Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

portparol

  • Jovica Krstić fotografiše gradonačelnicu; foto: JV-Ljubica Jocić

    Na terenu uz Sotirovski, a "na papiru" rade druge poslove u gradskim upravama

    U Kabinetu gradonačelnice Niša ima posla za 16 ljudi, ali prema dostavljenim podacima tu i dalje zvanično radi njih četvoro - dve pomoćnice, kao i vozač i šefica kojima su produženi ugovori. Drugi koje novinari viđaju na terenu i uz Draganu Sotirovski zapravo su zaposleni u gradskim upravama i trebalo bi da se bave pravnim i ekonomskim poslovima. Zvanično, poslove portparola niko ne obavlja, a jedan od onih koji najavljuje njene konferencije za medije je "na papiru" iz Uprave nedavno prešao u sektor javnih nabavki u Niškoj Banji, dok za drugog koji se predstavljao kao PR tvrde da njegov ugovor ni ne postoji.

    (28) detaljnije
  • anita z.

    Portparolka gradonačelnice Niša ne zna šta su frilenseri, oni odgovaraju - nema predstavu o stvarnosti

    Objavom na društvenoj mreži da "ne zna šta rade frilenseri, niti koja se škola uči za to", portparolka gradonačelnice Niša Anita Živković izazvala je brojen reakcije. Programer i građanski aktivista Miloš Bošković na ovakvu izjavu kaže da bi Živkovićeva, s obzirom na posao koji obavlja, morala da ima osnovnu predstavu ko su i da nije iznanađenje što ljudi u vlasti i javnom sektoru ignorišu privatni.

    (48) detaljnije
  • direkcija

    Na tajnoj sednici Veća mesto portparola Direkcije za prevoz postalo rukovodeće

    Organizovanje konferencija za novinare, davanje izjava medijima, ali i takozvane "direktorske poslove", ubuduće će u Direkciji za prevoz Niša obavljati portparol Nenad Stanković koji, iako nedavno smenjen sa mesta zamenika direktora, nije ostao bez rukovodeće funkcije. Ovo mu je omogućio direktor Saša Petronijević koji je doneo novu sistematizaciju, kao i Gradsko veće koje je to “aminovalo” na tajnoj sednici.

    (17) detaljnije
  • milenkovic

    Gradonačelnik Vranja "izgubljen u prevodu"

    Saopštenje Službe za odnose sa javnošću Vranja postalo je pravi hit na društvenim mrežama. Dok su neki imali razumevanja za "ispad" Google prevodioca, drugi su zbijali šale sa činjenicom da je gradonačelnik dr Slobodan Milenković preveden kao “dr free milenković“.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: