Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

sukob

  • nenad Lalatovic

    FK Napredak o incidentu: Nismo odgovorni, Lalatovića psovao novinar

    Pres konferencija u Kruševcu i incident na njoj izgleda da će dobiti epilog u Disciplinskoj komisiji, pošto u Napretku kažu da će portparol kluba Valentina Vasić podneti prijavu protiv Nenada Lalatovića ovom organu Fudbalskog saveza Srbije. U kruševčakom klubu navode i da osoba koja je vređala trenera niškog Radničkog nije huligan, već novinar lokalnog portala, pa se ne osećaju odgovornim.

    (5) detaljnije
  • Napuštanje terena Dinamo

    Antić: Povukao sam ekipu zbog penala i napada navijača

    Trener Dinama Dragan Antić povukao je svoj tim na kratko sa terena tokom duela sa Radnikom u Surdulici. Ovaj potez povukao je zbog, kako je objasnio, napada jednog navijača, ali i penala koji je, smatra, nepravedno dosuđen. Sastanak Disciplinske komisije zakazan je za četvrtak, 8. novembar, pa će se tada znati i “impresije” Fudbalskog saveza Srbije o ovom događaju.

    (4) detaljnije
  • branislav jovanovic

    Skupštinski obračun Bulatovića i Jovanovića - od hapšenja saradnika do invaliditeta

    Nakon što je odbornik niške Skupštine Branislav Jovanović rekao da saradnici gradonačelnika Niša Darka Bulatovića nameštaju tendere i bivaju hapšeni, Bulatović je odgovorio da je Jovanović “obična kukavica koja zloupotrebljava skupštinsku govornicu”. Usledila je i “2. runda” u kojoj je Jovanović optužio Bulatovića da nezakonito obavlja funkciju jer je “invalid rada”, na šta mu je ovaj odgovorio citatom koji je pročitao sa mobilnog telefona.

    (17) detaljnije
  • Sukob Dinamo Voždovac

    Dragan Antić: Duronjić vređao moje tamnopute igrače

    Tenzija tokom utakmice 5. kola Superlige između Dinama i Voždovca eskalirala je po njenom završetku, pošto su se fudbaleri i stručni štabovi sukobili. Epilog “čarki” na krovu tržnog centra bio je crveni karton za Miloša Antića, a trener Vranjanaca Dragan Antić rekao je da je Borko Duronjić vređao tamponute igrače njegovog tima.

    (2) detaljnije
  • Menjačnica u Đuke Dinić

    Žena kamenjem polomila stakla menjačnice u Nišu

    U Ulici Đuke Dinić u Nišu, pored Tvrđavske pijace, kažu u niškoj policiji, mlađa žena je juče oko 16:30 kamenjem polomila stakla na menjačnici. Ipak, ovo nije bila pljačka, navode u Osnovnom javnom tužilaštvu, već sukob između bivših emotivnih partnera.

    (5) detaljnije
  • Došao da produži bolovanje, pa ušao u sukob sa kolegom; ilustracija; foto: arhiva JV

    Vozač saniteta povređen nakon svađe sa kolegom

    Nakon svađe i međusobnih provokacija između kolega, u četvrtak 9. marta oko 11:30, jedan od vozača saniteta Marijan Mitković kaže da ga je kolega odgurnuo i lakše ga povredio. U niškoj policiji potvrđuju da su imali prijavu, dok direktor Hitne pomoći Slavoljub Živadinović kaže da je usput čuo o ovom incidentu i da je to “normalno, jer svuda ima netrpeljivosti”.

    (5) detaljnije
  • Momir Stojanovic

    Zbog sukoba u Matejevcu SNS odložio izbore

    Uz tvrdnju da na izboru poverenika mesnog odbora SNS u dvorištu seoske crkve u Donjem Matejevcu u petak uveče nije bilo tuče, već komešanja, narodni poslanik i visoki funkcioner te stranke Momir Stojanović kaže da je dogovoreno da se izbori ipak još ne sprovedu.

    (24) detaljnije
  • baza-kozjak-zandarmerija.jpg

    Jug Srbije bezbedan, normalizuje se život i u Kumanovu

    Situacija u Kopnenoj zoni bezbednosti na području ka Makedoniji je stabilna, a pojačane snage nisu imale nijedan incident nakon nedavnih sukoba u pograničnom Kumanovu koje su obišli i novinari Južnih vesti.

    detaljnije
  • zandarmerija

    Srpske snage bezbednosti poslate na jug Srbije

    Posle oružanog sukoba u Kumanovu u kojima su, kako prenose mediji, poginula tri makedonska policajca, na granicu sa Makedonijom su, zbog povećanog rizika od terorizma, poslate srpska policija, vojska i žandarmerija.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: