Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

sportska oprema

  • sportska oprema

    Klubovi u Kuršumliji od lokalne samouprave dobili sportsku opremu

    Kuršumlijski sportisti iz 17 klubova, članova Sportskog saveza, dobili su trenerke, čiju je nabavku finansirala Opština Kuršumlija iz lokalnog budžeta sa 900.000 dinara. Nabavljeno je 200 pari sportskih trenerki za 17 klubova, članova Sportskog saveza u tom gradu.

    (1) detaljnije
  • Skijanje na Planinarskom domu počinje danas

    Razmena skijaške opreme u nedelju u hali “Čair”

    Priliku da obezbede skijašku opremu za predstojeću zimu, ljubitelji ovog sporta imaće u nedelju, 25. decembra, u maloj VIP sali u hali “Čair”, kada će biti organizovana razmena SKI opreme.

    (1) detaljnije
  • skijanje

    Sajam razmene skijaške opreme u hali Čair

    Ljubitelji skijaških sportova imaće priliku da, u nedelju, 11. decembra od 10 do 14 sati, posete tradicionalnu razmenu skijaške opreme u maloj sali hale Čair. Skijaški klub Niš, koji je organizator događaja najavljuje veliku ponudu opreme.

    detaljnije
  • stonoteniski dom

    Oprema za Stonoteniski dom u SC "Čair" preko porodične firme direktorke, ona kaže donacija Saveza

    Nešto više od mesec dana prošlo je od renoviranja i opremanja Stonoteniskog doma u Nišu, a iz odbora Dveri u tom gradu pitaju nadležne da li je dobavljač sprortske opreme firma "Sport 018", koja je do skora bila u vlasništvu v.d. direktorke SC "Čair" Branke Aranđelović, a sada je na ime njenog supruga Dragana Đorđevića. Da oprema nije kupljena, već donirana, odgovara Aranđelovićeva na pitanja Južnih vesti, a kao donatora navodi Sportski savez Niša.

    (14) detaljnije
  • Dres sa potpisom Piksija - foto 1

    Licitacija opreme poznatih sportista, slika i vaučera pomerena za 6. avgust

    Termin licitacije Lokalne fondacije Niš, na kojoj će se naći dresovi, oprema poznatih sportista, umetničke slike i nagradni vaučeri, po rečima organizatora, pomeren je za 6. avgust u Niškoj Banji. Kao razlog se navode vremenske neprilike, pa sve Nišlije koje žele da kupe neke od ponuđenih predmeta moći će to da urade tada, na centralnom banjskom šetalištu sa početkom od 20 sati.

    detaljnije
  • prodat dres zeleznicara foto LFN

    Dres rukometaša Železničara sa potpisima svih prvotimaca prodat na licitaciji LFN-a

    Cifru od 6.000 dinara za dres rukometaša niškog Železničara, na kojem su potpisi svih prvotimaca tog rukometnog kluba, dao je Ivan Petrović, saopštavaju iz Lokalne fondacije Niš. Novac i sa ove licitacije, ističu, odlazi u fond za podršku najboljim idejama građana u Nišu.

    detaljnije
  • Lopta KK Partizan - foto 2

    Lopta sa potpisima košarkaša Partizana na licitaciji Lokalne fondacije Niš

    Građani zainteresovani za kupovinu lopte sa kojom treniraju košarkaši Partizana i sa potpisima igrača prvog tima, mogu da se nadmeću za nju na licitaciji koja će biti otvorena do petka, 16. aprila od 16 sati. Početna cena je 10.000 dinara, a prikupljen novac biće uložen u fond za podršku najboljim idejama građana u Nišu.

    (1) detaljnije
  • pantelić

    FSS darivao opremu klubovima u Pirotskom okrugu

    Trideset kompleta sportske opreme i lopte dobili su amaterski fudbalski klubovi u Pirotskom okrugu, a njih je u ime Fudbalskog saveza Srbije darivao nekadašnji reprezentatiac i sadašnji potpredsednik FSS-a Marko Pantelić.

    detaljnije
  • sportski savez srbije, donacija opreme, nis, foto sportski savez srbije 3

    Niški klubovi od Sportskog saveza Srbije dobili opremu za mlađe kategorije

    Mladi sportisti desetak niških klubova dobili su garniture dresova i lopte od predstavnika Sportskog saveza Srbije kako bi lakše i bolje nastavili treniranje svojih omiljenih sportova. Predsednik Sportskog saveza Niša Zvonko Stanković pozdravio je ovu akciju koja obuhvata tek nekoliko gradova u državi.

    detaljnije
  • Prijave danas i sutra

    Tradicionalna razmena ski opreme u Pirotu

    Ljubitelji skijanja i zimskih sportova pripremaju se za predstojeću sezonu, a oni koji žele da obnove svoju opremu, moći će to da učine 21. decembra u holu Doma vojske, gde će biti organizovana tradicionalna razmena ski opreme. Razmena će se vršiti od 9 do 15 sati.

    detaljnije
  • glisic

    Vučić i Glišić u akciji doniranja sportske opreme Kuršumličanima - kampanja SNS ili državna pomoć

    Opremu koju je prilikom nedavne posete Kuršumliji fudbalerima obećao predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je predsednik Izvršnog odbora njegove Srpske napredne stranke Darko Glišić, a informacija o aktivnosti stranačkog funkcionera preneta je na zvaničnom sajtu Opštine. U opštini nakon objave ne odgovaraju kako je lopte i dresove koje je obećao predsednik države uručio stranački funkcioner, a stručnjaci prepoznaju da je posredi zloupotreba državnih resursa u stranačke svrhe.

    (6) detaljnije
  • Skok motkom

    Oprema niških atletičara (ne)namerno završila u smeću, Grad obećao novu

    "Čair" će dobiti novi teren, ali prema obećanjima čelnika Niša i novu opremu za atletičare, jer je stara završila u smeću. I dok sagovornici Južnih vesti kažu da se sve dogodilo preko noći i da su strunjače greškom bačene, većnik zadužen za omladinu i sport Branislav Kačar ovu tvrdnju negira i naglašava da je sve bilo planirano, jer strunjače nisu bile bezbedne.

    (5) detaljnije
  • tenis ilustracija

    Sportistkinje amaterke sa Palilule dobijaju sportsku opremu

    Devojčice koje su postigle zapažene sportske rezultate ove i prošle godine, dobiće sportsku opremu od Opštine Palilula. Biće nagrađeno pet devojčica, navodi se u odluci niške Opštine, tri teniserke, jedna stonoteniserka i jedna ritmička gimnastičarka.

    (1) detaljnije
  • skijanje

    Razmena opreme za skijanje ponovo u Nišu

    Već 42 godine skijaši u Nišu razmenjuju opremu, a prema najavama Skijaškog kluba "Niš" to će ponovo moći da učine u nedelju 23. decembra. U ponudi će i ovog puta biti polovna i nova oprema za skijanje, pa pozivaju zainteresovane da dođu i pripreme se za predstojeću zimu.

    detaljnije
  • aukcija dresova

    I dres Ivana Miljkovića na novoj humanitarnoj aukciji za pomoć niškom novinaru

    Reprezentativci Srbije u fudbalu, košarci, odbojci, rukometu i tenisu donirali su svoje dresove za humanitarnu aukciju, sa koje će novac otići za lečenje mladog niškog sportskog novinara Aleksandra Nikolića. Oni koji su pristigli kasnije i za njih se nije čulo nisu se prodali na prvoj licitaciji, među kojima je najzvučniji onaj koji je nosio odbojkaš Ivan Miljković, pa će ponovo biti ponuđeni 8. jula.

    detaljnije
  • Aca Nikolić

    Na humanitarnoj aukciji za niškog novinara i dres Teodosića

    Potpisani dres LA Klipersa košarkaša Miloša Teodosića, onaj koji je nosio fudbaler Aleksandar Mitrović dok je bio u Partizanu, kao i još mnogo dresova srpskih reprezentativaca moći će da se nabave u Nišu. Sportski rekviziti se još prikupljaju da bi bili prodati na aukciji, a sav novac biće uplaćen za lečenje niškog novinara Aleksandra Nikolića, kome je zbog leukemije neophodna operacija.

    detaljnije
  • Skijanje

    Još jedna razmena ski opreme u hali "Čair"

    Svi oni kojima nedostaje nešto od opreme za skijanje, mogu u nedelju 24. decembra u holu hale “Čair”, u južnom krilu, da pronađu skije, štapove, rukaviće, kacige i ostalu opremu.

    detaljnije
  • Skijaši

    Tradicionalna razmena ski opreme u hali “Čair”

    Svi koji se bave skijanjem ili planiraju da počnu, moći će da prodaju opremu, koja im više nije potrebna, ali i da kupe polovnu ili novu u nedelju, 10. decembra u holu Hale “Čair”, u južnom krilu, gde će se održati tradicionalna razmena ski opreme.

    detaljnije
  • Nije bliže rečeno kada će početi izgradnja terena u Leskovcu; foto: Fudbalski savez Srbije

    Leskovac dobija fudbalski teren sa veštačkom travom

    Zajednički projekat Fudbalskog saveza Srbije i Grada Leskovca biće izgradnja fudbalskog terena sa veštačkom travom, što će, kako smatraju čelnici, biti podstrek za mališane da treniraju ovaj sport. Ipak, preciznih informacija o početku radova i lokaciji još nema, ali gradonačelnik Leskovca kaže da bi trebalo da bude sve gotovo u toku ove godine.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: