Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

marketing

 • eu info kutak

  Predavanje o marketinškim kampanjama u niškom "EU info kutku"

  Na pitanja kako izgleda dobra kampanja, gde se kriju prevare i manipulacija, kao i koliko smo upoznati sa načinom funkcionisanja marketinških kampanja, svi zainteresovani moći će da dobiju odgovore na predavanju koje će se održati u utorak, 14. maja od 17 sati u prostorijama niškog EU info kutka.

  detaljnije
 • fabrika

  Niš plaća kampanju i brendiranje privrednih potencijala

  Bilbordi, medija zid, brendirana govornica od pleksiglasa, PR tekstovi i promo slogani i reklame - biće deo marketinške kampanje kojom će Grad Niš pokušati da privuče investitore. Tender za usluge kampanje i promocije raspisala je Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte u kojoj kažu da brendiranje gradova nije više stvar izbora, već neophodnost.

  (4) detaljnije
 • Građani će moći da mu postavljaju pitanja

  Britanac u Nišu drži predavanje o biznisu

  Svoje višegodišnje iskustvo i savete o “hakovanju rasta”, građanima će preneti James Lethem, koji radi kao mentor u Guglovom start-up programu u Londonu i San Francisku. On će predavanje održati u ponedeljak 3. jula od 19 sati, u Deli prostoru u Nišu.

  (4) detaljnije
 • Među 37 zemalja Nišlije osvojile drugo mesto; foto: JV

  Niški studenti ekonomije drugi na Internacionalnom takmičenju

  Studija slučaja društveno-odgovornog marketinga jednog niškog preduzeća, koju su pisali kao primer dobre prakse, odvela je studente niškog Ekonomskog fakulteta u Portugal. Oni su na Internacionalnom takmičenju, kao jedini predstavnici Srbije, osvojili 2. mesto.

  (8) detaljnije
 • plakati
  Izbori 2016

  Politički slogani mlaki, neubedljivi, zaodenuti kičem

  Poruke u nazivima izbornih lista za odbornike Skupštine Grada Niša i slogani na stranačkim bilbordima u Nišu su neubedljivi i "zaodenuti mlakim lokal-patriotskim kičem" i to su "stari znaci koji publici nemaju šta novo da prikažu", smatra sociolog medija Zoran Jovanović.

  (5) detaljnije
 • youthbiznis.jpg

  Forum o marketingu za niške studente

  Studenti zainteresovani za marketing koji žele da se usavrše i steknu novo znanje, mogu se prijaviti za učešće na “Youth to business” forumu, svetskom projektu koji će prvi put biti održan u Srbiji 5. decembra u Nišu.

  (1) detaljnije