Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

utakmica

  • fudbal sudije KOSTA

    Novoselac: Publika nije učestvovala u tuči na utakmici druge niške fudbalske lige

    Nakon što su iz FK Sloga iz Malče naveli da je na utakmici u niškom naselju 9. maj došlo do tuče kada je upala publika na teren, reagovao je predstavnik suprotnog tima Novoselac Marko Pujović koji navodi da publika nije učestvovala u tuči. Kako kaže, najpre je došlo do verbalnog sukoba između dvojice igrača, kasnije do tuče domaćih i gostujućih fudbalera, pa su na teren izašli članovi i jednog i drugog tima da bi sprečili veći incident.

    (2) detaljnije
  • hala cair

    Ponudili besplatne ulaznice, pa objavili da reprezentacije u "Čairu" igraju bez publike

    Iako su iz Rukometnog saveza Srbije u jutarnjim satima objavili da će se u nedelju na biletarnici hale "Čair" deliti besplatne ulaznice za prijateljsku utakmicu između reprezentacije Srbije i Severne Makedonije, ipak će se, prema najnovijoj objavi, igrati bez gledalaca. Razlog je, kako navode, što će u hali za vikend biti organizovana vakcinacija.

    (2) detaljnije
  • ofk topličanin

    Zbog ulaska navijača na teren kažnjen prokupački klub, za Upravu kazna prestroga

    Zbog ulaska navijača na teren na utakmici 36. kola Srpske lige Istok između Topličanina i Jedinstva iz Paraćina, Disciplinska komisija FS RIS je kaznila klub iz Prokuplja sa 300.000 dinara, oduzimanjem 9 bodova u narednoj sezoni i sa 8 utakmica igranja na terenu koji je najmanje 30 km udaljen od ovog grada. Za upravu kluba kazna je, kažu, neprimerena i nadaju se smanjenju jer su već uložili žalbu drugostepenom organu.

    (16) detaljnije
  • fudbal sudija KOSTA

    Radnički i Radnik jedinstveni: Nemamo veze sa nameštanjima utakmica

    Netačni su navodi o navodnim nameštenim mečevima koje su u prethodnih mesec dana igrali Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice, skoro identična je ocena vodećih ljudi ta dva kluba sa juga zemlje. Vršilac dužnosti predsednika Nišlija Dragan Marković kaže da je iznenađen objavama u medijima i dovođenje u veze Radničkog sa sumnjivim utakmicama, dok predsednik Surduličana tvrdi da klub nije dobio nikakve informacije iz Saveza, a da se sumnje UEFE odnose na mečeve Prve lige Srbije.

    (9) detaljnije
  • korona

    Dupliran broj pacijenata u KC Niš, Tiodorović kaže da je utakmica Kupa rizik

    Da je u kovid bolnicama u starom delu Kliničkog centra u Nišu jutros bilo 85 pacijenata, što je duplo više nego pre dva dana, rekao je epidemiolog Branislav Tiodorović, dok iz Uprave i dalje ne objavljuju podatke. Tiodorović takođe kaže da večerašnja utakmica Kupa koja se igra na "Čairu" predstavlja rizik.

    (25) detaljnije
  • rk dubočica 54 leskovac

    U derbiju sezone rukometaši Dubočice dočekuju lidera i jure prvo mesto

    U subotu, 16. marta od 17 sati u leskovačkoj hali sportova rukometaši Dubočice igraće protiv kragujevačkog Radničkog. Prema rečima sportskog direktora leskovačkog kluba Saše Miljkovića, ovo će biti najvažnija utakmica u sezoni jer pobeda “odlučuje” ko će ući u Superligu.

    detaljnije
  • fudbal foto aleksandar kostic

    Na Delijskom visu humanitarna utakmica fudbalskih veterana

    Kako bi prikupili osnovne namirnice za najugroženije Nišlije, fudbalski veterani rešili su da odigraju humanitarnu utakmicu u nedelju, 3. juna na stadionu Mašinca na Delijskom visu. Učešće su potvrdili, kažu organizatori, neki od članova "zlatne" generacije Radničkog, koja je igrala u Kupu UEFA, veterani beogradskog Palilulca, a svoj trenutak imaće i mlade niške fudbalske nade.

    detaljnije
  • Fudbaleri Radničkog

    Radnički sa novim trenerom dočekuje Voždovac

    Nakon dvonedeljne pauze zbog reprezentacije, trenutno šestoplasirani Fudbalski klub Radnički će u subotu 14. oktobra od 16 sati na stadionu "Čair" ugostiti četvrtoplasirani Voždovac . Biće to premijerna utakmica Milana Đuričića, novog šefa stručnog štaba Nišlija, trećeg ove sezone.

    (1) detaljnije
  • Mladi vaterpolisti Naisa

    Mladi vaterpolisti “Naisa” srebrni na međunarodnom turniru

    Izabranici Stefana Lukovića, vaterpolisti do 13 godina, osvojili su drugo mesto na međunarodnom memorijalnom turniru “Nenad Nena Manojlović”, koji je održan u Kragujevcu. U finalu je odigran “derbi regiona” između kragujevačkog Radničkog  i niške ekipe Nais , a domaćini su pobedili sa 4:2.

    (1) detaljnije
  • Stadion "Čair"

    Počela prodaja sezonskih ulaznica za Radnički

    Od 19. do 27. jula, na biletarnici hale “Čair”, ljubitelji fudbala i Radničkog moći će da nabave vaučere, koje će 28. i 29. jula moći da zamene za sezonske ulaznice koje koštaju od 1.500 do 15.000 dinara.

    (3) detaljnije
  • Ekipa Niški medvedi do sada nije poražena nijednom; foto: flickr/slgckgc

    Finale amaterske košarkaške lige u hali “Čair”

    Broj ekipa i borbe na terenu pokazali su ove sezone da Amaterska košarkaška liga ima budućnost u Nišu. Nakon više od pola godine nadmetanja, u subotu 22. aprila biće održano i finale, u kome će se u hali “Čair” za pehar boriti ekipe Neradnički i Niški medvedi od 20 sati.

    (1) detaljnije
  • Naisa

    Niške rukometašice igraju derbi sredine tabele za nastavak tradicije

    Kikinda i Naisa, dva rukometna kluba koja su slična i po stilu igre i po ostvarenim rezultatima, sastaće se u meču 12. kola Superlige u subotu, 28. januara u 20 sati, u kikindskoj hali “Jezero”. 

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: