Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

mjuzikl

 • Predstava "Cigani lete u nebo"

  Niški teatar priprema mjuzikl “Cigani lete u nebo”

  Glumci, plesači i pevači, predvođeni rediteljem Desimirom Stanojevićem, zvanično počinju probe za čuveni mjuzikl “Cigani lete u nebo”, koji će publika u niškom Narodnom pozorištu premijerno moći da pogleda za dva meseca. Više od 70 ljudi radiće predstavu koja je nastala po kratkoj pripoveci Maksima Gorkog “Makar Čudra”.

  (2) detaljnije
 • Besplatna predstava za sve; foto: Promo plakat

  Predstava o životu mladih sa invaliditetom u niškom Pozorištu lutaka

  Mjuzikl u kome će glumiti i mladi sa invaliditetom, biće odigran u Pozorištu lutaka u Nišu, 7. aprila u 17 sati, a glavnu ulogu u “Zemlji čuda” igra dečak sa Daunovim sindromom koji se prilagođava društvu.

  detaljnije
 • Pozoriste

  Dve predstave u Lutkarskom pozorištu

  Jedna od najpoznatijih bajki braće Grim "Tri praseta" biće izvedena na daskama niškog Lutkarskog pozorišta u četvrtak, 9. marta od 18 sati. Tri dana kasnije, u nedelju u 11:30, za najmlađe će biti spremna priča o junacima koji žive u dalekoj, zaleđenoj šumi i zajedno prolaze kroz različite zgode u mjuziklu "Bila jednom jedna zima".

  (1) detaljnije
 • Biće i dodele paketića; foto:Wikimedia Commons

  Novogodišnji program za najmlađe u “Kupini”

  Kraj decembra u niškom bioskopu biće posvećen najmlađima, pa će pored najavljenog Dečijeg novogodišnjeg mjuzikla, mališani moći da uživaju i u nastupu hora “Čarolija” 29. decembra od 17:30 u “Kupini”. Deca će moći i da se slikaju sa Deda Mrazom i dobiju zaslužene poklone.

  detaljnije
 • Deca će moći da se slikaju sa Deda Mrazom; foto: Wikimedia Commons

  Dečiji novogodišnji mjuzikl “Nije lako biti dobar” u Nišu

  Interaktivna predstava koja će deci na duhovit način predstaviti pravila bontona odigraće se 28. decembra u bioskopu “Kupina”. Dečiji novogodišnji mjuzikl o lepom ponašanju nosi naziv “Nije lako biti dobar”, a počeće u 17:30 sati.

  (1) detaljnije
 • pepeljuga

  Novi mjuzikl “Pepeljuga” premijerno u Nišu

  Najpopularniji mjuzikl sa njujorškog Brodveja “Pepeljuga”, ali ovog puta u srpskoj produkciji, Nišlije će premijerno moći da pogledaju 18. decembra. Scenski spektakl, kako ga nazivaju, biće izveden od 17 sati u hali Čair.

  (3) detaljnije
 • Monti-Pajton-spamalot.rs

  Brodvejski mjuzikl “Monti Pajton Spamalot” u Nišu

  Sedam meseci nakon premijere u Beogradu, i niška publika će na Letnjoj pozornici 25. juna od 21 sat uživati u brodvejskom mjuziklu “Monti Pajton Spamalot” Erika Ajdla, u režiji glumca Radoslava Milenkovića u kome igraju Kojo, Đuričko, Kičić...

  detaljnije
 • mjuzikl

  Mjuzikl “Bila jednom jedna zima” na sceni Lutkarskog

  U četvrtak 25. februara od 19 sati u niškom Pozorištu lutaka premijerno će biti izveden mjuzikl “Bila jednom jedna zima”, o zanimljivim junacima koji žive u raspevanoj i zaleđenoj šumi, koji će postati deo redovnog repertoara.

  (2) detaljnije
 • grubb

  Mjuzikl "Jednakost različitih" u "Kupini"

  Koristeći koreografiju, muziku, svetlo, video i fotografiju mladi Romi će večeras od 19 sati u niškom bioskopu “Kupina” programom “Jednakost za sve” predstaviti svoju životnu priču.  

  detaljnije
 • 490x370-ninn.jpg

  Mladi izvode mjuzikl "Nina" u Simfonijskom

  U sredu, 1. aprila u sali niškog Simfonijskog orkestra, učenici škole “14. oktobar” izvešće mjuzikl “Nina” o devojčici koja uspeva da se probije do nacionalnog takmičenja talenata i bude prihvaćena od strane vršnjaka.

  detaljnije
 • ninn.jpg

  Mjuzikl "Nina" u Nišu

  U sredu, 10. decembra, u sali niškog Simfonijskog orkestra, biće izveden mjuzikl “Nina” o devojčici koja uz pomoć drugova uspeva da ostvari uspeh na takmičenju talenata i bude prihvaćena od strane vršnjaka.

  detaljnije
 • Niš: premijera mjuzikla u Narodnom pozorištu

  Mjuziklom "Violinista na krovu", Desimir Stanojević obeležava 40 godina umetničkog rada, a niško Narodno pozorište 123 godine postojanja.

  detaljnije