Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

reprezentacija

  • opština bela palanka

    Vinjak, viski i 130 kilograma čokolade - koliko će građane koštati novi tender Opštine Bela Palanka

    Skoro milion dinara bez PDV-a Opštinska uprava u Beloj Palanci platiće reprezentaciju, a planiraju da, između ostalog, kupe vinjak, vodku, crno i belo vino, pivo, viljamovku, viski, Gorki list, bombonjere, čokoladu, bombone i napolitanke.

    (8) detaljnije
  • fss 13

    Fudbalski "orlići" u Leskovcu igraju sa Severnom Irskom, karte od 100 dinara

    Mlada reprezentacija Srbije okupila se u Novom Sadu gde će se pripremati za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i mečeve protiv Luksemburga, 22. marta u gostima, kao i protiv Severne Irske koji će se igrati 26. marta na stadionu "Dubočica" u Leskovcu. Ulaznice za ovaj meč su u prodaji, a cene su od 100 do 300 dinara.

    (2) detaljnije
  • Uroš Živković

    Teniser iz Niša u reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu

    U timu Srbije, koji ovog vikenda igra na Evropskom prvenstvu za tenisere do 16 godina, biće i 15-godišnji Nišlija Uroš Živković, član Teniske akademije Živković. Učenik Gimnazije "9. maj" biće u ekipi sa dvojicom Beograđana Lukom Ćeramilcem i Maksimom Despotovićem, kao i Subotičaninom Ladislavom Demeterom.

    (1) detaljnije
  • Srbija, fudbal, Leskovac

    Piksi: Kovali smo plan i taktiku u Nišu, a egzekucija je bila u Leskovcu [foto]

    Nakon remija sa Bugarskog u Leskovcu (2:2) i meča posle koga je Srbija obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo prvi put od osamostaljenja, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi, rođeni Nišlija, rekao je da je "ovaj deo zemlje bio i ostao u njegovoj duši i to se nikad neće promeniti". Niš i Leskovac su bili važan deo ovog uspeha - "kovali smo plan i taktiku u Nišu, a egzekucija je bila u Leskovcu", rekao je najpoznatiji Pasipoljanac.

    (34) detaljnije
  • leskovac, fudbal, reprezentacija, foto fss

    Srbija iz Leskovca otišla u Evropu

    Posle 24 godine reprezentacija naše zemlje biće na Evropskom prvenstvu, a to su fudbaleri Srbije obezbedili u Leskovcu remijem sa Bugarskom (2:2). Srbija, koju sa klupe vodi Nišlija Dragan Stojković Piksi, imala je podršku punih tribina stadiona "Dubočica".

    (15) detaljnije
  • Reprezentacija Srbije, fudbal, Leskovac

    Tadić: Očekujemo puno dece u Leskovcu, to dodatno motiviše igrače

    "Nismo dugo igrali van Beograda, očekujemo u Leskovcu puno dece, mislim da će to dodatno da motiviše igrače i da im bude interesantno", rekao je Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije pred meč sa Bugarskom koji će biti igran u nedelju, 19. novembra od 15 sati. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da je radostan što će igrati u južnom delu Srbije.

    (2) detaljnije
  • Fudbal, Bugarska

    Bugarska fudbalska reprezentacija u "Naisu" pred meč sa Srbijom

    Na ulazu u Niš, u hotelu "Nais" nalaze se fudbaleri Bugarske koji će u nedelju, 19. novembra u Leskovcu igrati protiv Srbije meč poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Bugarska reprezentacija imaće u subotu trening na stadionu "Dubočica", a dan kasnije i i duel sa Srbijom.

    (4) detaljnije
  • fudbalska reprezentacija u nis, foto fss 3

    Foto-vest: "Orlovi" stigli u Niš odakle "lete" u Leskovac

    Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Niš gde će biti do nedelje, 19. novembra kada će otići u Leskovac gde će na stadionu "Dubočica" dočekati Bugarsku u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. "Orlove" su sačekali građani i građanke Niša koji će dva dana biti domaćini ekipi svog sugrađanina Dragana Stojkovića Piksija.

    (9) detaljnije
  • srbija, fudbal, foto fss

    "Orlovi" očekuju podršku svih 90 minuta u Leskovcu

    Vest da je UEFA umanjila kaznu i da će jedna tribina stadiona "Dubočica" biti puštena za navijače obradovala je selektora Dragana Stojkovića Piksija i golmana Predraga Rajkovića koji je rekao da očekuje podršku svih 90 minuta u Leskovcu i da će pobediti i otići na Evropsko prvenstvo. Utakmica je u nedelju, 19. novembra.

    (6) detaljnije
  • Fudbalska reprezentacija Srbije

    UEFA smanjila kaznu - jedna tribina stadiona u Leskovcu otvorena za navijače

    Na utakmici koju fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Bugarske 19. novembra u Leskovcu, zapadna tribina stadiona "Dubočica" biće otvorena za navijače, dok će na ostale tri tribine ulaz biti dozvoljen samo deci do 14 godina u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije. Još nije poznato kada će i po kojoj ceni karte biti u prodaji za zapadnu tribinu.

