Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

smrzavanje

 • sneg selo foto a. kostic

  Telo muškarca pronađeno u snegu kod Bosilegrada

  62-godišnji muškarac iz sela Gornja Ržana kod Bosilegrada pronađen je mrtav u nanosu snega visine 70 centimatara, piše vranjski portal Vranjenews , pozivajući se na informacije iz policije i tužilaštva.

  detaljnije
 • policija

  Žena preminula zbog smrzavanja u selu kod Medveđe

  Beživotno telo 34-godišnje žene pronađeno je u ponedeljak, 15. februara, u selu Lece kod Medveđe, a kako je Južnim vestima potvrđeno u policiji, ona je preminula od posledica smrzavanja.

  (1) detaljnije
 • sneg selo foto a. kostic

  Još jedna žrtva smrzavanja na jugu Srbije

  Nakon što je u utorak u Malošištu u snegu pronađeno telo 75-godišnjaka, i u bosilegradskom selu Jarešniku, u jarku pored puta, pronađeno je telo 49-godišnjeg muškarca, potvrđeno je Južnim vestima u vranjskoj policiji. Prema nezvaničnim informacijama, uzrok smrti je, kao i u prvom slučaju, smrzavanje.

  (1) detaljnije
 • sneg

  Starac iz Malošišta nestao, pa pronađen mrtav u snegu

  Jedan dan nakon što je porodica prijavila nestanak 75-godišnjeg muškarca iz doljevačkog sela Malošište, on je pronađen mrtav na poljskom putu, a do smrti je najverovatnije došlo usled smrzavanja pošto, kako kažu u policiji, nije bilo sumnjivih okolnosti.

  detaljnije
 • Sneg selo foto Aleksandar Kostic

  Muškarac kod Medveđe pronađen mrtav u snegu

  Štićenik Centra za socijalni rad, 49-godišnji muškarac iz sela Retkocer kod Medveđe, nakon 2 dana potrage je pronađen mrtav u snegu, nedaleko od svoje kuće. Nakon dve žrtve u Vranju i dve kod Gadžinog Hana, muškarac iz Medveđe je peta žrtva smrzavanja na jugu Srbije.

  detaljnije
 • Sneg u šumi

  Dva muškarca pronađena mrtva kod Gadžinog Hana

  Muškarce je pronašao meštanin iz okoline Gadžinog Hana jutros oko 8:20, koji je donosio hleb. Reč je o 88-godišnjaku i 64-godišnjaku, a prema nezvaničnim informacijama radi se o ocu i sinu. 

  detaljnije
 • Preminuo još jedan muškarac u Vranju zbog smrzavanja

  Rano jutros u vranjskoj bolnici preminuo je 58-godišnji muškarac iz poljaničkog sela Strešak koga je u ponedeljak mokrog i sa brojnim promrzlinama dovezla vatrogasno-spasilačka ekipa iz sela gde je živeo sam i u jako lošim uslovima. On je druga žrtva smrzavanja u Vranju ove zime.

  detaljnije
 • Policija zimska foto Aleksandar Kostić

  Prva žrtva smrzavanja u Vranju

  Telo 56-godišnjeg muškarca pronađeno je u nedelju u Vranju, a lekari su na uviđaju potvrdili da je uzrok smrti smrzavanje. Pretpostavlja se da je čovek sa testerom krenuo po drva, slomio nogu i smrzao se jer nije mogao da se kreće.

  detaljnije