Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

nadrilekarstvo

 • miroljub petrovic

  Podignuta optužnica za nadrilekarstvo protiv Miroljuba Petrovića - "pod mač, bato"

  Optužni predlog protiv Miroljuba Petrovića, pseudoakademika i jednog od najpoznatijih antivaksera, podiglo je Osnovno tužilaštvo u Leskovcu, a on se tereti da je bez dozvole za lek, spravljao biljne lekove, ekstrate, čajeve i sokove i tako lečio više osoba, među kojima su sada i dvojica pokojnika.

  (35) detaljnije
 • estetika

  U velikoj istrazi zbog nadrilekarstva nema optuženih iz Niša, ali ima svedoka iz "branše"

  Prošlonedeljno hapšenje masera Save Kneževića zbog nadrilekarstva uzburkalo je javnost, a pokrenulo mnoge da prijave da su oštećeni nakon estetskih intervencija onih koji po struci i nisu lekari. Južne vesti saznaju da među onima koji su radili intervencije za koje nisu školovani i predstavljali se lažno kao lekari ima i Nišlija. U velikoj istrazi nadrilekara nema optuženih iz ovog grada, ali jesu deo istrage.

  (13) detaljnije
 • Slavoljub Blagojević atelje Tvrđava

  Parodijom protiv nadrilekarstva Željka Mitrovića

  Lečenje virusa korona ozoniranjem krvi, koje propagira vlasnik "Pinka" Željko Mitrović, stručnjaci su ocenili kao ne samo neproduktivno, već i opasno, ali ovakvo ponašanje niko iz vlasti nije zvanično osudio, a pitanjima o tome se čak “lepila etiketa” politizovanih. Niški umetnik Slavoljub Blagojević u svom dvorištu izveo je parodiju, kojom je efikasnost ozoniranja uporedio sa stavljanjem plastične amabalaže na glavu.

  (20) detaljnije
 • miroljub petrovic

  Slučaj Miroljuba Petrovića prebačen u Osnovno tužilaštvo

  Nakon što je pokrenulo predistražni postupak protiv pseudoakademika Miroljuba Petrovića i dobilo policijski izveštaj, Više javno tužilaštvo u Leskovcu odlučilo je da slučaj nije u njihovoj nadležnosti i spise prebacilo u Osnovno javno tužilaštvo. Petrović se sumnjiči da se bavio nadrilekarstvom u svom Centru za zdravstveni oporavak koji se nalazi u selu Petrovac u blizini Leskovca

  detaljnije
 • miroljub petrovic

  Leskovačko Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv Miroljuba Petrovića

  Zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv zdravlja ljudi, Više javno tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo je predistražni postupak protiv Miroljuba Petrovića, pseudoakademika i jednog od najpoznatijih antivakcinaša. Prema nezvaničnim informacijama Južnih vesti, Petrović se bavio nadrilekarstvom u svom Centru za zdravstveni oporavak u blizini Leskovca.

  (9) detaljnije
KOMENTAR DANA

Zato mi neće zakrčujemo putovi, će ni se ovi od sever smeju kakvi krševi teramo.

Bidža Sinkovce čitalac

Tekst: Na severu blokada, na jugu "Traktorijada" - poljoprivrednici na jugu biraju "mistera" među traktorima