    (2) detaljnije
  • David Petrović

    Mladi igrač Radničkog na spisku Ljubinka Drulovića

    Na spisku novog selektora mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinka Drulovića nalazi se i ime odbrambenog igrača Radničkog iz Niša - Davida Petrovića. Petrović i ostali "orlići" nastavljaju borbu za plasman na Evropsko prvenstvo koje će 2025. godine biti u Slovačkoj.

    detaljnije
  • Fudbalska reprezentacija Srbije

    Stadion "Čair" u Nišu moguća stanica Piksija i "orlova"

    Fudbalska reprezentacija Srbije, koju sa klupe predvodi Nišlija Dragan Stojković Piksi, stići će u Niš 17. novembra i postoji mogućnost da "orlovi" imaju trening na stadionu "Čair". Najbolji fudbaleri Srbije će 19. novembra igrati u Leskovcu sa Bugarskom meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a stadione u dva grada na jugu Srbije obišao je direktor A tima Srbije Stevan Dika Stojanović.

    (5) detaljnije
  • Fudbalska reprezentacija Srbije

    Fudbalska reprezentacija u Leskovcu - na tribinama samo deca

    Zbog "rasističkog ponašanja navijača" Fudbalski savez Srbije kaznila je UEFA sa 50.000 evra i zatvaranjem tribina za gledaoce iznad 14 godina. Fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja 19. novembra u Leskovcu može da posle 24 godine obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo, pratiće samo deca, a Savez je kažnjen i zbog loše kontrole prodaje karata i korišćenja pirotehnike i lasera na meču sa Crnom Gorom u Beogradu. Iz FSS-a kažu da će se žaliti.

    (7) detaljnije
  • Fudbalska reprezentacija Srbije

    Vučić najavljuje da 9. novembra počinje prodaja karata za fudbalski meč Srbije i Bugarske

    Iako još nema informacija iz Fudbalskog saveza Srbije o početku prodaje ulaznica za meč kvalfikacija za Evropsko prvenstvo koje će fudbalske reprezentacije Srbije i Bugarske odigrati 19. novembra u Leskovcu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će prodaja startovati 10 dana pre utakmice. Na jugu Srbije vlada veliko interesovanje za ovu fudbalsku predstavu koja će biti igrana na terenu novog stadiona u Leskovcu koji ima 8.136 mesta.

    (16) detaljnije
  • futsal Srbija Ukrajina

    Vranje domaćin futsalerima Srbije i Ukrajine

    Futsal reprezentaciju Srbije očekuju dva meča sa Ukrajinom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a prvi duel na programu je u petak, 6. oktobra, od 16 sati u Vranju.

    detaljnije
  • David Petrović

    "Orlovi" i "orlići" - u fudbalskim reprezentacijama trojica Nišlija i jedan igrač Radničkog

    Na spisku mlade reprezentacije, koju čeka kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Slovačkoj 2025. godine, nalazi se i 20-godišnji David Petrović iz Radničkog iz Niša. Nišlija Dragan Stojković Piksi, selektor prvog tima Srbije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Mađarske i Litvanije računa na Nišlije Andriju Živkovića, Nemanju Radonjića i Ivana Ilića.

    (3) detaljnije
  • Dragan Stojković Piksi

    Piksi: Dugujem izvinjenje naciji zbog očekivanja na Svetskom prvenstvu

    "Bilo da su očekivanja prenaglašena ili ne, dugujem izvinjenje naciji", rekao je rođeni Nišlija Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, na okupljanju seniorskog tima na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. On je dodao da bi "plasman na Prvenstvo Evrope trebalo da povrati ugled koji su stvarali dve godine". Za mesto u timu na mečevima protiv Litvanije i Crne Gore konkuriše i golman Radničkog iz Niša Dragan Rosić.

    (19) detaljnije
  • Dragan Rosić i Nikola Štulić

    Na Piksijevom spisku od 36 imena i golman Radničkog iz Niša

    Pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i mečeve protiv Litvanije i Crne Gore selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak od 36 imena na kom je i Dragan Rosić, golman i jučerašnji kapiten Radničkog. Na spisku su i trojica Nišlija koja igraju u Torinu i PAOK-u Nemanja Radonjić, Ivan Ilić i Andrija Živković.

    detaljnije
  • Nikola Štulić, FK Radnički

    Dvojac iz niškog Radničkog na Piksijevom spisku za Ameriku

    Kombinovani sastav reprezentacije Srbije, koji će igrati prijateljsku utakmicu sa Sjedinjenim Američkim Državama u Los Anđelesu, čine i golman Dragan Rosić i napadač Nikola Štulić iz niškog Radničkog . Meč je 26. januara, a selektor Srbije Dragan Stojković Piksi videće formu igrača iz domaće Superlige i trojicu iz MLS lige.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: