskovcu ipak sledeće godine

    Iako je Leskovac do kraja 2018. godine trebalo da dobije savremenu sportsku halu, sportisti će na otvaranje ipak morati da sačekaju do leta 2019. Prema rečima ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, oni su svoj deo posla odradili i halu “predali” gradu, čije rukovodstvo treba da se pobrine za uvođenje grejanja i parterno uređenje. Do sada je u izgradnju hale “Partizan” uloženo oko 138 miliona dinara, a Leskovac će za uvođenje grejanja, asfaltiranje prilaza i kupovinu klupa i opreme izdvojiti još oko 20 miliona dinara.

    (1) detaljnije
  • sportska hala

    Nakon višegodišnjeg čekanja, najavljen završetak sportske hale u Leskovcu

    Savremenu sportsku halu "Partizan" Leskovčani bi, prema najavama ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, trebalo da dobiju do kraja tekuće godine. Za završetak radova od para svih poreskih obveznika biće izdvojeno 60 miliona dinara, dok će samo Leskovčani iz svog budžeta pomoći sa dodanih 6 miliona.

    detaljnije
  • hala-2.jpg

    Neodvršenu halu u kojoj se okupljaju deca niko ne obezbeđuje

    U leskovačkoj hali “Partizan” koja se gradi već 5 godina razbijen je jedan od zidova kroz koji prolaze deca koja se tu povremeno okupljaju. Iako je gradilište u vlasništvu Grada, njega zapravo niko ne obezbeđuje.

    detaljnije
  • bojnik, hala

    Bojnik: hala posle 14 godina gradnje

    Sportska hala u Bojniku biće završena za najviše dva meseca jer je obezbeđeno 56 miliona potrebnih sredstava, saznali smo u lokalnoj samoupravi.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: