Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

izgradnja hale

 • hala partizan leskovac

  Sportska hala u Leskovcu završena, ne zna se kada će građani moći da je koriste

  Iako će sportska hala "Partizan" u Leskovcu prve goste primiti večeras i to na koncertu violiniste Nemanje Radulovića, još je neizvesno kada će građani moći da je koriste za rekreaciju i vežbanje. Nadležni kažu da moraju završiti detalje oko organizacije, rasporeda i rukovođenja objekta.

  detaljnije
 • hala partizan leskovac

  Otvaranje sportske hale u Leskovcu ipak sledeće godine

  Iako je Leskovac do kraja 2018. godine trebalo da dobije savremenu sportsku halu, sportisti će na otvaranje ipak morati da sačekaju do leta 2019. Prema rečima ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, oni su svoj deo posla odradili i halu “predali” gradu, čije rukovodstvo treba da se pobrine za uvođenje grejanja i parterno uređenje. Do sada je u izgradnju hale “Partizan” uloženo oko 138 miliona dinara, a Leskovac će za uvođenje grejanja, asfaltiranje prilaza i kupovinu klupa i opreme izdvojiti još oko 20 miliona dinara.

  (1) detaljnije
 • sportska hala

  Nakon višegodišnjeg čekanja, najavljen završetak sportske hale u Leskovcu

  Savremenu sportsku halu "Partizan" Leskovčani bi, prema najavama ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, trebalo da dobiju do kraja tekuće godine. Za završetak radova od para svih poreskih obveznika biće izdvojeno 60 miliona dinara, dok će samo Leskovčani iz svog budžeta pomoći sa dodanih 6 miliona.

  detaljnije
 • hala-2.jpg

  Neodvršenu halu u kojoj se okupljaju deca niko ne obezbeđuje

  U leskovačkoj hali “Partizan” koja se gradi već 5 godina razbijen je jedan od zidova kroz koji prolaze deca koja se tu povremeno okupljaju. Iako je gradilište u vlasništvu Grada, njega zapravo niko ne obezbeđuje.

  detaljnije
 • bojnik, hala

  Bojnik: hala posle 14 godina gradnje

  Sportska hala u Bojniku biće završena za najviše dva meseca jer je obezbeđeno 56 miliona potrebnih sredstava, saznali smo u lokalnoj samoupravi.

  detaljnije